fitim fitsin fit (squat)

Selam tatlım.

Akşamları da olsa uğraman güzel tatlım neden hala bağlanmadı netin? Kaç hafta oldu? Ne sorumsuzlar ya.
evet lune ya bugün gittim niye bağlanmadı falan diye ilk aboneliklerde uzun sürüyormuş falan tamam anladimda kac hafta oldu ama en azından spor yapmak icin videolarim varmış olmasada kendimce yapcaktim birşeyler artık telden takipteyim spora ve kilo vermeye devam

E bu sürenin ücretini alacaklar mı senden?

Günaydın :) 1 saat sonra spor yapacağım öğlende yürüyüşe gideceğim

Giremiyorum işler var , spor devam merak etmeyin kedim büyüdü iyice çok sevecen atak mır mır bir kız oldu

Günaydın güzeller

Burda bugün güneşli olacak gibi bakalım sonradan bozmassa

Bugün hem kahvaltıya hemde akşam yemeğine davetliyiz.tabiki cısss olmıcak ama istediğimi yiyemicem
İnş.sporuda öğlen azda olsa yapmaya çalışacam

Slm deadiiiiii herşey yolunda değil mi spora tekrar dönmen harika bitanem internetin de bağlansaydi daha sık uğrardin

Günaydın :) 1 saat sonra spor yapacağım öğlende yürüyüşe gideceğim

Giremiyorum işler var , spor devam merak etmeyin kedim büyüdü iyice çok sevecen atak mır mır bir kız oldu
Günaydın tatlım, ne güzel. Resmini atsana bize
Kaçamak varsa ceza da var ona göre hem de tatlibikiz veriyor cezaları. Çok da acımasızdır benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…