fitim fitsin fit (squat)

Fistiklarrrr ben geldmmm bugun disardaydm provaya gittm ayakkabidir kinalktir onlari hallettm belim cuk oldu valla stresm azaldi:))
Bildirim vercek kadar sporum yok ama eve gelince 50 mekik cektm 50 de squat reql olcm sanirm siskinligim var
Şiş halin cuk oturduysa düşün bir de şiş inince nasıl güzel olacak

süpersin tatlıum bende selülit var mı bilmiyorym ama bir krem aldım fiyatu baya düşmüş kaptım
bunları nasıl kullanıyorsun duştan sonra mı
Ben her gün spordan önce sürüyorum canım. Hareketle beraber daha iyi emilir diye. Tabii bu benim düşüncem böyle bir şey var mı bilemiyorum. Geri gelmelerini istemediğim için kullanıyorum, yoksa selülitim yok denecek kadar az.
Karnini doyurdum da bende bnm odaya koyuyim dedim babam izin vermedi huyunu biliyom so ra birakmicam der aglarsin dedi ama simdi cok kotu oldum balkondan ayrilamiyorum
Kıyamam yaa keşke yakın olsaydık ben alırdım hemen, korkuyordur muhtemelen ondan ağlıyordur.

Of ya napicam hic bilmiyorum yaaa butun morelim alt ust oldu ya alisir bahceye susar diyo annem ama diger kedilerden de korkuyo of ya
Tatlım yeni bi ortam olduğu için korkmuş olabilir biraz alışınca daha iyi olur
Sonuçta sürekli evde tutamıcaksan hiç alma bence

Fistiklarrrr ben geldmmm bugun disardaydm provaya gittm ayakkabidir kinalktir onlari hallettm belim cuk oldu valla stresm azaldi:))
Bildirim vercek kadar sporum yok ama eve gelince 50 mekik cektm 50 de squat reql olcm sanirm siskinligim var

Nasilsin fistigim tatli kosturmacalar desene icine sinmesine sevindim tatlim inşaallah herşey istediğin gibi olur benimde reglime 3 4 gün var karnim şiş

Inşallah iyi çıkar sonuçlar tatli norwemm

Nasilsin fistigim tatli kosturmacalar desene icine sinmesine sevindim tatlim inşaallah herşey istediğin gibi olur benimde reglime 3 4 gün var karnim şiş
Iyiyim bitanemm bugn cok bi mutluyum valla sagol bebegimm tesekkur edermm. Siskinlikten bende korktm ama cok sukur iyi oldu ona ragmen

Tatlım ben yeni katıldım heralde düğünün var herşey gönlünce olsun inş.
Cok tesekkur ederim Allah herkesin gonlune gore versin insallah.. 3 ay sinra nasipse dugunum var evet:)
Okudum ama yazamadm size hi turlu kusura bakmayin azminize hayran kaldm bu aralar aktif olamiyorum topikte pek telefndan giriyorum bide dicegmi diyip cikiyorum kusura bakmayin o yuzden:)

Günaydın güzelim. Ben reglim o yüzden spora biraz ara.

Bugün akşam 6da mesajı açmış olurum.
Tamam güzelim benim de bugun bitti reglm duş alicam az sonra :)
Bak marga söyle boyat saçını dedi bana

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-14-23-33-20.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
Ama hem henüz saçım bu kadar uzun değil hem de düz kesim hareketli kesim değil
Napsam ki bilemedimm
Ben hareketli kesim kullanamıyorum ya. Düz daha iyi, örgülü model sık kullanıyorum, aralardan çıkınca sinir oluyorum.
Senin saçın da baya uzun ama.

Ben hareketli kesim kullanamıyorum ya. Düz daha iyi, örgülü model sık kullanıyorum, aralardan çıkınca sinir oluyorum.
Senin saçın da baya uzun ama.
Canım bi de çok fazla saçım var çok uzun olmamasına rağmen
Ama bu aralar uçları o kadar ölü olmasına rağmen iyi uzadı
Dibimden anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…