fitim fitsin fit (squat)

demir baglama kapasitesi biraz fazla gibi ama
valla bana da öle gibi geldi lunem :)

Demir iyidir kuzum ya Sıcacık olur elin ayağın, ben hiç ısınamıyorum mesela. Sürekli ciğer, kuru üzüm tüketiyorum. Ayın sonunda da topladığım kan gidiyor, hooop tekrar başa.

Hannibal izle, adam öldürmenin kitabını yazmış. Her yöntem var, titizlikle işliyor her cinayetini.
haniibal ı da ızledım
hepsını ızlemısım ya poff
cok sevıyorum cınayet kan işkence teker teker öldürsünler hepsini gözlerini çıkarsınlar derisini yüzsünler

haniibal ı da ızledım
cok sevıyorum cınayet kan işkence teker teker öldürsünler hepsini gözlerini çıkarsınlar derisini yüzsünler

Bende çok izlerdim hala da severim ama eşim korkuyor o yüzden izleyemiyoruz.
Film değil dizisinden bahsediyorum ben kuzum.

haniibal ı da ızledım
Kız dur yavaşşş
Napcan cinayet korku filmlerini
Komedi, aşk filmlerine bak en iyisi

Kıyamam ya, benim de aklım kalır öyle.. Alıp balkona koysan en azından, olmaz mı?
Bizim balkon acik canim asagiya duserdi ama eve aldim zaten gizlice annem aldi goturdu simdi yuva ariyoruz ben barinaga goturmeyi dusundum ama kedileri olduruyolarmis orda aksama kadar yer bulamazsak bahceli bir eve birakicak annem bizim burdada olmuyo cunku

Barınağa bu kadar minik kedileri almıyorlar kuzum maalesef. En iyisi bahçeli bir yere bırakın, alışır.

Barınağa bu kadar minik kedileri almıyorlar kuzum maalesef. En iyisi bahçeli bir yere bırakın, alışır.
Lune ya bizim bahceye koysak diyoruz miyavladikca gonlum el vermiyor miyavlamasina ama alisir da diyolar orda bakariz dyo kuzenimde birisini bulup sahiplendirirz diyor ne desem bilemedim ya miyavlamasina dayanablicegimi bilsem tamam dicem de cok miyavliyor

Canım alışmasını istiyorsan dayanacaksın maalesef, ben köpeğim ağlıyor diye geceyi bodrumda geçirmiştim. Bizimkiler eve almaya izin vermemişti de. İlan bıraksana face sayfalarına falan. Sahiplenmek isteyen olur belki.

Biraktik zaten Lunem ama daha kimseden ses cikmadi bende kararsiz kaldim o yuzden sanirim dayanmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…