fitim fitsin fit (squat)

Koklamayınca tadı pek rahatsız edici değil, ben bol bol bitki çayı içtiğimden alışığım böyle tatlara.
Tabii yine de bir yaseminli yeşil çay değil.
Canım ben de bitki çaylarına bayılıyorum ama yeşil çay çok kötü geliyor içemiyorum ne yapsam da, nasıl içiyorsun sen?

Canım ben de bitki çaylarına bayılıyorum ama yeşil çay çok kötü geliyor içemiyorum ne yapsam da, nasıl içiyorsun sen?
Doğadan yaseminli yeşilçay denedin mi canım?
Onu içemiyorsan hiçbirini içemezsin. Ben aktardan demleme de içiyorum tek içemediğim berrak yeşil liptonun. Acı olur yeşil çay ama öyle böyle acı değildi.

Heh işte ben o berrak yeşilden içmiştim, içememiştim daha doğrusu..

İçine limon sıkmayı denedinmi
Bende önceden hiç bi bitki çayını içemezdim hatta dereotu roka gibi aromalı şeyleri bile yiyemezdim
Şimdi Allah ne verdiyse

İçine limon sıkmayı denedinmi
Bende önceden hiç bi bitki çayını içemezdim hatta dereotu roka gibi aromalı şeyleri bile yiyemezdim
Şimdi Allah ne verdiyse
İnsan alışıyor zamanla. Gerçi ben pek severim nane, dereotu roka falan. Itırlı bitkiler çok hoşuma gider.
Hele de şöyle güzel bir salatayla.

merhaba kızlar bugün özel durumlardan dolayı gidemedim spora yarın da gidemeyeceğim
inşallah sonraki gün sağlık raporumu yenilemem lazım süresi dolmuş

bu arada bitki çaylarına limon sıkmanın içerisinde ki şifa kaynağı faydalı bağladığını öğrendiğimden beri sıkmıyorum
ne yazık ki tadı güzel oluyor ama

benim gibi aynı
bende olmasa aramam
ama verseler de yerim
karpuzu bende hiç sevmem
bildiğin su sekerli işte

Slm cnm bende yeni katıldım gruba adım Zühal.
Grubun ağır assolisti olarak hafif siklet olmaya çalışıyorum

iki gündür çok boşladım yapamadım spor vicdan azabıyla bugun bayagı birseyler yaptım
30 days shred 2x8
6 week 6 packs 1x10
squat 80
ve ballet beautiful egzersizlerine başladım, yapanınız var mı?
ballet beautiful inner thighs & outer thighs & slim waistline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…