demir baglama kapasitesi biraz fazla gibi ama
valla bana da öle gibi geldi lunem :)
Kizlarrrr
Bana film onerin yaa
Böyle kan korku işkence olsun
ben bunu sınemada izledim bi deannabella izle
haniibal ı da ızledımHannibal izle, adam öldürmenin kitabını yazmış. Her yöntem var, titizlikle işliyor her cinayetini.
haniibal ı da ızledım
hepsını ızlemısım ya poff
cok sevıyorum cınayet kan işkence teker teker öldürsünler hepsini gözlerini çıkarsınlar derisini yüzsünler
a evetya gecen gun bı kanalda rastladım dizisineBende çok izlerdim hala da severim ama eşim korkuyor o yüzden izleyemiyoruz.
Film değil dizisinden bahsediyorum ben kuzum.
Başla başla, dizi bir harika.a evetya gecen gun bı kanalda rastladım dizisine
başlasam mı acaba diziye
hahahaha o bebek nası o bebek ne çirkin demiben bunu sınemada izledim bi de
berbat bı film kuzum
saplantı dıye bı fılm varhahahaha o bebek nası o bebek ne çirkin demi
Kız dur yavaşşşhaniibal ı da ızledım
hepsını ızlemısım ya poff
cok sevıyorum cınayet kan işkence teker teker öldürsünler hepsini gözlerini çıkarsınlar derisini yüzsünler
hıc hoslanmam abla oyle fılmlerdenKız dur yavaşşş
Napcan cinayet korku filmlerini
Komedi, aşk filmlerine bak en iyisi
ekle kzzz baylırım korkunçlu seyleresaplantı dıye bı fılm var
ordakı bebegı bılıyo musunn
eklesem korkar mısınız
Bizim balkon acik canim asagiya duserdi ama eve aldim zaten gizliceKıyamam ya, benim de aklım kalır öyle..Alıp balkona koysan en azından, olmaz mı?
Barınağa bu kadar minik kedileri almıyorlar kuzum maalesef. En iyisi bahçeli bir yere bırakın, alışır.Bizim balkon acik canim asagiya duserdi ama eve aldim zaten gizliceannem aldi goturdu simdi yuva ariyoruz ben barinaga goturmeyi dusundum ama kedileri olduruyolarmis orda aksama kadar yer bulamazsak bahceli bir eve birakicak annem bizim burdada olmuyo cunku
Oyle yapicaz artik canim ya ama gorsen o kadar tatliydi ki bir oyuncuydu ah ahBarınağa bu kadar minik kedileri almıyorlar kuzum maalesef. En iyisi bahçeli bir yere bırakın, alışır.
Lune ya bizim bahceye koysak diyoruz miyavladikca gonlum el vermiyor miyavlamasina ama alisir da diyolar orda bakariz dyo kuzenimde birisini bulup sahiplendirirz diyor ne desem bilemedim ya miyavlamasina dayanablicegimi bilsem tamam dicem de cok miyavliyorBarınağa bu kadar minik kedileri almıyorlar kuzum maalesef. En iyisi bahçeli bir yere bırakın, alışır.
Canım alışmasını istiyorsan dayanacaksın maalesef, ben köpeğim ağlıyor diye geceyi bodrumda geçirmiştim. Bizimkiler eve almaya izin vermemişti de. İlan bıraksana face sayfalarına falan. Sahiplenmek isteyen olur belki.Lune ya bizim bahceye koysak diyoruz miyavladikca gonlum el vermiyor miyavlamasina ama alisir da diyolar orda bakariz dyo kuzenimde birisini bulup sahiplendirirz diyor ne desem bilemedim ya miyavlamasina dayanablicegimi bilsem tamam dicem de cok miyavliyor
Biraktik zaten Lunem ama daha kimseden ses cikmadi bende kararsiz kaldim o yuzden sanirim dayanmam gerekCanım alışmasını istiyorsan dayanacaksın maalesef, ben köpeğim ağlıyor diye geceyi bodrumda geçirmiştim. Bizimkiler eve almaya izin vermemişti de. İlan bıraksana face sayfalarına falan. Sahiplenmek isteyen olur belki.
Biraktik zaten Lunem ama daha kimseden ses cikmadi bende kararsiz kaldim o yuzden sanirim dayanmam gerek
Insallah kuzum ya insallahÇıkar canım inş. Üzme sen yüreğini, Allah yarattı o yaşatır. İçgüdüleri sayesinde hayatta kalır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?