fitim fitsin fit (squat)

Dosyalarım öyle böyle işte, en önemliler tamam diğerleri yarım yamalak.. Bir atlatsaydık iyiydi. Soğan suyu yap istersen, 1 kerede genelde söküyor.

Zaten koyu kahve saçım, hiç boyamadım daha ama beyazlarım arttı. İnsanların da sürekli yorum yapması sinirime dokunuyor. Yazın boyatmayı düşünüyorum ama açmadan.
Ben bakır rengine boyatmıştım eğer farklı bi renk istemiyorsan o da olabilir
Sen kaç yaşındaydın tatlım
Benimki genetik olarak çok erken başladı ilk beyazım 19 yaşında çıktı şimdide haliyle birsürü beyaz

Siyah yapma bence kuzum dönüsü zor olur yaz da geldi soyle biraz ışıltı attir istersen
Yok kuzum ışıltı işi bende işe yaramıyor, mahvoldu saçlarım ışıldamak yerine. Beyazlarım kapansa yeter. Ailecek saçlarımız çabuk beyazlıyor. Annemle babamın 40larında bembeyazdı saçları.

28 yaşındayım ben ama genetik çok çabuk beyazlıyor, hatta doğduğumda beyaz saçım varmış. Bu yaşa kadar boyasız kullandım rengi güzel, koyu kahve önleri kendiliğinden sarı.

Hmm anladım kuzum yine kahve tonlarina mi bakicaksin

Hiç sevdiğin meyve yok mu?

Aaaa karpuz sevilmezmi güzelim
Bende pek meyve yemem ama hele ramazanda karpuzdan vazgeçemem

Erik severim en çok, can eriği ama kendi bahçemizin eriğinden başkasını yemem. Muz yerim bide.. Diğer meyveleri tüketmek aklıma gelmez, öyle sevmiyorum diyemem ama meyve hiç aramıyorum cidden.. En son ne zaman meyve yedin deseniz cidden hatırlamıyorum

Ben çok severim meyve, geçen gün eşimle bir kilo salatalık yedik.
Bu arada bu soğan suyu pek feci kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…