- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.173
- 798
Sevin canım işte bak sahiplenen biri çıkmış nihayet çok şükür.. İnşallah bundan sonra hayatı musmutlu olur. :)Bir kiz aldi canim kendi yasiyormus ogrenci degil ama simdi veterinere gitti asilari yapilcakmis cok uzuldum anlatamam ya cok tutamiyom kendimi valla
Sahipsiz kalmiycak bebeğim sevın sıcak bi yuvaya gidiyo :)Bir kiz aldi canim kendi yasiyormus ogrenci degil ama simdi veterinere gitti asilari yapilcakmis cok uzuldum anlatamam ya cok tutamiyom kendimi valla
lune ben atom bombası yapıp atacam onlara bu gidişle of zaten durağında uçuk çıktı alt dudagim şiştı ya yarısı böyle yarısına botox yaptirmisim diğer yarısını unutmuşum gibi duruyor cokta canım aciyor ya sabah biraz aciyordu akşama balon gibi oldu dudagimGelip ben döveceğim ha ustaları. Ne bağlanmaz internetmiş ya. Sanki atom bombası yapıyorlar.
Kız gözlerim doldu Kıyamam sanaOnun adina seviniyorum kizlar zaten. Alan kisi baya ilgilenecek biri gibi gozukuyor direk veterinere goturdu zaten ama, iste insanoglu her seye alisiyor bende cok alismistim ona ister istemez uzuluyorum ama kendimi verirken aglamamk icin zor tuttum. Oda anladi vercegimi boynuma sarildi yuzume bakip miyavladi kurban olurum ya
Uçuk kremin var mı bitanmlune ben atom bombası yapıp atacam onlara bu gidişle of zaten durağında uçuk çıktı alt dudagim şiştı ya yarısı böyle yarısına botox yaptirmisim diğer yarısını unutmuşum gibi duruyor cokta canım aciyor ya sabah biraz aciyordu akşama balon gibi oldu dudagim
Kız uçuk kremi daha fena yapıyor. 1 tane daha çıkartıyor. En etkili yöntem henüz çıkarken tahta kaşığı ateşe tutup dayanabileceğin sıcaklıkta dudağına bastırmak, hemencecik işe yarıyor.Kız gözlerim doldu Kıyamam sana
Uçuk kremin var mı bitanm
Gitti minigimaz once kendi ellerimle verdim kizlar ya cok kotu oldum ben ya ya boynuma bir sarildi verirken adama icimden bir parca koptu sanki of ya
Kıyamam kuzum yaa çok geçmiş olsun. Uçuk için krem alsaydın keşke.lune ben atom bombası yapıp atacam onlara bu gidişle of zaten durağında uçuk çıktı alt dudagim şiştı ya yarısı böyle yarısına botox yaptirmisim diğer yarısını unutmuşum gibi duruyor cokta canım aciyor ya sabah biraz aciyordu akşama balon gibi oldu dudagim
Bunu bende duydum ama denemedim. Doğrudur ama deneyebilirsin. Yalnız kaşık tahta olmalı.Kız uçuk kremi daha fena yapıyor. 1 tane daha çıkartıyor. En etkili yöntem henüz çıkarken tahta kaşığı ateşe tutup dayanabileceğin sıcaklıkta dudağına bastırmak, hemencecik işe yarıyor.
Sokaga birakmadim evet cok sukur buna neyse 1-2 gun uzulurum sonra gecer heralde .. Simdi diyom yne eve kedi getrmeyin dye bunu soyliyisim 4. Oluyor heralde :) her seferinde aglamaktan helak oldum ama yine de kiyamiyorum onlara .. Umarim cok guzel olur bundan sonrasi onun icin .. Oda bir kac gun alisamicak kesin simdi bide alisti ya bize ama oda alisir heralde insallah aglamaz yaCanım önemli olan ömürlük yuva bulmasıydı. Sokağa bırakmadan ya, canını kurtardın ya bu daha önemli. Hem Zeytincik var ona sarılırsın. Kıyamam sana altın kalplim üzülme.
Onun adina seviniyorum kizlar zaten. Alan kisi baya ilgilenecek biri gibi gozukuyor direk veterinere goturdu zaten ama, iste insanoglu her seye alisiyor bende cok alismistim ona ister istemez uzuluyorum ama kendimi verirken aglamamk icin zor tuttum. Oda anladi vercegimi boynuma sarildi yuzume bakip miyavladi kurban olurum ya
lune ben atom bombası yapıp atacam onlara bu gidişle of zaten durağında uçuk çıktı alt dudagim şiştı ya yarısı böyle yarısına botox yaptirmisim diğer yarısını unutmuşum gibi duruyor cokta canım aciyor ya sabah biraz aciyordu akşama balon gibi oldu dudagim
Biz de toplamda 4 köpeğimizi verdik, vermek zorunda kaldık. Gerçekten çok üzücü bir durum..Öyle deme canim bende üzüldüm yaa bizim küçükken bi kopegimiz vardi bizim evi sel basti ve orda kurt kapti falan ilgilenemedik babam baska birine verdi ve cok üzülmüştüm bacaklarimiza sariliyodu aglayarak verdik
Cok zor gercekten yaÖyle deme canim bende üzüldüm yaa bizim küçükken bi kopegimiz vardi bizim evi sel basti ve orda kurt kapti falan ilgilenemedik babam baska birine verdi ve cok üzülmüştüm bacaklarimiza sariliyodu aglayarak verdik
Ah ahhh bebegm yaaaKız gözlerim doldu Kıyamam sana
Uçuk kremin var mı bitanm
Aynen öyle canım ya hele squatta dinlenme falan yok.Vaaoovv süpersin lunem baya yormuştur
Cidden miiKız uçuk kremi daha fena yapıyor. 1 tane daha çıkartıyor. En etkili yöntem henüz çıkarken tahta kaşığı ateşe tutup dayanabileceğin sıcaklıkta dudağına bastırmak, hemencecik işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?