sağ ol canım inşallah başlarsın :)bende alıştım valla kalkıp spor yapsam ne güzel olacak ama üşengeç oldum yata yata :) şimdi pilatese başlasam mı diye düşünüyorum bakalım ne zaman gerçekleştircem :)
hoşgeldin canım :)
sinşallah :) sen yapıyor musun spor hiç yoksa yeni mi başlayacaksın?sağ ol canım inşallah başlarsın :)
iyi yapmışsın tek başına olmuyor zaten bir süre sonra yapma isteği azalıyor insanın. burda birbirimizi motive ediyoruz çok güzel oluyorara ara yapıyodum bıraktım 2 aydır yapmıyodum ama baktım otura otura yağ bağlıyorum 2 hafta önce tekrar başladım şuan iyi gidiyo tek başıma kendimi motive edemediğim için buraya geldim :)
evet ya sizi gördükçe benimde yapasım geliyo :)iyi yapmışsın tek başına olmuyor zaten bir süre sonra yapma isteği azalıyor insanın. burda birbirimizi motive ediyoruz çok güzel oluyor
hoşgeldin tatlım :)ara ara yapıyodum bıraktım 2 aydır yapmıyodum ama baktım otura otura yağ bağlıyorum 2 hafta önce tekrar başladım şuan iyi gidiyo tek başıma kendimi motive edemediğim için buraya geldim :)
hoş buldum canım sağ ol :)hoşgeldin tatlım :)
Selam tatlım özlettin kendiniSelam guzeller. Bu aralar sporum 3-4 saat tempolu yurume. Erzuruma gecince kaldigim yerden squata devam. Tatlikis muhasebeci catlak rumsum nerelerdesiniz?
Yeni arkadaslar hosgeldiniz. Haftaya ayrintili tanisiriz optum.
özledik seni canım erzuruma geçmeni bekliyoruz :) bugün dışarı çıktım anca geldim sporumu yapıyordum bir kısmını bitrdim yemeği bekliyorum :)Selam guzeller. Bu aralar sporum 3-4 saat tempolu yurume. Erzuruma gecince kaldigim yerden squata devam. Tatlikis muhasebeci catlak rumsum nerelerdesiniz?
Yeni arkadaslar hosgeldiniz. Haftaya ayrintili tanisiriz optum.
Canim winsoru izlesene biKizlar alt bacaklari incelenler, hangi hareketleri yapiyorsunuz alt bacaginizi inceltmek icin ?
evine hoşgeldin canım :) ben bugün fazla yoruldum heralde yatıyorum sen napıyorsunn :)Ben geldimmm:)
Napiyosunuzz:)
Evime geldim cok sukurrr
La lunecim cok ozledim seni de :)
Hosbukdukkk:)evine hoşgeldin canım :) ben bugün fazla yoruldum heralde yatıyorum sen napıyorsunn :)
hoşgeldin evine canım :)Ben geldimmm:)
Napiyosunuzz:)
Evime geldim cok sukurrr
La lunecim cok ozledim seni de :)
Hos bulduk bebegmhoşgeldin evine canım :)
iyiyim gibiyim yaniHos bulduk bebegm
Naslsn iyi misin:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?