- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bende yorgunum vallahi yaaaaiyiyim gibiyim yanispor yapmadım daa vicdan azabı çekiyorum ama kendimi çok yorgun hissediyorum :)
sen nasılsınn
yol yorgunusundur yani tatlım, çok berbat bir yorgunluk o :)Bende yorgunum vallahi yaaaa
Duşumu da aldm sabaha midemn bulantisi gecmis kalkarm insallah :)yol yorgunusundur yani tatlım, çok berbat bir yorgunluk o :)
çok bulanıyorsa miden limon sık sulandır güzelce tuza iç canım bulantıyı hafifletiyor ben öyle yapıyorum :)Duşumu da aldm sabaha midemn bulantisi gecmis kalkarm insallah :)
Su bile icemiyorum o derece :) buzluga su koydum soguk ictim tadini almiyim diye sirf.. Yatagimdaym smdi mis gibii:)çok bulanıyorsa miden limon sık sulandır güzelce tuza iç canım bulantıyı hafifletiyor ben öyle yapıyorum :)
yat uyuda dinlen :)
anladım canım :) o zaman uyu anca uyursan geçerSu bile icemiyorum o derece :) buzluga su koydum soguk ictim tadini almiyim diye sirf.. Yatagimdaym smdi mis gibii:)
Saol onerin icin bitanem tatilden donduk ya alisvers yapilmadi limon yok henuz evde :)))
Kiz masallahm var hasta olamiyorum bu kışanladım canım :) o zaman uyu anca uyursan geçersuyun tadını almıyım diyede hasta etme kendini kış günü :)
dilini ısır aman canım :) nazar değmesinnnKiz masallahm var hasta olamiyorum bu kış
Amin guzelim:)dilini ısır aman canım :) nazar değmesinnn
neyse tatlım ben uyucam sporda yapmadım zaten :)Amin guzelim:)
İyi geceler canmnnneyse tatlım ben uyucam sporda yapmadım zaten :)
iyi geceler
Merhaba canm seni karistiriyo muyum acaba nickin hep boyle miydi yoksa sivrili biseyler miydi:)Selamlar bende 158 45 kiloyum bende katılmak istiyorum kizlar ben kendi kendime duzensiz calisiyordum ama buraya katilirsam duzenli yaparim diye dusundum ..
Cizelgede ki squat sayilarini agirlik kullanarak mi yapiyorsunuz yoksa agirliksiz mi yapiyorsunuz siz ?
Merhaba canm seni karistiriyo muyum acaba nickin hep boyle miydi yoksa sivrili biseyler miydi:)
Agirliksiz yapiyoruz genelde
Gun icine de yayarak yapabilirsin rica ederm ne demek :)Nickimin altinda yaziyor sivriköşe :) karıştırmadın yani ..
ben agirlik kullaniyordumda bu cizelgedeki sayilar cok geldi gozumeagirlikla yaparken pert olurum dedim onu merak ettim oyleyse guzel sağol :)
Günaydınn tatlımGunaydin squat guzelleriiiii
NBerrr :)Günaydınn tatlım
iyidir senden naberr :) pilatese başladım dün onu yapayım diye erkenden kalktımNBerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?