- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
İİBF mezunu musun güzelim senallah ne verırsetarıh
güzelmişÇocukla bağ kuruyodu çocuğa cenaze şarkıları söyletti tek tek herkesi öldürttü bu bebek
Whatsapp ta fotoğraf değiştiren tek aktif kişim sensinslm hanımlarr nasıl gıdıyo sporr
Hahahah allah seni yaa gukdurdun grece gecee :)))Whatsapp ta fotoğraf değiştiren tek aktif kişim sensinguzellikjj
Guldururum benHahahah allah seni yaa gukdurdun grece gecee :)))
Sag ol kuzum guzel.dusuncelerin icintatliguzel.dusuncelerinpost: 40984716 .!.:Guldururum ben
Çok koyma öyle fotoları kuzum nazar değer falan göz önünde çok olmasın
Gunaydin canim mrb.kedi mi fobim var benimmmelekesmrbost: 40986662 .!.:Gunaydinn kizlarrrr:)) kedicige tam 6 tane talip ciktiyalniz kizlar ya kedide pire varmis zeytine gecicek diye korkuyorum yikadim ama ne yapabilirim ki baska pire ilacida siktim ikisinde
Gözün aydın tatlımGunaydinn kizlarrrr:)) kedicige tam 6 tane talip ciktiyalniz kizlar ya kedide pire varmis zeytine gecicek diye korkuyorum yikadim ama ne yapabilirim ki baska pire ilacida siktim ikisinde
Kolay gelsin tatlımSelam canlar
Bende bugün de spor yok ama temizlik yapıyorum. Sizin güzel bildirimlerinizi bekliyorum
Harika, bende biraz su içeyim. YandımKolay gelsin tatlım
Bende şimdi kahvemi içip spora başlıcam
Kolay gelsin kuzum, ben de bugün biraz yapacağım spor, totoma kramp giriyor ya 2 gündür niye bilmiyorum.Selam canlar
Bende bugün de spor yok ama temizlik yapıyorum. Sizin güzel bildirimlerinizi bekliyorum
Acaba oturuşta bir problem olabilir mi canım? Ben mesela bir yere dayanarak ayakta kalınca kramp giriyor. Bir de vücuttaki bir mineral eksikliğinden de oluyormuş, maden suyu içmiştim geçmişti. Deneyebilirsin. Bekliyorum bildirimlerini.Kolay gelsin kuzum, ben de bugün biraz yapacağım spor, totoma kramp giriyor ya 2 gündür niye bilmiyorum.
Gunaydinn kizlarrrr:)) kedicige tam 6 tane talip ciktiyalniz kizlar ya kedide pire varmis zeytine gecicek diye korkuyorum yikadim ama ne yapabilirim ki baska pire ilacida siktim ikisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?