Şiş halin cuk oturduysa düşün bir de şiş inince nasıl güzel olacakFistiklarrrr ben geldmmm bugun disardaydm provaya gittm ayakkabidir kinalktir onlari hallettm belim cuk oldu valla stresm azaldi:))
Bildirim vercek kadar sporum yok ama eve gelince 50 mekik cektm 50 de squat reql olcm sanirm siskinligim var
Ben her gün spordan önce sürüyorum canım. Hareketle beraber daha iyi emilir diye. Tabii bu benim düşüncem böyle bir şey var mı bilemiyorum. Geri gelmelerini istemediğim için kullanıyorum, yoksa selülitim yok denecek kadar az.sü
süpersin tatlıum bende selülit var mı bilmiyorym ama bir krem aldım fiyatu baya düşmüş kaptım
bunları nasıl kullanıyorsun duştan sonra mı
Kıyamam yaa keşke yakın olsaydık ben alırdım hemen, korkuyordur muhtemelen ondan ağlıyordur.Karnini doyurdum da bende bnm odaya koyuyim dedim babam izin vermedi huyunu biliyom so ra birakmicam der aglarsin dediama simdi cok kotu oldum balkondan ayrilamiyorum
Tatlım yeni bi ortam olduğu için korkmuş olabilir biraz alışınca daha iyi olurOf ya napicam hic bilmiyorum yaaa butun morelim alt ust oldu yaalisir bahceye susar diyo annem ama diger kedilerden de korkuyo of ya
O da doğru tabi, rahata alıştıktan sonra dışarıya adapte olması çok zor..Tatlım yeni bi ortam olduğu için korkmuş olabilir biraz alışınca daha iyi olur
Sonuçta sürekli evde tutamıcaksan hiç alma bence
Fistiklarrrr ben geldmmm bugun disardaydm provaya gittm ayakkabidir kinalktir onlari hallettm belim cuk oldu valla stresm azaldi:))
Bildirim vercek kadar sporum yok ama eve gelince 50 mekik cektm 50 de squat reql olcm sanirm siskinligim var
kuzum benim aslında sorunum çok yok rutin bir kontrol yaptırmak istedim
kan değerlerim düşük ve vitamin vs değerlere baktırmak istedim
yaralarım gec iyileşiyor ve biraz yorgunum kuzum
uzun süredir baktırmamıştım
Lunemm insallah valla daha gelinlk namina bisey yoktu ortada ama yinede ic bustiyeri cok guzel oldu oyuntusu falan:)Şiş halin cuk oturduysa düşün bir de şiş inince nasıl güzel olacak
Iyiyim bitanemm bugn cok bi mutluyum valla sagol bebegimm tesekkur edermm. Siskinlikten bende korktm ama cok sukur iyi oldu ona ragmenNasilsin fistigim tatli kosturmacalar desene icine sinmesine sevindim tatlim inşaallah herşey istediğin gibi olurbenimde reglime 3 4 gün var karnim şiş
Tatlım ben yeni katıldım heralde düğünün var herşey gönlünce olsun inş.Iyiyim bitanemm bugn cok bi mutluyum valla sagol bebegimm tesekkur edermm. Siskinlikten bende korktm ama cok sukur iyi oldu ona ragmen
Cok tesekkur ederim Allah herkesin gonlune gore versin insallah.. 3 ay sinra nasipse dugunum var evet:)Tatlım ben yeni katıldım heralde düğünün var herşey gönlünce olsun inş.
Günaydın güzelim. Ben reglim o yüzden spora biraz ara.Günaydın canlarimmmmmmm
Tamam güzelim benim de bugun bitti reglm duş alicam az sonra :)Günaydın güzelim. Ben reglim o yüzden spora biraz ara.
Bugün akşam 6da mesajı açmış olurum.
Ama hem henüz saçım bu kadar uzun değil hem de düz kesim hareketli kesim değilGünaydın güzelim. Ben reglim o yüzden spora biraz ara.
Bugün akşam 6da mesajı açmış olurum.
Renk güzel ama tutturabilirler mi canım? Çünkü zor bir renge benziyor.Tamam güzelim benim de bugun bitti reglm duş alicam az sonra :)
Bak marga söyle boyat saçını dedi bana
Ben hareketli kesim kullanamıyorum ya. Düz daha iyi, örgülü model sık kullanıyorum, aralardan çıkınca sinir oluyorum.Ama hem henüz saçım bu kadar uzun değil hem de düz kesim hareketli kesim değil
Napsam ki bilemedimm
Hic güvenmiyorum o konuda isteRenk güzel ama tutturabilirler mi canım? Çünkü zor bir renge benziyor.
Canım bi de çok fazla saçım var çok uzun olmamasına rağmenBen hareketli kesim kullanamıyorum ya. Düz daha iyi, örgülü model sık kullanıyorum, aralardan çıkınca sinir oluyorum.
Senin saçın da baya uzun ama.
Bir de saçmasapan bir renk yapıp aa aynısı demiyorlar mı sinir oluyorum. Kaç kere rastladım kuaförlerde.Hic güvenmiyorum o konuda iste
Tam içine sinmediyse biraz daha araştır tatlım.Canım bi de çok fazla saçım var çok uzun olmamasına rağmen
Ama bu aralar uçları o kadar ölü olmasına rağmen iyi uzadı
Dibimden anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?