- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Dosyalarım öyle böyle işte, en önemliler tamam diğerleri yarım yamalak.. Bir atlatsaydık iyiydi. Soğan suyu yap istersen, 1 kerede genelde söküyor.Yırtarsın kuzum ya, dosyan tamsa sorun olmaz. Söylediklerine de not alıyorum, önerilerinizi dikkate alacağım falan dersin. Hiç sıkıntı olmaz. Zaten özel dönemimden dolayı gerginliğim had safhada bir de bunlar valla bomba gibiyim. Patlayacak yer arıyorum. Birinin kalbini kırmadan regl olsam pek sevineceğim. Bu ay pek zorladı beni yaa. Limonlu su mu içsem ne yapsam?
Sakın açma sakin yorumumu okudun dimi saç boyasıyla ilgilii
Eveeet, İngilizce benim branşım da :)Bi öğretmende burda varmış
Yarın olmazsam öyle yapayım kuzum, iyi fikir.Dosyalarım öyle böyle işte, en önemliler tamam diğerleri yarım yamalak.. Bir atlatsaydık iyiydi. Soğan suyu yap istersen, 1 kerede genelde söküyor.
Ben bakır rengine boyatmıştım eğer farklı bi renk istemiyorsan o da olabilirZaten koyu kahve saçım, hiç boyamadım daha ama beyazlarım arttı. İnsanların da sürekli yorum yapması sinirime dokunuyor. Yazın boyatmayı düşünüyorum ama açmadan.
Yok kuzum ışıltı işi bende işe yaramıyor, mahvoldu saçlarım ışıldamak yerine. Beyazlarım kapansa yeter. Ailecek saçlarımız çabuk beyazlıyor. Annemle babamın 40larında bembeyazdı saçları.Siyah yapma bence kuzum dönüsü zor olur yaz da geldi soyle biraz ışıltı attir istersen
28 yaşındayım ben ama genetik çok çabuk beyazlıyor, hatta doğduğumda beyaz saçım varmış. Bu yaşa kadar boyasız kullandım rengi güzel, koyu kahve önleri kendiliğinden sarı.Ben bakır rengine boyatmıştım eğer farklı bi renk istemiyorsan o da olabilir
Sen kaç yaşındaydın tatlım
Benimki genetik olarak çok erken başladı ilk beyazım 19 yaşında çıktı şimdide haliyle birsürü beyaz
Kaynamış 1 bardak suyun içine yarım soğanı ikiye bölerek atıyorum kabuğuyla, 5-10 dk kaynatıyorum, ılınınca içiyorum ben..Yarın olmazsam öyle yapayım kuzum, iyi fikir.
Yok kuzum ışıltı işi bende işe yaramıyor, mahvoldu saçlarım ışıldamak yerine. Beyazlarım kapansa yeter. Ailecek saçlarımız çabuk beyazlıyor. Annemle babamın 40larında bembeyazdı saçları.
Dur hatta şimdi yapayım. Tadı nasıl? Suyu koymaya gidiyorum.Kaynamış 1 bardak suyun içine yarım soğanı ikiye bölerek atıyorum kabuğuyla, 5-10 dk kaynatıyorum, ılınınca içiyorum ben..
Herhalde öyle canım ya açık renkler saçımı yıpratır korkuyorum.Hmm anladım kuzum yine kahve tonlarina mi bakicaksin
KötüDur hatta şimdi yapayım. Tadı nasıl? Suyu koymaya gidiyorum.
Hangi sağlıklı şeyin tadı güzel ki?KötüTek seferde dikiyorum ben..
Ben karpuz sevmemHangi sağlıklı şeyin tadı güzel ki?Karpuz hariç. O candır.
Hiç sevdiğin meyve yok mu?Ben karpuz sevmem
Aaaa karpuz sevilmezmi güzelimBen karpuz sevmem
Hiç sevdiğin meyve yok mu?
Aaaa karpuz sevilmezmi güzelim
Bende pek meyve yemem ama hele ramazanda karpuzdan vazgeçemem
Ben çok severim meyve, geçen gün eşimle bir kilo salatalık yedik.Erik severim en çok, can eriği ama kendi bahçemizin eriğinden başkasını yemem. Muz yerim bide.. Diğer meyveleri tüketmek aklıma gelmez, öyle sevmiyorum diyemem ama meyve hiç aramıyorum cidden.. En son ne zaman meyve yedin deseniz cidden hatırlamıyorum
Ben içerken nefes almıyorum biliyor musun?Ben çok severim meyve, geçen gün eşimle bir kilo salatalık yedik.
Bu arada bu soğan suyu pek feci kokuyor.
Koklamayınca tadı pek rahatsız edici değil, ben bol bol bitki çayı içtiğimden alışığım böyle tatlara.Ben içerken nefes almıyorum biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?