fitim fitsin fit (squat)

Merhaba, evet güzel sonuçlar aldı düzenli yapanlar.
Göbek için abs videosu yapabilirsin.

Squattan olabilir mi acaba? B12 vitamini eksikliğinden de oluyor da o zaman genelde ayağıma kramp girer benim, bu direkt popo..

Squattan olabilir mi acaba? B12 vitamini eksikliğinden de oluyor da o zaman genelde ayağıma kramp girer benim, bu direkt popo..

Benim de bazen tam bacak arkama kramp giriyor maden suyu iyi geliyormus galiba ben cok severim günde 2 3 sise içiyorum şimdi

Merhaba, evet güzel sonuçlar aldı düzenli yapanlar.
Göbek için abs videosu yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim Önce yavaş yavaş squatla başlayayım sonra göbek için hareketlere geçerim vücudum squata alışınca. Bu ham vücudum ikisini birden kaldırmaz sanırım, tutulur kalırım mazallah :))

Bu video 10 dakika ve squattan başka yerler çalıştırıyor. İlk sayfayı okur musunuz?

Canım hiç sanmam squatla alakası olduğunu, bacağım desen neyse de. Yaparken yanlış bir hareket yaptıysan olabilir ama.

Canım şifa niyetine iç, sade olandan ama diğerleri işe yaramaz. Sonuçta soğan suyu da sevmiyorsun. Kramp ağrısından iyidir emin ol.
Markete gidince alayım barim..
Canım hiç sanmam squatla alakası olduğunu, bacağım desen neyse de. Yaparken yanlış bir hareket yaptıysan olabilir ama.
Yok ya sanmıyorum yanlış hareket yaptığımı, geçer belkim bir iki güne..

merhaba güzellerim ben geldim hastalıktan kurtulduktan sonra regl oldum bu gün başladım sporuma tekrardan bildirim yapıyım barı45 dakika yürüyüş 150 squat 50 sumo squat 30 üçgen 30mekik 20 dakika abs bügünlük bu kadar lunem akşam iş çıkışı resim atıyorum verdiğin her cezaya razıyım

kızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum :) 165 boyundayım ve kilom 62 yediklerime dikkat edip aynı zamanda squata başlamak istiyorum 5 dk önce yapmayı denedim ama aralıksız max 22 tane yapabildim bu 60 tane squatı birden mi yapmamız gerekiyor? dinlene dinlene mi yapıyorsunuz yoksa?

Geçmiş olsun canım hastalık ve regle ceza yok. Sporun da gayet iyi, resmi bekliyorum.

Merhaba ısındın mı peki? İlk başta tamamen yapamaman normal. 25lik ya da 20lik setler halinde -ama dinlenme aralarını uzatmadan- yapabilirsin. İlk sayfayı okumanı tavsiye ederim.

Bildirim:
ısınma
60 squat
60 üçgen
soğuma

Merhaba ısındın mı peki? İlk başta tamamen yapamaman normal. 25lik ya da 20lik setler halinde -ama dinlenme aralarını uzatmadan- yapabilirsin. İlk sayfayı okumanı tavsiye ederim.

canım yukardaki şeyden bahsediyorsun değil mi ısınma derken. ben squata çok yabancıyım ama resimler beni aşırı cezbetti ısınırken 22 tane yaptım sonrasına dayanamadım bi 5-10 saniye bekleyip onu 60 a tamamlayacağım anladığım kadarıyla ? peki sen bi tablo paylaşmışsın 30 günlük 4. gününde "dinlenme "falan yazıyor hani.. anlamadığım bir şey var.. ısınma hareketi 60 squat 60 üçgen.. peki buna ek olarak mı 50-60 tane daha squat yapacağız..yani ısınmak için 60 squat+ tabloda ne kadar yazıyorsa o kadar squat öyle mi ? bi de affet ama bi soru daha sorucam :) şimdi 60 squat 60 üçgen yaptık ısınmış olduk tabloda yazan kadar squat kadar daha yapıp bırakıyor muyuz? sen bir çok şekil paylaşmışsın onları ne zaaman yapıcaz.. 1000 küsür sayfa olduğu için hepsini okuyamadım sadece 2 sayfayı okuyabildim.. benim istediğim şey göbek ve göbeğimin yan kısımlarının erimesi .. şu an can simidi gibi bi görüntü var.. e bi de kalçamı toparlasam fena olmaz , selülit sıkıntım yok çok şükür ama biraz daha dikkat etmezsem olacak

Şimdi canım öncelikle yukarıda yazan benim bildirimim. Isınma videosu yapıyorum önce:
Ya da Youtube'a warm up yazıp gelen videolardan birini de seçebilirsin.
Isındıktan sonra listedeki sayıda squatı yapıyorsun. Üçgen hareketi benim favorilerimden selülite iyi geliyor. Selülitin yoksa onun yerine ilk sayfadaki sorunlu yerlerini çalıştıran hareketlerden yapıyorsun. Artık ne kadar istersen ve hangilerini seçersen. En son da soğuma videosu ile
bitiriyoruz.

Göbek ve göbeğin yan kısımları için şu videoyu yapabilirsin:

Bir de düşük bel kullanma simitleri en çok onlar yapıyor çünkü.

merhaba bende squat yapmak istiyorum fakat şöyle bi sorun var ki boyuma göre kilom fazla zayıfladıktan sonra mı yapayım yoksa zayıflama programıma ek olarak squatı da mı ekliyim bacaklarım baya kalın incelmesi için yapmak istiyorum kas yapmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…