fitim fitsin fit (squat)

Yanlış gidiyor kuzum. Soğumadan 50 tanenin hepsini yapmalısın.
25 tane yap arada 5 tane üçgen yap sonra bir 25 daha yap. Öyle daha etkili olur.

aa doğru diyorsunuz bende doğru yapıyorum diye seviniyodum
teşekküre derim dediğiniz gibi yapayım. o zaman tekrar ısınma hareketleri, ardından 25 tane squat 5 tane üçgen tekrar 25 tane squat. teşekkür ederiim

bebeğim şort yaparken direk belirledğin yerden makasla mı kestin

Kuzum üstüme giydim ilk eşit bi sekilde önüne ve arkasina göz kalemiyle çizgi cizdim bi bacagina sonra cikardim kestim digerinin üstüne koyup onuda kestim sonra tekrar giydim bu sefer sadece ön kısmına 2 parmak kadar çizgi cizdim cikarip ön tarafi kestim digerini de kesip arkada kalan fazlalığı ovallestirerek kestim inşallah anlatabilmisimdir sonra alt taraflari kesik durmasin diye cimbizla uçlarini yoldum ipler cikardim sonra da istedigim yere yirtiklar yaptim

Kizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedim ilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..

Kizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedim ilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..
Çok geçmiş olsun canım. Umumi tuvaletten mi kapmışsın? Bir süre kullanma ki tekrarlamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…