Yok canım ben o kiloyu yıllar önce vermiştim zaten. Başladığımda 50 kiloydum şimdi 49.lunem azmin sonunu gösterdinharikasınnn
Bir daha atsana kuzum? Hatırlayamadım şimdi. Eski mesajdan çıkmışımdır ona attıysan.ama ben sana atmıştım foto
İmkanında da varmış ne güzel. İlk sayfayı oku sana yardımcı olur nereden başlayacağın konusunda.kızlarr aranıza yenı katıldım fızıgım bakınca iyi gozukuyor ama popom ve basenım va tabıkı yumusak ve dusuk selulıtde var cok olmasada napmalıyım spor salonu var sitemızde bi merdıven altta ama squat da yapmam lazım ramazana kadar popomu duzeltmek istıyorum
Yediklerinde aşırıya gitmezsen harika bir fark oluyor.evet okudum harıka bılgıler vermıssın 30 gunde fark oluyo mu canım
Bildirim zamanı:
20 dakika yüksek yoğunluklu spor
10 dakika abs(karın)
150 squat
30 üçgen
30 işeyen köpek
30 high knee
30 butt kick
30 istiridye
30 super women
Gerçekten fiziği benziyo tatlimin ki daha güzel ama
Eki Görüntüle 1531075
Kızlar ne buldumm? Eski Luneşu anki halimden 17 kilo fazlayım orada.
Bir sokak tartıcısında tartılıp çocukla kavga etmiştim, doğru tartmıyor tartın diye. Hiç 67 rakamını görmemiştim çünkü.
Eki Görüntüle 1531088
Kollara bak hey maşallah pehlivan gibiymişim.
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥45 dk pilates ( sadece karın )
♥50 squat ( yarisi sumo )
♥4 dk alt karın videosu
♥15 yarım şınav
♥300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
Hoşgeldin canım..kızlarr aranıza yenı katıldım fızıgım bakınca iyi gozukuyor ama popom ve basenım va tabıkı yumusak ve dusuk selulıtde var cok olmasada napmalıyım spor salonu var sitemızde bi merdıven altta ama squat da yapmam lazım ramazana kadar popomu duzeltmek istıyorum
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥45 dk pilates ( sadece karın )
♥50 squat ( yarisi sumo )
♥4 dk alt karın videosu
♥15 yarım şınav
♥300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
İşte bu!Bu arada lunem hani alt kalcadaki selulitler gitmiyo bi türlü diyodum ya hiç dikkatli bakmamistim uzun zamandir bugün iyce bi inceledim resmen sıktığımda gamze gamze olan selulitler yok denecek kadar azalmiş havalara uçtum vallaaaa
İşte bu!
Sana zamanla olacak diyordum kuzum.
Ooo karıncam ne haber? Bende nerelerde kaldı bu kız diyordum.
Hahahhaa aynen.Çok mutluyum ben yaa spor yapmadığım gunlerime yaniyorum gerçi ben sporu seviyorum ama hiç bu kadar uzun süre devam etmemistim vücut kadin için özgüven kaynağı hiç bi yerimi kapatmak istemiyorum utamasam evde iç çamasiriyla gezicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?