Teşekkür ederim başlıyorum ozaman :)))Ben squat takvimini bitirdim ve gercekten 1 ayda bile fark etti simdi agirlikla kendi belirledigim sayilarda yapiyorum .. Kesinlikle ise yariyor :)
Yerim ama ben seni yaaaaHıhh benim başım bağlı, git öteye şşşttle..
Yerim ama ben seni yaaaatamam enistemiz varmis uzuyorum bennnnnn
evet lune ya bugün gittim niye bağlanmadı falan diye ilk aboneliklerde uzun sürüyormuş falan tamam anladimda kac hafta oldu ama en azından spor yapmak icin videolarim varmış olmasada kendimce yapcaktim birşeyler artık telden takipteyim spora ve kilo vermeye devamSelam tatlım.
Akşamları da olsa uğraman güzel tatlım neden hala bağlanmadı netin? Kaç hafta oldu? Ne sorumsuzlar ya.
E bu sürenin ücretini alacaklar mı senden?evet lune ya bugün gittim niye bağlanmadı falan diye ilk aboneliklerde uzun sürüyormuş falan tamam anladimda kac hafta oldu ama en azından spor yapmak icin videolarim varmış olmasada kendimce yapcaktim birşeyler artık telden takipteyim spora ve kilo vermeye devam
yok tikka almayacaklarmis internet bağlantısı yapildiktan sonra başlayacakmış en azından bende dedim internet yok boş yere para ödemeyım dedim zaten oyle olmaz dedilerE bu sürenin ücretini alacaklar mı senden?
Selam cnmSelam kizlarrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Güzel ablacm oturuyoruz hala :)Selam cnm
Nasıl geçti arkadaşlarınla buluşman
Onlarda senin gibi çıtırmı
selam kızlar eve internet hala baglamadilar bende telefonumun tarifesini değiştirdim bu arada yeni tartı almıştım pazartesiden bugüne 1.3 kilo verdimayrıca pilates videsu vardı onu buldum ebru sallinin ondan yapıyorum hatta 21 günde yaglarinizdan kurtulun diye bir videosu var oda varmış bende ona başlayim diyorum haftaya benden son durumlar böyle akşamları bildirime burdayım artık
Sen yürüme canım ormanda falan. 3. sayfa haberi olursun Allah korusun bu güzelliğinle.o daha güzel kuzum bence burda mangal dumanından nefesi kesiliyor insanın
orman yakın olsa ormanda yürürdüm
Günaydın tatlım, ne güzel. Resmini atsana bizeGünaydın :) 1 saat sonra spor yapacağım öğlende yürüyüşe gideceğim
Giremiyorum işler var , spor devam merak etmeyinkedim büyüdü iyice çok sevecen atak mır mır bir kız oldu
Kaçamak varsa ceza da var ona göreGünaydın güzeller
Burda bugün güneşli olacak gibi bakalım sonradan bozmassa
Bugün hem kahvaltıya hemde akşam yemeğine davetliyiz.tabiki cısss olmıcak ama istediğimi yiyemicem
İnş.sporuda öğlen azda olsa yapmaya çalışacam
günaydınnnnn
Günaydın tatlışlaaaaarrrregli olduktan sonra karnim indi çok mutluyuuuum ama karnim çok ağriyiiii
kuzumm tabiki yürümem tek o sein güzelliğinSen yürüme canım ormanda falan. 3. sayfa haberi olursun Allah korusun bu güzelliğinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?