Merhaba, evet güzel sonuçlar aldı düzenli yapanlar.Merhaba kızlar :) Bende evde spora başlamak istiyordum ki bu topiği buldum. Squat yapanlar nasıl memnun kaldı mı, fark gözle görülür şekilde belli oluyor mu? Gerçi bende bir de göbek sorunu var sanırım o squatla halledilmez
Squattan olabilir mi acaba? B12 vitamini eksikliğinden de oluyor da o zaman genelde ayağıma kramp girer benim, bu direkt popo..Acaba oturuşta bir problem olabilir mi canım? Ben mesela bir yere dayanarak ayakta kalınca kramp giriyor. Bir de vücuttaki bir mineral eksikliğinden de oluyormuş, maden suyu içmiştim geçmişti. Deneyebilirsin. Bekliyorum bildirimlerini.
Squattan olabilir mi acaba? B12 vitamini eksikliğinden de oluyor da o zaman genelde ayağıma kramp girer benim, bu direkt popo..
Merhaba, evet güzel sonuçlar aldı düzenli yapanlar.
Göbek için abs videosu yapabilirsin.
Ben sevmem kiBenim de bazen tam bacak arkama kramp giriyor maden suyu iyi geliyormus galiba ben cok severim günde 2 3 sise içiyorum şimdi
Bu video 10 dakika ve squattan başka yerler çalıştırıyor. İlk sayfayı okur musunuz?Çok teşekkür ederimÖnce yavaş yavaş squatla başlayayım sonra göbek için hareketlere geçerim vücudum squata alışınca. Bu ham vücudum ikisini birden kaldırmaz sanırım, tutulur kalırım mazallah :))
Canım şifa niyetine iç, sade olandan ama diğerleri işe yaramaz. Sonuçta soğan suyu da sevmiyorsun. Kramp ağrısından iyidir emin ol.Ben sevmem ki
Canım hiç sanmam squatla alakası olduğunu, bacağım desen neyse de. Yaparken yanlış bir hareket yaptıysan olabilir ama.Squattan olabilir mi acaba? B12 vitamini eksikliğinden de oluyor da o zaman genelde ayağıma kramp girer benim, bu direkt popo..
Markete gidince alayım barim..Canım şifa niyetine iç, sade olandan ama diğerleri işe yaramaz. Sonuçta soğan suyu da sevmiyorsun. Kramp ağrısından iyidir emin ol.
Yok ya sanmıyorum yanlış hareket yaptığımı, geçer belkim bir iki güne..Canım hiç sanmam squatla alakası olduğunu, bacağım desen neyse de. Yaparken yanlış bir hareket yaptıysan olabilir ama.
merhaba güzellerim ben geldim hastalıktan kurtulduktan sonra regl oldum bu gün başladım sporuma tekrardan bildirim yapıyım barı45 dakika yürüyüş 150 squat 50 sumo squat 30 üçgen 30mekik 20 dakika abs bügünlük bu kadar lunem akşam iş çıkışı resim atıyorum verdiğin her cezaya razıyım
kızlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum :) 165 boyundayım ve kilom 62yediklerime dikkat edip aynı zamanda squata başlamak istiyorum 5 dk önce yapmayı denedim ama aralıksız max 22 tane yapabildim bu 60 tane squatı birden mi yapmamız gerekiyor? dinlene dinlene mi yapıyorsunuz yoksa?
ayy çok mutlu oldum akşam resim atıcamGeçmiş olsun canım hastalık ve regle ceza yok. Sporun da gayet iyi, resmi bekliyorum.
Bildirim:
ısınma
60 squat
60 üçgen
soğuma
Merhaba ısındın mı peki? İlk başta tamamen yapamaman normal. 25lik ya da 20lik setler halinde -ama dinlenme aralarını uzatmadan- yapabilirsin. İlk sayfayı okumanı tavsiye ederim.
Şimdi canım öncelikle yukarıda yazan benim bildirimim. Isınma videosu yapıyorum önce:canım yukardaki şeyden bahsediyorsun değil mi ısınma derken. ben squata çok yabancıyım ama resimler beni aşırı cezbettiısınırken 22 tane yaptım sonrasına dayanamadım bi 5-10 saniye bekleyip onu 60 a tamamlayacağım anladığım kadarıyla ? peki sen bi tablo paylaşmışsın 30 günlük 4. gününde "dinlenme "falan yazıyor hani.. anlamadığım bir şey var.. ısınma hareketi 60 squat 60 üçgen.. peki buna ek olarak mı 50-60 tane daha squat yapacağız..yani ısınmak için 60 squat+ tabloda ne kadar yazıyorsa o kadar squat öyle mi ? bi de affet ama bi soru daha sorucam :) şimdi 60 squat 60 üçgen yaptık ısınmış olduk tabloda yazan kadar squat kadar daha yapıp bırakıyor muyuz? sen bir çok şekil paylaşmışsın onları ne zaaman yapıcaz.. 1000 küsür sayfa olduğu için hepsini okuyamadım sadece 2 sayfayı okuyabildim.. benim istediğim şey göbek ve göbeğimin yan kısımlarının erimesi .. şu an can simidi gibi bi görüntü var.. e bi de kalçamı toparlasam fena olmaz , selülit sıkıntım yok çok şükür ama biraz daha dikkat etmezsem olacak
Tesekkur ederim :) bncede kesinlle goturulmeli:)Gözün aydın tatlım
Kim alacaksa biran önce veterinere götürse iyi olur
Ne yaptın aşkım? Geldiler mi miniği görmeye?Tesekkur ederim :) bncede kesinlle goturulmeli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?