Evet kuzum yaa, öyle tombiştim işte. Bir de halime inanmayıp tartının sahibi çocukla kavga etmiştim.Lune o fotoğrafa inanamadım yaaMuhteşem değişim..
bende biiir sürü var kızÇok hoooş olmuuuuş. Nasıl yaptın yırtıklarını?
Eski kot bulmam lazııııımm
Çok hoooş olmuuuuş. Nasıl yaptın yırtıklarını?
Eski kot bulmam lazııııımm
Evetevet lune ya yuksek bel pantolonluyu dıyosun dımııı
o kalça henuz yok ama olcekk uleynn
Yanlış gidiyor kuzum. Soğumadan 50 tanenin hepsini yapmalısın.La Lune
merabaa :) sabah ısınma hareketleri ve 33 tane squat yaptım. akşam bir 33 tane daha yapıcam. nasıl gidiyor sizce?
Link ver linkYoutubede videolar var tatliş kota iki tane kesik atip cimbizla cekiyosun ipleri boyuna olan ipler çikip enine olanlar kaliyooo
Olacak tabii ne sandın, boşa mı terliyoruz biz?o kalça henuz yok ama olcekk uleynn
Yanlış gidiyor kuzum. Soğumadan 50 tanenin hepsini yapmalısın.
25 tane yap arada 5 tane üçgen yap sonra bir 25 daha yap. Öyle daha etkili olur.
aa doğru diyorsunuz bende doğru yapıyorum diye seviniyodum
teşekküre derim dediğiniz gibi yapayım. o zaman tekrar ısınma hareketleri, ardından 25 tane squat 5 tane üçgen tekrar 25 tane squat. teşekkür ederiim
harıka olmus yaa
Harika görünüyor.
bebeğim şort yaparken direk belirledğin yerden makasla mı kestinCokta basit yapilmasi
bebeğim şort yaparken direk belirledğin yerden makasla mı kestin
harıka olmus yaa
üşeniyorum şimdi ben de kalkıp yapıcam yoksa
Üşenme üşenme dehşet olmuş valla.harıka olmus yaa
üşeniyorum şimdi ben de kalkıp yapıcam yoksa
Çok geçmiş olsun canım. Umumi tuvaletten mi kapmışsın? Bir süre kullanma ki tekrarlamasın.Kizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedimilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?