fitim fitsin fit (squat)

İlk sayfayı okudun mu? Ondan sonra konuşalım. Bir de varsa problemli bölgeni, boy ve kilonu yazar mısın?
Okudum okudum.Bel bölgem kalın azcık.Ama çok değil.Karın kası yapmak istiyorum.1,65 boy 60 kilo.Bugün koşu bandında 20 dk yürüdüm, 60 da mekik çektim.

Bizim de haftaya çarşamba ve perşembe teftiş var

Bildiri zamanı

Bugün izin günüm olsun demiştim ama azıcık bişeyler yaptım

Plates lastiğiyle çalışma =
50 -kol yukarda çekme
50 -göğüs hizasında
50 -oklava hareketi
50 -ayak altına koyup yanlara eğilme
20 +20 kol altı için arkadan çekme

20 -üçgen
50 mekik
10 -ayaklar yukarda mekik
20 +20 arkaya tekme
20 +20 köpek i....
50 -iç bacak için yastık sıkıştırma
10 şınav
20 squat

Az mı?

Gayet iyi.

Azıcık mii

Zaten bahtma hep böyle zamanlara denk gelir. Sabah full dersim var, yorgunum ve bir türlü dinlenemiyorum. Büyük ihtimalle de yarın regl olacağım kasık ağrım var.
İnşallah sorunsuz bir teftiş olur senin için kuzum.. Benim eksiklerim var ama başımızda idare yok ve benim 2. yılım olmasına rağmen en kıdemli öğretmen benim okulda düşün, daha bilemiyorum neyi nasıl yapacağımı.. Bu şekilde yırtmayı düşünüyorum

Yırtarsın kuzum ya, dosyan tamsa sorun olmaz. Söylediklerine de not alıyorum, önerilerinizi dikkate alacağım falan dersin. Hiç sıkıntı olmaz. Zaten özel dönemimden dolayı gerginliğim had safhada bir de bunlar valla bomba gibiyim. Patlayacak yer arıyorum. Birinin kalbini kırmadan regl olsam pek sevineceğim. Bu ay pek zorladı beni yaa. Limonlu su mu içsem ne yapsam?

Zaten bahtma hep böyle zamanlara denk gelir. Sabah full dersim var, yorgunum ve bir türlü dinlenemiyorum. Büyük ihtimalle de yarın regl olacağım kasık ağrım var.
Heralde öğretmensin cnm branşın ne
Kk da ne kadar çok öğretmen var

Bi öğretmende burda varmış

Bir sürü sevgi veririm sanaa
Kuzum simsiyah değil de koyu kahve yap bence
Neydi o rengin adı neydi yaa

Zaten koyu kahve saçım, hiç boyamadım daha ama beyazlarım arttı. İnsanların da sürekli yorum yapması sinirime dokunuyor. Yazın boyatmayı düşünüyorum ama açmadan.

Zaten koyu kahve saçım, hiç boyamadım daha ama beyazlarım arttı. İnsanların da sürekli yorum yapması sinirime dokunuyor. Yazın boyatmayı düşünüyorum ama açmadan.
Sakın açma sakin yorumumu okudun dimi saç boyasıyla ilgilii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…