fitim fitsin fit (squat)

Selam kizlar bugun sinav tarihlerim aciklandi .. Haftaya 2 tane ondan sonraki haftaya 4 tane ondan sonraki hafta 2 tane byle sinav mi olur ya 3 hafta psikolojim bozulur bnm

Selam kizlar bugun sinav tarihlerim aciklandi .. Haftaya 2 tane ondan sonraki haftaya 4 tane ondan sonraki hafta 2 tane byle sinav mi olur ya 3 hafta psikolojim bozulur bnm
Aslında çalışman açısından daha iyi kuzum. Kötü düşünme, bozma moralini.

Merhaba, kaç kilosun? Hedefin ve problemli bölgelerin neler?
Bir de ilk sayfayı okur musun?

La Lune teşekkür ederim:) 1.69 boy 74kg Armut tipi tabir edilen benzetme bana uyuyor sanırım.Üst bedenim ince bacak ve basen kısmım daha kalın.Görünüş olarak kimse kiloma inanmasa da selülit promlemim var malesef.Yürüyüş yapmayı çok severim .Kışın zor olur düşüncesiyle spor salonuna kayıt oldum.Tam motive oldum derken ayak bileğimde bir ağrı başladı zorlanmaya bağlı olduğunu düşündüm başlarda.Bir iki hafta sonra üzerine basamaz duruma geldim.Doktora göründüm röntgende sorun olmadığını kan tahlilinde eklem iltihabı olduğunu söyledi.!10 günlük ilaç tedavisi sonrası geçmeyen ağrı ve şişlik nedeniyle başka bir doktora göründüm.Onun teşhisi de aşil tendonu idi.Direk kortizonlu iğne ile tedaviye başlamak istedi.Ama hiç içime sinmedi ve yaptırmadım.Üniversite hastanesine başka bir doktora göründüm mr çekildi ve topukta kırık olduğu ödemle birlikte fark edildi.İnanın çok zor günler geçirdim.Teşhis konulduğunda yaklaşık 1 ayı doldurmuştum.iyileşmesi 6-8 ay arası olduğunu söyledi.4. ayın içindeyim.Ve çok zorlamadan artık bişeyler yapmak istiyorum.

Fazla uzattım farkındayım hedefim 63kg. İlk sayfaları takipteyim

Yürüyüş seviyorsan ve zorlama yapmadan Leslie yapabilirsin.

Bu video 3 mil yürümüş olmanı sağlıyor.

Ama başlangıç için bu video daha ideal. Başka hareket de önermiyorum. Tamamen iyileştikten sonra yaparsın. Yanlış bir hareket seni en başa taşıyabilir.

La Lune videoları hemen izleyeceğim.Spor salonuna kaydımı 1 yıl olarak yaptırmıştım.Kayıt dondurdum şu an.Pazartesi ufak ufak başlama niyetindeyim.Squat şu an beni zorlar mı acaba?

squat bugun ikinci gunum bacaklarim cok kotu yurumekte bile zorluk cekiyorum bugun 55 tane yapmam gerekiyo kara kara dusunuyorum nasil yapcam diye

Peki çok teşekkür ederim ilgine ..Cevap beni çok mutlu etmese de sağlıklı şekilde devam etmek tabiki isteğim.Tavsiye ettiğin videoyu uygulayacağım.Zorlandığımı hissettiğim an zaten beyin dur komutu veriyor .Bilgi ve tavsiyelerini takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…