fitim fitsin fit (squat)

3 gun sonra cikcak Lunem pazartesi ogleden sonra randevum simdilik agri kesici kullaniyorum bakalim haber verirm mutlaka. Noluyi bize anlamiyorum bnde ya hic biseym yokken basima bu cikti bi de doktor tas olabilir dedi karnimda sert bisey var zaten
Canımın içi çok geçmiş olsun mühim bir şey çıkmaz umarım

Kizlar ya su anda cok uzgunum annem bi tane yavru pisi getirdi caddede eziliyormus az kalsin o kadar tatli o kadar tatli ki anlatamam .. Mecbur bahceye indirmek zorunda kaldik evde zeytin oldugu icin ama cok miyavliyor aglicam simdi ya

Kizlar ya su anda cok uzgunum annem bi tane yavru pisi getirdi caddede eziliyormus az kalsin o kadar tatli o kadar tatli ki anlatamam .. Mecbur bahceye indirmek zorunda kaldik evde zeytin oldugu icin ama cok miyavliyor aglicam simdi ya
Kıyamam ya
Kuzum zeytinle onu ayrı odaya koysan
Yavruymus daha karnını falan doyursan

Bu arada norwem vr mekelesim dikkat edin nazar degdi kizlarimiza valla gecmis olsn ikinizede. Insallah bisey cikmaz fistiklarm haberdar edin bizi mutlaka.
kuzum benim aslında sorunum çok yok rutin bir kontrol yaptırmak istedim
kan değerlerim düşük ve vitamin vs değerlere baktırmak istedim
yaralarım gec iyileşiyor ve biraz yorgunum kuzum
uzun süredir baktırmamıştım

Kıyamam ya
Kuzum zeytinle onu ayrı odaya koysan
Yavruymus daha karnını falan doyursan
Karnini doyurdum da bende bnm odaya koyuyim dedim babam izin vermedi huyunu biliyom so ra birakmicam der aglarsin dedi ama simdi cok kotu oldum balkondan ayrilamiyorum

Canım geçmiş olsun
Zaten tahlilleri yaptırmışın hemen moralini bozma iyi düşünki hayır olsun

Karnini doyurdum da bende bnm odaya koyuyim dedim babam izin vermedi huyunu biliyom so ra birakmicam der aglarsin dedi ama simdi cok kotu oldum balkondan ayrilamiyorum
Kuzum Kıyamam ya
Binlercesi var o yavru gibi
Üzme kendini bu kadar

Kıyamam ya, benim de aklım kalır öyle.. Alıp balkona koysan en azından, olmaz mı?

Iyi yapmissin kuzum gerekli arada kontrol zaten iyi olmus insallah bisey cikmaz yinede..
Of ya napicam hic bilmiyorum yaaa butun morelim alt ust oldu ya alisir bahceye susar diyo annem ama diger kedilerden de korkuyo of ya
Sen ne vicdanlisin ne merhametlisin kuzum benimmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…