Ben almıyım kuzumOoo süperyok mu artiran kizlarrr
cok zorlayıcı degil miwaaauuwwww, cok tesekkürler köpüksüz, sayende ballet beautiful ile tanistim
Canımın içi çok geçmiş olsun mühim bir şey çıkmaz umarım3 gun sonra cikcak Lunem pazartesi ogleden sonra randevum simdilik agri kesici kullaniyorum bakalim haber verirm mutlaka. Noluyi bize anlamiyorum bnde ya hic biseym yokken basima bu cikti bi de doktor tas olabilir dedi karnimda sert bisey var zaten
Insallah bebegim saolCanımın içi çok geçmiş olsun mühim bir şey çıkmaz umarım
Saol tatlimBu arada norwem vr mekelesim dikkat edin nazar degdi kizlarimiza valla gecmis olsn ikinizede. Insallah bisey cikmaz fistiklarm haberdar edin bizi mutlaka.
Kıyamam yaKizlar ya su anda cok uzgunumannem bi tane yavru pisi getirdi caddede eziliyormus az kalsin o kadar tatli o kadar tatli ki anlatamam .. Mecbur bahceye indirmek zorunda kaldik evde zeytin oldugu icin ama cok miyavliyor aglicam simdi ya
süpersin tatlıum bende selülit var mı bilmiyorym ama bir krem aldım fiyatu baya düşmüş kaptımBildirim zamanı:
100 squat
30 üçgen
30 işeyen köpek
kuzum benim aslında sorunum çok yok rutin bir kontrol yaptırmak istedimBu arada norwem vr mekelesim dikkat edin nazar degdi kizlarimiza valla gecmis olsn ikinizede. Insallah bisey cikmaz fistiklarm haberdar edin bizi mutlaka.
Karnini doyurdum da bende bnm odaya koyuyim dedim babam izin vermedi huyunu biliyom so ra birakmicam der aglarsin dediKıyamam ya
Kuzum zeytinle onu ayrı odaya koysan
Yavruymus daha karnını falan doyursan
Canım geçmiş olsunKizlar topige ugruyamadim kusura bakmayin sporda yapmadim 2 gundur .. Dun tam spor yapicaktim karnimda bir aci hissettim devam edemedim gece boyuncada gecmedi bugun doktora gittim tahlil yapildi kan aldar rontgene girdm kultur aldilar falan ck kotuyum su anda atesim falan cikti. O yuzden yapamiyorum spor haberiniz olsun o kadar halsizlestim ki topige bile ugriyamadim
Kuzum Kıyamam yaKarnini doyurdum da bende bnm odaya koyuyim dedim babam izin vermedi huyunu biliyom so ra birakmicam der aglarsin dediama simdi cok kotu oldum balkondan ayrilamiyorum
Tesekkur ederim canimmCanım geçmiş olsun
Zaten tahlilleri yaptırmışın hemen moralini bozma iyi düşünki hayır olsun
Gozunun onunde olunca daha kotu oluyor ama isteKuzum Kıyamam ya
Binlercesi var o yavru gibi
Üzme kendini bu kadar
Ama baban seni tanıyo bak birakmazmissin bidahaGozunun onunde olunca daha kotu oluyor ama istebabam uyuynca gizlice alsam mi ki eve diyorum
Of ya napicam hic bilmiyorum yaaa butun morelim alt ust oldu yaAma baban seni tanıyo bak birakmazmissin bidaha
Kıyamam ya, benim de aklım kalır öyle..Kizlar ya su anda cok uzgunumannem bi tane yavru pisi getirdi caddede eziliyormus az kalsin o kadar tatli o kadar tatli ki anlatamam .. Mecbur bahceye indirmek zorunda kaldik evde zeytin oldugu icin ama cok miyavliyor aglicam simdi ya
Iyi yapmissin kuzum gerekli arada kontrol zaten iyi olmus insallah bisey cikmaz yinede..kuzum benim aslında sorunum çok yok rutin bir kontrol yaptırmak istedim
kan değerlerim düşük ve vitamin vs değerlere baktırmak istedim
yaralarım gec iyileşiyor ve biraz yorgunum kuzum
uzun süredir baktırmamıştım
Sen ne vicdanlisin ne merhametlisin kuzum benimmmm:)Of ya napicam hic bilmiyorum yaaa butun morelim alt ust oldu yaalisir bahceye susar diyo annem ama diger kedilerden de korkuyo of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?