- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Önce zayıflayın çünkü squat sıkılaşma için yapılıyor. Ayrıca dizlerinize çok yük biner.merhaba bende squat yapmak istiyorum fakat şöyle bi sorun var ki boyuma göre kilom fazla zayıfladıktan sonra mı yapayım yoksa zayıflama programıma ek olarak squatı da mı ekliyim bacaklarım baya kalın incelmesi için yapmak istiyorum kas yapmaz değil mi?
Selam söyle arkadaşlarına, bir gün de topiğe bekleriz. Yeşil çayımız her dem tazeBebeklerim ben konuşmadan çıktım arkadaslardayim
Çok guzelsinizzzzzzx
Selam tatlişler
Bildirim zamanı
50 dak.bantta yürüyüş
30 dak.Plates lastiğiyle hareket +yer hareketleri
Kol için 20 +20 +20
Yana eğilme 50
Bel için 50
10 şınav
Mekik çeşitleri 20 +20+20
Arkaya tekme 20+20
Alt göbek için bacak kaldırma 20
Üçgen 20
Squat 30
Daha kilom fazla olduğu için squata fazla ağırlık vermek istemiyom.doğrumu yapıyorum?
Ama özellikle popo altı beni rahatsız ediyor
Tmm cnm
Ooo harika doğru yapıyorsun. Çünkü çok yük biner dizlerine yanlış bir harekette sakatlanma riskin bile var. O yüzden squat zayıfladıktan sonra yapılmalı, sıkılaşmak için.
Şimdi canım öncelikle yukarıda yazan benim bildirimim. Isınma videosu yapıyorum önce:
Ya da Youtube'a warm up yazıp gelen videolardan birini de seçebilirsin.
Isındıktan sonra listedeki sayıda squatı yapıyorsun. Üçgen hareketi benim favorilerimden selülite iyi geliyor. Selülitin yoksa onun yerine ilk sayfadaki sorunlu yerlerini çalıştıran hareketlerden yapıyorsun. Artık ne kadar istersen ve hangilerini seçersen. En son da soğuma videosu ile
bitiriyoruz.
Göbek ve göbeğin yan kısımları için şu videoyu yapabilirsin:
Bir de düşük bel kullanma simitleri en çok onlar yapıyor çünkü.
Merhaba canım hoşgeldin. Biz 5 aydır düzenli yapıyoruz, herkes çok iyi sonuçlar aldı. Sen neler yaptın?Oo nolms buralardaa kizlar sifremi unuttum hesabimida simdi alabildim geri naptiniz neler yaptiniz istediginz sonucu elde edebildinizmi
Ameliyattan sonra iyileşince tekrar başla, araya zaman girince hiç yapmamış gibi oluyorsun çünkü.canım gönderdiğin ısınma videosunda yapılan hareketleri videonun sonuna kadar yaptım sonra 60 squat yaptım 20lik setler halinde.. üçgeni 28 tane yapabildim tıkandım valla kitlenip kalmaktan korktumbisiklet hareketi beni çok zorluyor karnımda sıcaklıklar hissediyorum yağlar mı yanıyor acaba teşekkür ederim ilgilendiğin için, bunları devamlı yapıcam :) bi de ben 19 mayısta meme küçültme estetiği olucam ameliyatıma 3 gün falan kaldı sizce bu 3 gün boyunca bu tempoda devam etmeli miyim yoksa şimdi bırakıp ameliyattan sonra kendimi iyi hissettiğimde mi yapsam? bikaç gün sonra bacaklarım ağrımaya başlarsa ameliyatın da vermiş olduğu acıyla katlanılmaz hale gelir mi? squata yeni başlayanlara soruyorum 3-4 gün sonra ağrınız oldu mu
Canım ameliyattan sonra bir süre zaten spor yapamayacaksın, madem 3 günün var hiç başlama derim. Ameliyattan sonra zaten ağrın olacak, bir de bunun ağrısı çekilmez olur.canım gönderdiğin ısınma videosunda yapılan hareketleri videonun sonuna kadar yaptım sonra 60 squat yaptım 20lik setler halinde.. üçgeni 28 tane yapabildim tıkandım valla kitlenip kalmaktan korktumbisiklet hareketi beni çok zorluyor karnımda sıcaklıklar hissediyorum yağlar mı yanıyor acaba teşekkür ederim ilgilendiğin için, bunları devamlı yapıcam :) bi de ben 19 mayısta meme küçültme estetiği olucam ameliyatıma 3 gün falan kaldı sizce bu 3 gün boyunca bu tempoda devam etmeli miyim yoksa şimdi bırakıp ameliyattan sonra kendimi iyi hissettiğimde mi yapsam? bikaç gün sonra bacaklarım ağrımaya başlarsa ameliyatın da vermiş olduğu acıyla katlanılmaz hale gelir mi? squata yeni başlayanlara soruyorum 3-4 gün sonra ağrınız oldu mu
Ben 3 ay yaptim sonra finaller falan biraktim hormonlarim bozuldu doktor hap verdi popomda istedigim sonuca geldi goguslerimde buyudu ama kisa dogru basliycam squataMerhaba canım hoşgeldin. Biz 5 aydır düzenli yapıyoruz, herkes çok iyi sonuçlar aldı. Sen neler yaptın?
Yanlara eğilmeyi dambıllarla yaparsan daha etkili olur.hic canım istemiyor son gunlerde spor yapmak motivasyonum kayboldu
aslında bugun kendime soyle bir bakınca beni rahatsız eden tek yerin su belimin altındaki fazlalıklar oldugunu farkettim, belim incecik ama o alttaki simitler cok rahatsız edicibunları yok etmek icin yanlara egilme egzersizine basladım umarım sonuc alırım, yapanlar genelde memnun kalıyormus
90 squat
150 yanlara egilme
ballet beautiful inner thighs
ballet beautiful slim waistline
8 minutes abs
Düşük bel mi giyiyorsun?hic canım istemiyor son gunlerde spor yapmak motivasyonum kayboldu
aslında bugun kendime soyle bir bakınca beni rahatsız eden tek yerin su belimin altındaki fazlalıklar oldugunu farkettim, belim incecik ama o alttaki simitler cok rahatsız edicibunları yok etmek icin yanlara egilme egzersizine basladım umarım sonuc alırım, yapanlar genelde memnun kalıyormus
90 squat
150 yanlara egilme
ballet beautiful inner thighs
ballet beautiful slim waistline
8 minutes abs
evet 2 kiloluklarla yapıyorumYanlara eğilmeyi dambıllarla yaparsan daha etkili olur.
hayır hic sevmem dusuk bel ama yuksek bel de her magazada bulunmuyor yani benim basenlerim biraz genis o yuzden her pantolon yakısmıyor, yuksek bel bulamadıgımdan normal bel giyiyorum cogu zamanDüşük bel mi giyiyorsun?
Neden kışa doğru kuzum? Önümüz yaz.Ben 3 ay yaptim sonra finaller falan biraktim hormonlarim bozuldu doktor hap verdi popomda istedigim sonuca geldi goguslerimde buyudu ama kisa dogru basliycam squata
Yüksek bel için addax'a bakabilirsin canım. Giydiğin pantolonun hizasında ise simitler, muhtemelen ondandır.evet 2 kiloluklarla yapıyorum
hayır hic sevmem dusuk bel ama yuksek bel de her magazada bulunmuyor yani benim basenlerim biraz genis o yuzden her pantolon yakısmıyor, yuksek bel bulamadıgımdan normal bel giyiyorum cogu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?