Yok canım, kendi tercihi sonuçta.ayy benim yüzümden attı lunemözelden at resim atacağın zaman sabrinacım
squat çok faydalı oluyor bu konuda tatlımhıh tamam yaptım yanı kilo sorunum yok sadece bacaklarım sertleşsin falan istiyorum yağlardan kurtulayım
fotoğraflar vardı öncede yükledikleriniz bende göstermek istedim sorunlu yerleri zaten kaldıracaktım hemen aryacım özür dilerim arkadaşlar site kurallarını tam bilmiyorumayy benim yüzümden attı lunemözelden at resim atacağın zaman sabrinacım
Yok canım, kendi tercihi sonuçta.
Özel mesajı tercih edersen daha doğru olur.
olurmu özür dileme lütfen senin hatan değilde ben demeliydim özelden at diyefotoğraflar vardı öncede yükledikleriniz bende göstermek istedim sorunlu yerleri zaten kaldıracaktım hemen aryacım özür dilerim arkadaşlar site kurallarını tam bilmiyorum
hayır ben suçluyum canım senin ne suçun var neyseolurmu özür dileme lütfen senin hatan değilde ben demeliydim özelden at diye
ayy evet gülesim geldi herkes gelip hayır ben suçluyum diyecek şimdihayır ben suçluyum canım senin ne suçun var neyse
Ortada suç yok canım ama daha dikkatli olmak en güzeli.hayır ben suçluyum canım senin ne suçun var neyse
5kilo almaya çalıştığım için beslenmeme pek dikkat etmiyorum aslındaOrtada suç yok canım ama daha dikkatli olmak en güzeli.
Bundan sonra özel mesajla atarsın göstermek istediğin arkadaşlara. Selülitlerin ışıktan belli olmamıştır.
Onlardan kurtulmak için uzun süreli çalışman ve beslenmene kati suratle dikkat etmen lazım.
Ooo harikasın!
Harikasın bebeğim! Bende öğleden sonra bildirimlerle burada olacağım
Selam kızlar 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. Biraz dinlenip 2. etaba geçeceğim.
Bugün çok sportif hissediyorum.
Geçmiş olsun kuzum nasıl oldun?Ooohhh ne güzel
Selam kızlar, bugün pek aktif olamadım okulda, müfettişler vardı, önümüzdeki 2 gün de geleceklermiş.
Tamam canım inşallah.. Uzun zamandır abs yapmamıştım geçen yaptım ya, karın bölgem nasıl ağrıyor, tembelleşmiş valla.. Bu spor ne nankör bişi yaKolay gelsin canım, umarım sıkıntısız atlatırsınız.
Telaşın geçince bekliyorum bildirimlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?