Bilmiyorum ki canim oyle yapicam artik dikkat edicem bundan sonra ya cok fena agri yapiyo valla o agriyi cekmek istemiyorum bur daha saol tatlimÇok geçmiş olsun canım. Umumi tuvaletten mi kapmışsın? Bir süre kullanma ki tekrarlamasın.
Geçmiş olsun canım, benim de olmuştu geçen sene..Kizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedimilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..
Kizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedimilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..
Selam canım neler yaptın çok mu hastan vardı?selam fistiklar aksam yemeğimi yiyip geldim cok yoruldum bugün ama birazdan spor yapicam biraz vakit geçsinmelekes gecmis olsun canım agrisi cok fena bilirim
şeker pancarim o şort cok güzel olmuş eline sağlık gule gule kullan fikir harika
Geçmiş olsun canım, benim de olmuştu geçen sene..
Tesekkur ederim canlarimmselam fistiklar aksam yemeğimi yiyip geldim cok yoruldum bugün ama birazdan spor yapicam biraz vakit geçsinmelekes gecmis olsun canım agrisi cok fena bilirim
şeker pancarim o şort cok güzel olmuş eline sağlık gule gule kullan fikir harika
Saol btanemmmGeçmiş olsun melekim
Geçmiş olsun askimmmmmBilmiyorum ki canim oyle yapicam artik dikkat edicem bundan sonra ya cok fena agri yapiyo valla o agriyi cekmek istemiyorum bur daha saol tatlim
Bazılarının ne olduğunu bilmesemdeBildirim zamanı:
20 dakika yüksek yoğunluklu spor
10 dakika abs(karın)
150 squat
30 üçgen
30 işeyen köpek
30 high knee
30 butt kick
30 istiridye
30 super women
Dün eşim rahatsızlanmıştı biraz o yüzden iptal ettikOoo gayet iyi. Sporla daha da fark eder tartıda. Eee akşam kaçtı mı bir şeyler?
Geçmiş olsun ablacmDün eşim rahatsızlanmıştı biraz o yüzden iptal ettik
Aslında benim içinde iyi oldu kendi menümü uyguladım
Valla ne yorum yapcamı bilemedim.orda bile benim şu andaki halimden çok zayıfsın.Eki Görüntüle 1531075
Kızlar ne buldumm? Eski Luneşu anki halimden 17 kilo fazlayım orada.
Bir sokak tartıcısında tartılıp çocukla kavga etmiştim, doğru tartmıyor tartın diye. Hiç 67 rakamını görmemiştim çünkü.
Eki Görüntüle 1531088
Kollara bak hey maşallah pehlivan gibiymişim.
Geçmiş olsunDün eşim rahatsızlanmıştı biraz o yüzden iptal ettik
Aslında benim içinde iyi oldu kendi menümü uyguladım
Hay maşallahbildirim
30 dakika yürüyüş
160 squat
60 sumo squat
70 mekik
40 üçgen
18 dakika abs
bu günlük bu kadar
Yine Harikasın tatlımBildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥45 dk pilates ( sadece karın )
♥50 squat ( yarisi sumo )
♥4 dk alt karın videosu
♥15 yarım şınav
♥300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kronikleşmesinKizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedimilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..
Teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun ablacm
Sağolasın tatlım Bugün birazdaha iyiceGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?