- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
O kadar kas hoşuma gitmiyor benim ya, seninki ideal mesela..Bende karnına bayıldım. Çok zor değil canım, yaptıkça alışıyorsun.
Bende senin karnına bayılıyorum, ne güzel dümdüz.O kadar kas hoşuma gitmiyor benim ya, seninki ideal mesela..
Komşunun tavuğu misaliBende senin karnına bayılıyorum, ne güzel dümdüz.
Dansla ısınma
8 min abs workout
20 istiridye
20 üçgen
20 ters mekik
20 squat
60 dambılla yanlara eğilme
Dansla ısınma
8 min abs workout
20 istiridye
20 üçgen
20 ters mekik
20 squat
60 dambılla yanlara eğilme
Aldığınız kalorilerin miktarını yavaş yavaş azaltın. Yiyeceklerinizin az yağlı olmasına özen gösterin. Menünüzden sebze ve meyveyi eksik etmeyin. Baharatları dilediğiniz gibi kullanın. Araştırmalara göre, zencefil, kırmızıbiber, pul biber gibi baharatlar ve bunlarla yapılan soslar vücudunuzun yağ yakma kabiliyetini %25 oranında artırabilir.
Egzersizlerinizi aksatmayın. En büyük kabusunuz egzersiz yapmaksa ve bunu yaparken canınız sıkılıyorsa sevdiğiniz hareketleri yapın. Bunun için haftada üç kez sevdiğiniz bir müziğe ayak uydurarak dans edebilirsiniz. İçinizden çılgınca yemek yemek geliyorsa, size kendinizi iyi hissettiren müzikler dinleyin. Araştırmacılar müziğin beyindeki, en sevilen yiyeceği yemenin etkilediği merkezi harekete geçirdiğini belirtiyorlar.
Eliniz abur cubura değil, suya uzansın. İştahınızı yatıştırmanın eldeki en ucuz, en emniyetli yolu bu...
Çok tatlı yaa ayaklara bakkkmelekesin bebeki de böyle olur
İyi kalori yaktı yalnızÇok tatlı yaa ayaklara bakkk
Ay nasil zipliuo yaa çok hoşuma gitti masallahhhhİyi kalori yaktı yalnız
Vaaaay harika!bildirim zamanı
ebru şallı ile kardiyopilates videosu
1 saat 23 dk
hem uzun hemdeiçinde her hareketten olduğu icin başka bişey yapmadim high knee squat ve lunges larla başlayıp plates hareketleriyle devam edip strechle bitirdim sadece pilates topu hareketlerinden bir kaçını yapamadım cok yoruldum çünkü
Aynen tam tarzım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?