fitim fitsin fit (squat)

Çok geçmiş olsun canım. Umumi tuvaletten mi kapmışsın? Bir süre kullanma ki tekrarlamasın.
Bilmiyorum ki canim oyle yapicam artik dikkat edicem bundan sonra ya cok fena agri yapiyo valla o agriyi cekmek istemiyorum bur daha saol tatlim

Kizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedim ilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..
Geçmiş olsun canım, benim de olmuştu geçen sene..

selam fistiklar aksam yemeğimi yiyip geldim cok yoruldum bugün ama birazdan spor yapicam biraz vakit geçsin melekes gecmis olsun canım agrisi cok fena bilirim
şeker pancarim o şort cok güzel olmuş eline sağlık gule gule kullan fikir harika

Kizlar doktordan geldim idrar yollarimda asiri derecede bakteri varmis komple ilthap olmus o yuzdende agri yapiyomus.. Igne dedi yokkkk dedim ilac verdi bitirince tekrar gdcem yok olup olmdklarna bakicaklar ona gore devam edicekler ilaca ..

Geçmiş olsun melekim

Selam canım neler yaptın çok mu hastan vardı?

Geçmiş olsun canım, benim de olmuştu geçen sene..

Tesekkur ederim canlarimm

Ooo gayet iyi. Sporla daha da fark eder tartıda. Eee akşam kaçtı mı bir şeyler?
Dün eşim rahatsızlanmıştı biraz o yüzden iptal ettik
Aslında benim içinde iyi oldu kendi menümü uyguladım

Valla ne yorum yapcamı bilemedim.orda bile benim şu andaki halimden çok zayıfsın.
Vayyy benim talihsiz başım nerelere gidem

Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kronikleşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…