fitim fitsin fit (squat)

kızlarr aranıza yenı katıldım fızıgım bakınca iyi gozukuyor ama popom ve basenım va tabıkı yumusak ve dusuk selulıtde var cok olmasada napmalıyım spor salonu var sitemızde bi merdıven altta ama squat da yapmam lazım ramazana kadar popomu duzeltmek istıyorum

İmkanında da varmış ne güzel. İlk sayfayı oku sana yardımcı olur nereden başlayacağın konusunda.

Hoşgeldin canım..

Bu arada lunem hani alt kalcadaki selulitler gitmiyo bi türlü diyodum ya hiç dikkatli bakmamistim uzun zamandir bugün iyce bi inceledim resmen sıktığımda gamze gamze olan selulitler yok denecek kadar azalmiş havalara uçtum vallaaaa

İşte bu!
Sana zamanla olacak diyordum kuzum.

İşte bu!
Sana zamanla olacak diyordum kuzum.

Çok mutluyum ben yaa spor yapmadığım gunlerime yaniyorum gerçi ben sporu seviyorum ama hiç bu kadar uzun süre devam etmemistim vücut kadin için özgüven kaynağı hiç bi yerimi kapatmak istemiyorum utamasam evde iç çamasiriyla gezicem

Hahahhaa aynen. Eşim hasta olacaksın doğru düzgün giyin diyor. Ben şortlarla, göbeği açık tişörtlerle geziyorum.
Ben de ilk defa bu kadar uzun bir maraton yaptım. 2-3 ay yapıp bırakıyordum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…