fitim fitsin fit (squat)

ara ara yapıyodum bıraktım 2 aydır yapmıyodum ama baktım otura otura yağ bağlıyorum 2 hafta önce tekrar başladım şuan iyi gidiyo tek başıma kendimi motive edemediğim için buraya geldim :)

ara ara yapıyodum bıraktım 2 aydır yapmıyodum ama baktım otura otura yağ bağlıyorum 2 hafta önce tekrar başladım şuan iyi gidiyo tek başıma kendimi motive edemediğim için buraya geldim :)
iyi yapmışsın tek başına olmuyor zaten bir süre sonra yapma isteği azalıyor insanın. burda birbirimizi motive ediyoruz çok güzel oluyor

Kizlar alt bacaklari incelenler, hangi hareketleri yapiyorsunuz alt bacaginizi inceltmek icin ?

Selam guzeller. Bu aralar sporum 3-4 saat tempolu yurume. Erzuruma gecince kaldigim yerden squata devam. Tatlikis muhasebeci catlak rumsum nerelerdesiniz?

Yeni arkadaslar hosgeldiniz. Haftaya ayrintili tanisiriz optum.

Selam guzeller. Bu aralar sporum 3-4 saat tempolu yurume. Erzuruma gecince kaldigim yerden squata devam. Tatlikis muhasebeci catlak rumsum nerelerdesiniz?

Selam tatlım özlettin kendini
Ben bu ara böbrek ağrısıyla uğraşıyorum spor falan yapamıyorum ama en kısa zaman da başlıycam tekrardan inşallah

özledik seni canım erzuruma geçmeni bekliyoruz :) bugün dışarı çıktım anca geldim sporumu yapıyordum bir kısmını bitrdim yemeği bekliyorum :)

Ben 75'den tekrar alıcam bugün ya. İki gün nasıl geçti ne yaptım farkında bile değilim. Çok yoğunum, çok yoruluyorum maalesef.

Bu akşam 75 squat ve 20'şer saniyeden seri plankleri yapıcam inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…