- 26 Ocak 2015
- 167
- 78
- 48
- 31
Harikasınız kızlar ya bende bugun bi beğendiğim kot şort alıcam baka baka artık spor yapıcam
Hahahhaa aynen.Eşim hasta olacaksın doğru düzgün giyin diyor. Ben şortlarla, göbeği açık tişörtlerle geziyorum.
Ben de ilk defa bu kadar uzun bir maraton yaptım. 2-3 ay yapıp bırakıyordum hep.
İsmi lazım değil şu bacak kasından olan arkadaşlar var aramızda.
Benim imzada soldan 2. kızın şortundan yapsana.Yırtılan bi kot pantolonumdan şort yapicam güzel olursa onunla poz veririm size bi dahakine
Benim imzada soldan 2. kızın şortundan yapsana.
Şimdi benim yorumumun altında taş gibi kızlar var ya görmüyor musun onları?anlayamadım kuzum
hoşbulduk tikka..sen de burdasın demekHoşgeldin canım..
Şimdi benim yorumumun altında taş gibi kızlar var ya görmüyor musun onları?
Soldan ikincinin şortundan yapsana demiştim.
Şimdi benim yorumumun altında taş gibi kızlar var ya görmüyor musun onları?
Soldan ikincinin şortundan yapsana demiştim.
Evet canım, memeleri yaptırdık diğer uzuvlara geldi sırahoşbulduk tikka..sen de burdasın demek
aynen tatlım ya meme var popo var ama sıkı degılım işte... aynen canım evlendım 1.5 aylık evlıyımEvet canım, memeleri yaptırdık diğer uzuvlara geldi sıraSenin düğün vardı galiba, oldu mu?
Evde giycem kiz totom görünsün accikk
Hadi bakalım mutluluklar dilerim :) Evet ben de uzun süredir burdayım, izlemeye aldım seni değişimi görebilirsin. Göbek vardı birazcık o gitti çok şükür :)aynen tatlım ya meme var popo var ama sıkı degılım işte... aynen canım evlendım 1.5 aylık evlıyımsende öğretmensin falan hep dıkkatımı cekıyo yazıların burdasın da yuppiii spor yapıyomusun bakıyım fayda gördünmü :)
evet canım maşallah ne guzelsin daha da iyi olmus bende boyle zayıfım da şıkayetım popomun yumuşaklıgı çalışmaya baslıcam artık :)Hadi bakalım mutluluklar dilerim :) Evet ben de uzun süredir burdayım, izlemeye aldım seni değişimi görebilirsin. Göbek vardı birazcık o gitti çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?