- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
Evet canım ilaç daha kötü yapıyor ya.. Benim deneyimlediğim en azından öyle oldu. Daha sonra internette de yorumları okumuştum çoğu kişide 2. uçuğun çıkmasına neden olmuş.Cidden mii
Bende hiç çıkmaz uçuk nazar değmesin de
Arkadaşlarım hep kullanıyordu
Kız benım dudaklarım zaten büyük bi de uçuk çıkarsa dusunemiyorumEvet canım ilaç daha kötü yapıyor ya.. Benim deneyimlediğim en azından öyle oldu. Daha sonra internette de yorumları okumuştum çoğu kişide 2. uçuğun çıkmasına neden olmuş.
Şekli de çok süper.Kız benım dudaklarım zaten büyük bi de uçuk çıkarsa dusunemiyorum
Aynen öyle canım ya hele squatta dinlenme falan yok.
Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr
♥ 45 dk pilates ( strecing )
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 15 yarım şınav
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma
sağol selinim krem sürdüm bakalımGeçmiş olsun canim keşke tam cikarken sicak tahta kaşık bassaydin krem falan varsa sür bitanem
tikka sivilce sandim ondan sallamadım sabah ama uçuk galiba sonradan farkettim birde dudagim şişti artık kasık fayda etmezKız uçuk kremi daha fena yapıyor. 1 tane daha çıkartıyor. En etkili yöntem henüz çıkarken tahta kaşığı ateşe tutup dayanabileceğin sıcaklıkta dudağına bastırmak, hemencecik işe yarıyor.
200 squat mi gülüm bende yapiyim yarin onu lunem bide ben bugün kalcama tekrar baktim selulit dolu anam dedim bune daha dün yoktu bide öbür tarafa baktim orda daha az sagda baya belli ama solda çok azkafaya taktim göndercem onlari
Yaparsın kuzum, bazen insanın elinde olmayan durumlar olabiliyor. Bekliyorum bomba gibi dönmeni.ne yazık ki uzun 2 haftadır spor yapamadım şu anda bandaj ıslanmasın diye duş alamadığımdan yapmıyorum kaydımı yenileceğim ve bildirimlerle olacağım inşallah haftayaLa Lune cim
çok spor yapasım var su aidat olayından sonra yapamadım
azcık canım sıkkın ama yakında başlayacağım
spor yapmadıkça vicdan azabı çekiyorum
maşallah kızlar çok iyi egzersizleriniz istikrarınızı bozmayın
Bizde ediyoruz, hadi bakalım.son durum elektrikci geldi bağlantıyı sağladı sonra birkaç telefon ettim internet icin cumartesi gelecekler tekrar bu sefer baglanacak inşallah umut ediyorum
200 squat mi gülüm bende yapiyim yarin onu lunem bide ben bugün kalcama tekrar baktim selulit dolu anam dedim bune daha dün yoktu bide öbür tarafa baktim orda daha az sagda baya belli ama solda çok azkafaya taktim göndercem onlari
Günaydın canım ne güzel yarın haftasonu.Günaydın hanımlar
Ay evet ya çok şükür :) Gerçi haftasonu sınav hazırlamakla uğraşacağımGünaydın canım ne güzel yarın haftasonu.
Günaydın kuzum.Günaydın tatlışlaaaaarrr
Bende öyle 7 tane sınav hazırlanacak.Ay evet ya çok şükür :) Gerçi haftasonu sınav hazırlamakla uğraşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?