- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım ben de bitki çaylarına bayılıyorum ama yeşil çay çok kötü geliyor içemiyorum ne yapsam da, nasıl içiyorsun sen?Koklamayınca tadı pek rahatsız edici değil, ben bol bol bitki çayı içtiğimden alışığım böyle tatlara.
Tabii yine de bir yaseminli yeşil çay değil.
Doğadan yaseminli yeşilçay denedin mi canım?Canım ben de bitki çaylarına bayılıyorum ama yeşil çay çok kötü geliyor içemiyorum ne yapsam da, nasıl içiyorsun sen?
Heh işte ben o berrak yeşilden içmiştim, içememiştim daha doğrusu..Doğadan yaseminli yeşilçay denedin mi canım?
Onu içemiyorsan hiçbirini içemezsin. Ben aktardan demleme de içiyorum tek içemediğim berrak yeşil liptonun. Acı olur yeşil çay ama öyle böyle acı değildiç
İçine limon sıkmayı denedinmiCanım ben de bitki çaylarına bayılıyorum ama yeşil çay çok kötü geliyor içemiyorum ne yapsam da, nasıl içiyorsun sen?
Sıktım ama yok, çok acıydı ıyyyy..İçine limon sıkmayı denedinmi
Bende önceden hiç bi bitki çayını içemezdim hatta dereotu roka gibi aromalı şeyleri bile yiyemezdim
Şimdi Allah ne verdiyse
Heh işte ben o berrak yeşilden içmiştim, içememiştim daha doğrusu..
Tamam onu denerim bir daha :)Yok ya o içlerinde en kötüsü, sen dediğimden iç seversin. Şimdiye kadar kimse kötüydü demedi.
İnsan alışıyor zamanla. Gerçi ben pek severim nane, dereotu roka falan. Itırlı bitkiler çok hoşuma gider.İçine limon sıkmayı denedinmi
Bende önceden hiç bi bitki çayını içemezdim hatta dereotu roka gibi aromalı şeyleri bile yiyemezdim
Şimdi Allah ne verdiyse
Bir bardak doldur o zaman hele.Ayyy ben tarçınlı karanfilli kendi demledigim yeşil çaya bayilirim
Bir bardak doldur o zaman hele.
Bende geldim hani banaDoldurduum otur hele iki dedikodu yapak
benim gibi aynıErik severim en çok, can eriği ama kendi bahçemizin eriğinden başkasını yemem. Muz yerim bide.. Diğer meyveleri tüketmek aklıma gelmez, öyle sevmiyorum diyemem ama meyve hiç aramıyorum cidden.. En son ne zaman meyve yedin deseniz cidden hatırlamıyorum
bende salatalık ve bibere kırmızı bibere sirkeli limonlu zeytinyağlı yağlı baylırım yaBen çok severim meyve, geçen gün eşimle bir kilo salatalık yedik.
Bu arada bu soğan suyu pek feci kokuyor.
oyşş onu hiç içemem tikkamKötüTek seferde dikiyorum ben..
Slm cnm bende yeni katıldım gruba adım Zühal.merhaba kızlar bugün özel durumlardan dolayı gidemedim spora yarın da gidemeyeceğim
inşallah sonraki gün sağlık raporumu yenilemem lazım süresi dolmuş
bu arada bitki çaylarına limon sıkmanın içerisinde ki şifa kaynağı faydalı bağladığını öğrendiğimden beri sıkmıyorum
ne yazık ki tadı güzel oluyor ama
Aynıyız bu konuda, biri meyve soyacak da bana uzatacak o zaman yerimbenim gibi aynı
bende olmasa aramam
ama verseler de yerim
karpuzu bende hiç sevmem
bildiğin su sekerli işte
Ben sirke çok seviyorum yaaa..bende salatalık ve bibere kırmızı bibere sirkeli limonlu zeytinyağlı yağlı baylırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?