fitim fitsin fit (squat)

tatliguzel.dusuncelerinpost: 40984716 .!.:
Guldururum ben
Çok koyma öyle fotoları kuzum nazar değer falan göz önünde çok olmasın
Sag ol kuzum guzel.dusuncelerin icin

melekesmrbost: 40986662 .!.:
Gunaydinn kizlarrrr:)) kedicige tam 6 tane talip cikti yalniz kizlar ya kedide pire varmis zeytine gecicek diye korkuyorum yikadim ama ne yapabilirim ki baska pire ilacida siktim ikisinde
Gunaydin canim mrb.kedi mi fobim var benimm

Gunaydinn kizlarrrr:)) kedicige tam 6 tane talip cikti yalniz kizlar ya kedide pire varmis zeytine gecicek diye korkuyorum yikadim ama ne yapabilirim ki baska pire ilacida siktim ikisinde
Gözün aydın tatlım
Kim alacaksa biran önce veterinere götürse iyi olur

Günaydın fıstıklar

Lunecım dün öğleyin lahmacun yediğim için akşam bişey yemedim yani kaçamak yok tatlım
Dün dinlenmek iyi geldi bacaklarımdaki ağırlık ağrılar gitmiş

İnş.bugün mutlaka bişeyler yapıcam

Kolay gelsin kuzum, ben de bugün biraz yapacağım spor, totoma kramp giriyor ya 2 gündür niye bilmiyorum.
Acaba oturuşta bir problem olabilir mi canım? Ben mesela bir yere dayanarak ayakta kalınca kramp giriyor. Bir de vücuttaki bir mineral eksikliğinden de oluyormuş, maden suyu içmiştim geçmişti. Deneyebilirsin. Bekliyorum bildirimlerini.

Merhaba kızlar :) Bende evde spora başlamak istiyordum ki bu topiği buldum. Squat yapanlar nasıl memnun kaldı mı, fark gözle görülür şekilde belli oluyor mu? Gerçi bende bir de göbek sorunu var sanırım o squatla halledilmez

Slm fıstırıklaarr dün niyetli olduğum için spor yapamamistim bugün de regl oldum bugün ve yarin dinlenip pazartesi devam edicem spora tatlilar 3 gün erken oldum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…