acaba ben de sağdakinin poposuna sahip olabilir miyim ?
Sadece istemekle kalmaz çalışırsan elbette olabilirsin.acaba ben de sağdakinin poposuna sahip olabilir miyim ?
Suanki halimden memnunum ama hafif bir simidim oldu gibi belki onun icin baslarimNeden kışa doğru kuzum? Önümüz yaz.
Halihazırda 7 kişi var böyle olan. Sabreder ve düzenli yaparsan, yiyeceklerinden de işlenmiş ve faydası olmayan gıdaları çıkarırsan neden olmasın?Hanımlar deneyip de sonuç alan var mı ? Gerçekten böyle olacağıma inanamıyorum ama ben de başlıycam galiba, inşallah bu fotolardaki gibi olurum >.<
neye şşşşt kızSssttttttt kizlarrrr
Sssttttttt kizlarrrr
Sayılır tabii. Sporların en keyiflisini yapmışsın valla.bende annem ve kardeşimle sahilde bir yürüyüş yapıp geldim
bildirim syaılır mı bilmem ama
yüksek tempoda yürüdüm
mangal kokuları dumanları olunca pek keyfim kaçtı ya
Selam tatlım.selam kızlar eve internet hala baglamadilar bende telefonumun tarifesini değiştirdim bu arada yeni tartı almıştım pazartesiden bugüne 1.3 kilo verdimayrıca pilates videsu vardı onu buldum ebru sallinin ondan yapıyorum hatta 21 günde yaglarinizdan kurtulun diye bir videosu var oda varmış bende ona başlayim diyorum haftaya benden son durumlar böyle akşamları bildirime burdayım artık
o daha güzel kuzum bence burda mangal dumanından nefesi kesiliyor insanın
Sayılır tabii. Sporların en keyiflisini yapmışsın valla.
Deniz yok ama bende Çoruh kenarında yürümeye bayılıyorum.
Laf attim sizeeeeeneye şşşşt kız
Ben öyle her şşştt diyene bakmamLaf attim sizeeeee
Aaaaa bnde israr ederimmmmmBen öyle her şşştt diyene bakmam
Ben squat takvimini bitirdim ve gercekten 1 ayda bile fark etti simdi agirlikla kendi belirledigim sayilarda yapiyorum .. Kesinlikle ise yariyor :)Squat takvimini uygulayan varmı bu arada :) yoksa birbirinize laf attığınıza göre çoktan fizik düzeldimi işe yarıyorsa bende başlayacam :))
Hıhh benim başım bağlı, git öteye şşşttle..Aaaaa bnde israr ederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?