- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
İyi gidiyor kuzum ama ben bugün reglim izinliyim o yüzden. Nasılsın? Çalışmalar nasıl gidiyor?slm hanımlarr nasıl gıdıyo sporr
ıyı gıdıyor sukur kuzum .. alanı bıraktım yalnız.. hepsı bı anda olmuyo bılırsın zaten . b den allahın ıznıyle .. bu arada lunecım hayırlı kandıllerİyi gidiyor kuzum ama ben bugün reglim izinliyim o yüzden. Nasılsın? Çalışmalar nasıl gidiyor?
Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun. Zor canım ya ben kpssye hazırlanırken 12 saat ders çalışıyordum.ıyı gıdıyor sukur kuzum .. alanı bıraktım yalnız.. hepsı bı anda olmuyo bılırsın zaten . b den allahın ıznıyle .. bu arada lunecım hayırlı kandıller
bıttı basa dondum canım tekrar yapıyorum . sozeller cok nankor hemen unutuluyo ..cografya tarıh asılıcam son ay hele .. ah ah bızımde oyle canım olmazsa gk gy aradan cıkar .. seneye alana asılırım napım hepsı cok cok agır ..sadee yedı tane hukuk dersım varSağol canım senin de kandilin mübarek olsun. Zor canım ya ben kpssye hazırlanırken 12 saat ders çalışıyordum.
Atandıktan sonrasını da zorlaştırdılar iyice. Kpss gibi yazılı(mevzuattan) ve mülakat geldi.
Allah herkesin yardımcısı olsun, özellikle de emeğiyle bir yere gelmeye çalışanların. Konular ne alemde bitti mi?
bıttı basa dondum canım tekrar yapıyorum . sozeller cok nankor hemen unutuluyo ..cografya tarıh asılıcam son ay hele .. ah ah bızımde oyle canım olmazsa gk gy aradan cıkar .. seneye alana asılırım napım hepsı cok cok agır ..sadee yedı tane hukuk dersım var
onu ben de cok ısterdım mılletın bolumu yeter kı sınava gır alcaz dıyolar ... bız de adamlar 85 le kaldılar ..Bende sözelden çok çektim. Sürekli unutuyordum. Tarihi 11 kere baştan yazarak çalıştım yine de tam değildi.
Arkadaşlarla telde soru çözüyrduk akşamları. Şimdi kolaydan kazanılan kadroları gördükçe emeklerime acıyorum.
Canım senin bölümün ne?onu ben de cok ısterdım mılletın bolumu yeter kı sınava gır alcaz dıyolar ... bız de adamlar 85 le kaldılar ..baskasıyla hıc ders calısmam ben de .. dıkkatım cabuk dagılır .. cabuk cıvıtırım
ııbf canım senınCanım senin bölümün ne?
Kpss deyince öğretmenlik sandım :) Ben İngilizce öğretmeniyim.ııbf canım senın
hmm ne guzel atandın mı canım . bende ogretmenlık okıcıgım :) ınsKpss deyince öğretmenlik sandım :) Ben İngilizce öğretmeniyim.
allah senı ya bulamamıs baska begencek bı seyya bu ne güzel bişi korkmadım bundangözlerde badem
Evet canım atandım çok şükür.. Sen neden tekrar okumayı düşünüyorsun?hmm ne guzel atandın mı canım . bende ogretmenlık okıcıgım :) ıns
zarar gelmez atansamda okucam yanı canım bolumu sevmedıgımden degılde okumayı sevdıgımdenEvet canım atandım çok şükür.. Sen neden tekrar okumayı düşünüyorsun?
İnşallah istediğin olur canım, hangi bölümü düşünüyorsun peki? :)zarar gelmez atansamda okucam yanı canım bolumu sevmedıgımden degılde okumayı sevdıgımdendarısı basıma ay bana dua ett
allah ne verırseİnşallah istediğin olur canım, hangi bölümü düşünüyorsun peki? :)
Hayırlısı olsun :)allah ne verırsetarıh
Çocukla bağ kuruyodu çocuğa cenaze şarkıları söyletti tek tek herkesi öldürttü bu bebekya bu ne güzel bişi korkmadım bundangözlerde badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?