Selam kızlar ben geldim, pertim çıkmış halde uzanıverdim yatağa..
Dinleneceğim canım inşallahİyi yapmışsın canım güzelce dinlen.
Merhaba, kaç kilosun? Hedefin ve problemli bölgelerin neler?Merhaba arkadaşlar..Diyetimi sporla desteklemek istiyorum.Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Aslında çalışman açısından daha iyi kuzum. Kötü düşünme, bozma moralini.Selam kizlar bugun sinav tarihlerim aciklandi .. Haftaya 2 tane ondan sonraki haftaya 4 tane ondan sonraki hafta 2 tane byle sinav mi olur ya 3 hafta psikolojim bozulur bnm
Merhaba, kaç kilosun? Hedefin ve problemli bölgelerin neler?
Bir de ilk sayfayı okur musun?
Yürüyüş seviyorsan ve zorlama yapmadan Leslie yapabilirsin.La Lune teşekkür ederim:) 1.69 boy 74kgArmut tipi tabir edilen benzetme bana uyuyor sanırım.Üst bedenim ince bacak ve basen kısmım daha kalın.Görünüş olarak kimse kiloma inanmasa da selülit promlemim var malesef.Yürüyüş yapmayı çok severim .Kışın zor olur düşüncesiyle spor salonuna kayıt oldum.Tam motive oldum derken ayak bileğimde bir ağrı başladı zorlanmaya bağlı olduğunu düşündüm başlarda.Bir iki hafta sonra üzerine basamaz duruma geldim.Doktora göründüm röntgende sorun olmadığını kan tahlilinde eklem iltihabı olduğunu söyledi.!10 günlük ilaç tedavisi sonrası geçmeyen ağrı ve şişlik nedeniyle başka bir doktora göründüm.Onun teşhisi de aşil tendonu idi.Direk kortizonlu iğne ile tedaviye başlamak istedi.Ama hiç içime sinmedi ve yaptırmadım.Üniversite hastanesine başka bir doktora göründüm mr çekildi ve topukta kırık olduğu ödemle birlikte fark edildi.İnanın çok zor günler geçirdim.Teşhis konulduğunda yaklaşık 1 ayı doldurmuştum.iyileşmesi 6-8 ay arası olduğunu söyledi.4. ayın içindeyim.Ve çok zorlamadan artık bişeyler yapmak istiyorum.
Fazla uzattım farkındayım hedefim 63kg. İlk sayfaları takipteyim
Yürüyüş seviyorsan ve zorlama yapmadan Leslie yapabilirsin.
Bu video 3 mil yürümüş olmanı sağlıyor.
Ama başlangıç için bu video daha ideal. Başka hareket de önermiyorum. Tamamen iyileştikten sonra yaparsın. Yanlış bir hareket seni en başa taşıyabilir.
Squat çokçok zorlar hem de. Sakın!La Lune videoları hemen izleyeceğim.Spor salonuna kaydımı 1 yıl olarak yaptırmıştım.Kayıt dondurdum şu an.Pazartesi ufak ufak başlama niyetindeyim.Squat şu an beni zorlar mı acaba?
Isındın mı öncesinde? Bitiminde strech yaptın mı?squat bugun ikinci gunum bacaklarim cok kotu yurumekte bile zorluk cekiyorum bugun 55 tane yapmam gerekiyo kara kara dusunuyorum nasil yapcam diye
yarim saat kosu bandindan sonra yaptim squatiIsındın mı öncesinde? Bitiminde strech yaptın mı?
O nası sınav takvimi yaaSelam kizlar bugun sinav tarihlerim aciklandi .. Haftaya 2 tane ondan sonraki haftaya 4 tane ondan sonraki hafta 2 tane byle sinav mi olur ya 3 hafta psikolojim bozulur bnm
Bitişte strech yapmalısın. Ve evet hepimiz başlangıçta o ağrıyı çektik. Hatta ben 3. günün sonunda boşluğa basıyor gibiydim.yarim saat kosu bandindan sonra yaptim squati
hmm tamam tesekkur ederim benim bacaklarim kalin ise yarar mi senceBitişte strech yapmalısın. Ve evet hepimiz başlangıçta o ağrıyı çektik. Hatta ben 3. günün sonunda boşluğa basıyor gibiydim.
Ama değiyor kesinlikle çektiğin acılara.
Yediklerine dikkat edersen yarar. Bende 2 cm incelme oldu.hmm tamam tesekkur ederim benim bacaklarim kalin ise yarar mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?