Neler yaptn bakalmm:)Sporumu yaptımd geldim kızlar oh
hoşgeldin :) bende kendimi kaldırırsam trambolinimi yapıcam inşallah :)Sporumu yaptımd geldim kızlar oh
30 day butt lıft programının 12.gününü 1 bacak videosu ve mari winsor ile pilates yatmadan da 2 bacak videosu yaparım ve mekik çekerimNeler yaptn bakalmm:)
Hoşbuldum :) Hadi hadi oturma kaldır kendini :)hoşgeldin :) bende kendimi kaldırırsam trambolinimi yapıcam inşallah :)
Ohhh ne guzel ne guzelll30 day butt lıft programının 12.gününü 1 bacak videosu ve mari winsor ile pilates yatmadan da 2 bacak videosu yaparım ve mekik çekerim
çok üşendim ama yaaaaa :)))Hoşbuldum :) Hadi hadi oturma kaldır kendini :)
Evet evet hemde birazda olsa fark görünce daha zevkle yaptım :)Ohhh ne guzel ne guzelll
Üşen üşen biz incelelim popolarımız sımsıkı olsun fit olalım sen hala burda ben üşeniyorum de :) :)çok üşendim ama yaaaaa :)))
Sen foto mu koycaktinnEvet evet hemde birazda olsa fark görünce daha zevkle yaptım :)
Üşen üşen biz incelelim popolarımız sımsıkı olsun fit olalım sen hala burda ben üşeniyorum de :) :)
aha kalbimden vurdun beni valla tamam kalktım gidiyorumEvet evet hemde birazda olsa fark görünce daha zevkle yaptım :)
Üşen üşen biz incelelim popolarımız sımsıkı olsun fit olalım sen hala burda ben üşeniyorum de :) :)
Karnina saglikk:))100 mekik çektim artık yatma zamanı iyi geceler kızlarrr
Günaydın hatunlarGünaydınn kızlarrr
Nasılsın canımGünaydın hatunlar
İyiyim canım sağol çalışıyorum işteyim :)Nasılsın canım
Kolay gelsin ozaman canım sana bende yatakta keyif yapıyorum :)İyiyim canım sağol çalışıyorum işteyim :)
sen nasılsın
Ooooh ne güzel valla sabah hiç yataktan kalkasım yoktu benim de :)Kolay gelsin ozaman canım sana bende yatakta keyif yapıyorum :)
bende alıştım valla kalkıp spor yapsam ne güzel olacak ama üşengeç oldum yata yata :) şimdi pilatese başlasam mı diye düşünüyorum bakalım ne zaman gerçekleştircem :)Ooooh ne güzel valla sabah hiç yataktan kalkasım yoktu benim de :)
hoşgeldin canım :)Merhaba ben kübra 20 yaşındayım 1.63 boy 53 kilo.
sıkılaşmak istiyorum sizi gördüm aranıza katılmak istedim daha yeni kayıt oldum
hepimize kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?