fitim fitsin fit (squat)

TERAZİ

Terazi burçları için coğrafyadan çok orada yaşayan insanlar önceliklidir.

Anlaşabileceği, yaşamın güzelliklerini paylaşabileceği ve yalnız kalmayacağı metropoller Terazi’yi mutlu eder.

İstanbul Terazi burçları için gene Terazi burcu olan bir şehirdir.

Çin, Malezya, Rusya ve özellikle Singapur’da akla gelebilecek her türlü aktiviteyi mutlulukla gerçekleştirebilirler.

İyi gidiyor kuzum ama ben bugün reglim izinliyim o yüzden. Nasılsın? Çalışmalar nasıl gidiyor?
ıyı gıdıyor sukur kuzum .. alanı bıraktım yalnız.. hepsı bı anda olmuyo bılırsın zaten . b den allahın ıznıyle .. bu arada lunecım hayırlı kandıller

ıyı gıdıyor sukur kuzum .. alanı bıraktım yalnız.. hepsı bı anda olmuyo bılırsın zaten . b den allahın ıznıyle .. bu arada lunecım hayırlı kandıller
Sağol canım senin de kandilin mübarek olsun. Zor canım ya ben kpssye hazırlanırken 12 saat ders çalışıyordum.
Atandıktan sonrasını da zorlaştırdılar iyice. Kpss gibi yazılı(mevzuattan) ve mülakat geldi.
Allah herkesin yardımcısı olsun, özellikle de emeğiyle bir yere gelmeye çalışanların. Konular ne alemde bitti mi?

bıttı basa dondum canım tekrar yapıyorum . sozeller cok nankor hemen unutuluyo ..cografya tarıh asılıcam son ay hele .. ah ah bızımde oyle canım olmazsa gk gy aradan cıkar .. seneye alana asılırım napım hepsı cok cok agır ..sadee yedı tane hukuk dersım var

Bende sözelden çok çektim. Sürekli unutuyordum. Tarihi 11 kere baştan yazarak çalıştım yine de tam değildi.
Arkadaşlarla telde soru çözüyrduk akşamları. Şimdi kolaydan kazanılan kadroları gördükçe emeklerime acıyorum.

onu ben de cok ısterdım mılletın bolumu yeter kı sınava gır alcaz dıyolar ... bız de adamlar 85 le kaldılar .. baskasıyla hıc ders calısmam ben de .. dıkkatım cabuk dagılır .. cabuk cıvıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…