fitim fitsin fit (squat)

Hahahhaa aynen. Eşim hasta olacaksın doğru düzgün giyin diyor. Ben şortlarla, göbeği açık tişörtlerle geziyorum.
Ben de ilk defa bu kadar uzun bir maraton yaptım. 2-3 ay yapıp bırakıyordum hep.

Yırtılan bi kot pantolonumdan şort yapicam güzel olursa onunla poz veririm size bi dahakine

Şimdi benim yorumumun altında taş gibi kızlar var ya görmüyor musun onları?

Soldan ikincinin şortundan yapsana demiştim.

Telden giriyorum ya o yüzden göremiyorum sanirim canim bende böyle bişey düşünüyorum

Evet canım, memeleri yaptırdık diğer uzuvlara geldi sıra Senin düğün vardı galiba, oldu mu?
aynen tatlım ya meme var popo var ama sıkı degılım işte... aynen canım evlendım 1.5 aylık evlıyım sende öğretmensin falan hep dıkkatımı cekıyo yazıların burdasın da yuppiii spor yapıyomusun bakıyım fayda gördünmü :)

Hadi bakalım mutluluklar dilerim :) Evet ben de uzun süredir burdayım, izlemeye aldım seni değişimi görebilirsin. Göbek vardı birazcık o gitti çok şükür :)

Hadi bakalım mutluluklar dilerim :) Evet ben de uzun süredir burdayım, izlemeye aldım seni değişimi görebilirsin. Göbek vardı birazcık o gitti çok şükür :)
evet canım maşallah ne guzelsin daha da iyi olmus bende boyle zayıfım da şıkayetım popomun yumuşaklıgı çalışmaya baslıcam artık :)

Merhabaa, hayatım boyunca spor yapmadım, çok çok kiloluyum (98kg kadar) diyete başladım, yanınnda sporda yapmak istiyorum, yürüyüş dışında dizlerime zarar vermeden hayatıma biraz daha spor eklemek istiyorum, doğru yerdemiyim acaba :) yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…