- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ben de ya ben aynen bu şekilde kahveli bi ombre istedim abartmiyorum Hürrem yaptılar beni yaBir de saçmasapan bir renk yapıp aa aynısı demiyorlar mı sinir oluyorum. Kaç kere rastladım kuaförlerde.
Canım bizim buradaki kuaför kafaya göre elde kalan boyaları karıştırıyor, al diyor aynısı. He aynısı, 2-3 hafta sonra oturacak rengi ben kendim de boyarım. Ciddi ciddi yapabilir miyim diye düşünüyorum. Çünkü boyayı kendim alsam 50 tl boyama parası vereceğim, beyazlarımın kapanacağı da garanti değil. Çünkü arkadaşın beyazları olduğu gibi duruyordu.Ben de ya ben aynen bu şekilde kahveli bi ombre istedim abartmiyorum Hürrem yaptılar beni ya
Bi de diyoki iki üç hafta sonra gel asıl rengine oturur
Ben nasıl geziym öyle Nemo balığı gibi
Canım her türlü boyayla kapatabilirsin beyazlariniCanım bizim buradaki kuaför kafaya göre elde kalan boyaları karıştırıyor, al diyor aynısı. He aynısı, 2-3 hafta sonra oturacak rengi ben kendim de boyarım. Ciddi ciddi yapabilir miyim diye düşünüyorum. Çünkü boyayı kendin alsam 50 tl boyama parası vereceğim, beyazlarımın kapanacağı da garanti değil.
İyi bir kuaförde yaptırsam 150 tl falan vereceğim 2 ay sonra beyazlar çıkınca da yaptırdığım paraya acıyacağım. Uff zor iş bu ya, bu yaştan sonra boya yaptırmaya karar vermek de çok zor.
Canım her türlü boyayla kapatabilirsin beyazlarini
Ve eminim ki tek tük vardır sen abartiyosundurr
Eger düz renk istiyorsan evde kendin dene
Sonuçta tehlikeli bi renk denemiyceksin
Günaydın kuzumGünaydın kizlaarrr
Günaydın kızçem. Havan nasıl?Günaydın hanımçeler
Boyarım tabi ki ah ah keşke yakın olsakCanım tek tükler ama insanlar alışık olmadığından mıdır nedir memurdan amire herkes saçın beyazlamış, yaşlanmışsın diyip duruyor. Tatlım kuaförde arkadaşın saçını boyattık beyazlar olduğu gibi duruyordu. Ondan bu korkum da. Yakın olsak sen bana öğretirdin.
Haftanın son günü çok mutluyum :) Sen nasılsın kuzum?Günaydın kızçem. Havan nasıl?
Günaydın canlarimmmmmmm
Günaydın güzelim. Ben reglim o yüzden spora biraz ara.
Bugün akşam 6da mesajı açmış olurum.
Günaydın kizlaarrr
Günaydın fıstıklarGünaydın hanımçeler
Ne demek tatlım şu andaki yoğunluğunu tahmin edebiliyorumCok tesekkur ederim Allah herkesin gonlune gore versin insallah.. 3 ay sinra nasipse dugunum var evet:)
Okudum ama yazamadm size hi turlu kusura bakmayin azminize hayran kaldm bu aralar aktif olamiyorum topikte pek telefndan giriyorum bide dicegmi diyip cikiyorum kusura bakmayin o yuzden:)
Kandil mi...Günaydın fıstıklar
Kandiliniz mübarek olsun
Teşekkürler, kandilin mübarek olsun.Günaydın fıstıklar
Kandiliniz mübarek olsun
Haftanın son günü çok mutluyum :) Sen nasılsın kuzum?
Olurmu tatlım tv ye takvime bakmadıysan nerden haberin olacakKandil mi...
Utandim resmen kendimden haberim bile yok
Senin de mübarek olsun Zuhal abla :)
Sağol tatlımTeşekkürler, kandilin mübarek olsun.
Sağol tatlım
Lune benim bacaklarım çok ağrıyor ya heralde evesigün azda olsa yaptığım hareketler etkili oldu et kesilmesi olmuş
Bir gün dinleniyimmi yoksa devam edeyimmi ne dersin
Ben birgün uzun yürüyüş bir gün hareket yapıyım diye düşünüyorum sence nasıl olur
Allah kabul etsin canım bugün dinlenme günün olsun yarın falan yaparsın.Kizlar saat 10 da pilates basladi yapacaktim ama çok halsizdim kandiliniz mübarek olsun niyetliyim bugün spor yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?