- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Allah kabul etsin canım bugün dinlenme günün olsun yarın falan yaparsın.
Bende açken çok halsiz oluyorum.
Oooh kıskandım vallahi. Bugün eve gidip uzanmayı öyle isterdim ki.Saol canim bende öyleyim kizla beraber sarilip uyyum azcik bugün dinlenme olsun
Oooh kıskandım vallahi. Bugün eve gidip uzanmayı öyle isterdim ki.
Tmm cnm sağolHareketler başka kas grubunu çalıştırdığı için normal. Devam ettikçe 1 hafta olmadan o ağrılardan kurtulacaksın. 1 gün hareket 1 gün yürüyüş gayet iyi. Bu hafta dayanın, gelecek hafta hepsi daha da kolay olacak.
Gel sende ebbuşun diger yanina sarilip uyyak
Tesekkur ederm abla evet yirucu stresli ama guzel heycanlarmis valla:)Ne demek tatlım şu andaki yoğunluğunu tahmin edebiliyorum
Benimde geçen ağustosta oğlum evlenmişti
Allah izin verirse seneye ilkbaharda da kızım evlenecek. O günleri düşününce içime sıkıntı basıyor, koşturmaca stres
Sana kolay gelsin tatlım
Sağol kuzum senin de kandilin mübarek olsun.Fistiklarim hepinizin kandili mubarek olsun...
Geçer inşallah canımBende bugün bitince çok mutlu olacağım, biraz ağrım var idare etmeye çalışıyorum kuzum.
Geçer inşallah canım
Aa neden iptallÖğleden sonraki kursa eşimi göndereceğim, çok kötüyüm birazdan eve geçip dinleneceğim.
Hafta sonu trabzon da iptal.
Canım tam sökülmediysen oluyordur agri, limon tüket istersen biraz..Öğleden sonraki kursa eşimi göndereceğim, çok kötüyüm birazdan eve geçip dinleneceğim.
Hafta sonu trabzon da iptal.
annabella izleKizlarrrr
Bana film onerin yaa
Böyle kan korku işkence olsun
http://www.hdfilmsitesi.com.tr/annabelle-turkce-dublaj-izle.html bu filmKizlarrrr
Bana film onerin yaa
Böyle kan korku işkence olsun
Sevmediğim insanlar vardı canım biraz da yorgun olunca ben iptal ettim.Aa neden iptall
Biraz yattım kalktım kuzum şimdi daha iyiyim.Canım tam sökülmediysen oluyordur agri, limon tüket istersen biraz..
Değerlerin sınırda kuzum ama tehlike arz etmiyor anladığım kadarıyla. Ama tabii doktor daha iyi bilir.kızlar naber sabah hastaneden sonuçları aldım ama doktor a yorumlatamadım çünkü tekrar sıra almam lazımmış bunun i,çin
sizde anlarsınız diye düşünerekten
birkaçını yazıyorum
demir bağlama kapasitesi 395 çıkmış sınır 370 iken
toplam demir bağlamada 460 çıkmış 428 sınır
Vitamin D 10.99 çıkmış 15 ila 80 arası olması gerekirken
falan filan
demir baglama kapasitesi biraz fazla gibi amaDeğerlerin sınırda kuzum ama tehlike arz etmiyor anladığım kadarıyla. Ama tabii doktor daha iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?