fitim fitsin fit (squat)

Aynen öyle canım ya hele squatta dinlenme falan yok.

200 squat mi gülüm bende yapiyim yarin onu lunem bide ben bugün kalcama tekrar baktim selulit dolu anam dedim bune daha dün yoktu bide öbür tarafa baktim orda daha az sagda baya belli ama solda çok az kafaya taktim göndercem onlari

Bildirim zamanı fıstıklaaaaaaarrr

♥ 45 dk pilates ( strecing )
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 15 yarım şınav
♥ 300 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma

8 dk alt karın videosu da yapmistim yazmayi unutmuşum kizlaaaarrrr

ne yazık ki uzun 2 haftadır spor yapamadım şu anda bandaj ıslanmasın diye duş alamadığımdan yapmıyorum kaydımı yenileceğim ve bildirimlerle olacağım inşallah haftaya La Lune cim
çok spor yapasım var su aidat olayından sonra yapamadım
azcık canım sıkkın ama yakında başlayacağım
spor yapmadıkça vicdan azabı çekiyorum

maşallah kızlar çok iyi egzersizleriniz istikrarınızı bozmayın

tikka sivilce sandim ondan sallamadım sabah ama uçuk galiba sonradan farkettim birde dudagim şişti artık kasık fayda etmez bu arada sana cevap yaziyorum diye kibledim seni sebep olarakta uçuk kremini kotuluyor yazsam tam olurdu

son durum elektrikci geldi bağlantıyı sağladı sonra birkaç telefon ettim internet icin cumartesi gelecekler tekrar bu sefer baglanacak inşallah umut ediyorum

Yaparsın kuzum, bazen insanın elinde olmayan durumlar olabiliyor. Bekliyorum bomba gibi dönmeni.
son durum elektrikci geldi bağlantıyı sağladı sonra birkaç telefon ettim internet icin cumartesi gelecekler tekrar bu sefer baglanacak inşallah umut ediyorum
Bizde ediyoruz, hadi bakalım.

Canım regl döneminde su toplamışsan geri geliyor gibi görünüyorlar. Ya da ters ışıkta bakmış olabilirsin. Elinle derini sık pütür pütür (pirinç tanesi gibi) bir şeyler varsa vardır.

Slm fıstırıklaarr
Bildirim
♥ 45 dk pilates ( skiny jeans )

Simdi temizlik yapicam vakit bulursam sonra abs ve squatta yaparim tatlişlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…