günaydın canım sende evine hoşgeldinn :)Günaydın fıstıklaaaarrr evime geldim arti 2 kiloylaama squatimi aksatmadm yaptm bugün diger sporlarimida ekleyip düzenli beslenicem
Günaydın tatlıııışGunaydin squat guzelleriiiii
Ben geldimmm:)
Napiyosunuzz:)
Evime geldim cok sukurrr
La lunecim cok ozledim seni de :)
3 4 gün biraz ağrıları çekeceksin canım sonra aniden o ağrılar gidecek :)günaydın kızlar her zaman 9da kalkardım dün squat beni çok yormuş 10da zor kalktım ya bacaklarım benden bağımsız birer üye olmuşlar sadece ağrıları hissediyorum nasıl bişeymiş bu squat ama pes etmek yok :)
inşallah canım ya nasıl yapcam diye düşünüyorum kara kara :)3 4 gün biraz ağrıları çekeceksin canım sonra aniden o ağrılar gidecek :)
harikasın canım ya :)Eveeettt bildirim zamani
135 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
100 mekik
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav
50 selülit savar hareketi
günaydın kızlar bana daha yeni gün aydı :) bu kadar erken nasıl kalkıyorsunuz yaaa
harikasın canım ya :)
oy yerim yaa :)Günaydın tatlışş benim cimcime saolsun 8 de kalkiyoruz her gün alistim artk
Tatilde aliniyo kuzum bende aldimGünaydın fıstıklaaaarrr evime geldim arti 2 kiloylaama squatimi aksatmadm yaptm bugün diger sporlarimida ekleyip düzenli beslenicem
Harikasin bebegmmmEveeettt bildirim zamani
135 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
100 mekik
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav
50 selülit savar hareketi
Tatilde aliniyo kuzum bende aldim
Ama veririz
56.5 olmusum kuzuEvet canim ya ben bugün basladm bakalm karabuğday kürü yaptim yarina 1 kilosu gitmis olur inşallahsen ne kadar aldn bakalm :))
56.5 olmusum kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?