fitim fitsin fit (squat)

İyi günler. Bir sorum olacaktı. Ben şu an diyetteyim. Boyum 1.68 cm kilom 72.5. Hedefim 60 kg. Eskiden bu kilodayken selülit ya da sarkmam yoktu. Aslında geçtiğimiz kışa kadar yine çok fazla selülitim yoktu. Fakat adet düzensizliği için kullandığım bazı ilaçlar ve yeterli su tüketmiyor oluşum ve de 80 kiloya kadar çıkmamla inanılmaz fazla selülitim oldu. Aynalara küstüm. Spor geçmişim iyidir. Yüzme , voleybol, koşu, ip atlama, pilates ve hatırlamadığım birçok sporla uğraştım. İştahımdan dolayı kilo vermemiştim ama vücudum iyiydi. Kilom fazla da olsa haftada 3-4 gün 1 saat koştuğumu hatırlıyorum. Ve daha sıkı bir vücudum vardı. Üniversite için geldiğim şehirde koşma imkanım olmadığından hantallaştım. Şu an sadece yürüyüş yapıyorum. Koştuğum dönem squat da yapardım ancak düzenli değildi. Babamla birlikte yapardık. Vücut tipim armut. Belim 70 cm basen kısmı 112 falan sanırım. Çok orantısız duruyor. Ve bacaklarım da oldukça kalın. Streç pantolonlardan nefret eder oldum. Öncesinde vücudumun kas ağırlığı fazlaydı. 2 sene spordan uzak kalınca o kasların çoğu eridi sarktı. Çok uzun oldu ama sorum şu squata yeniden başlarsam bacaklarım kalın kalır mı ? çünkü incelmesi gerekiyor. Normal sınırlarının üstünde. Şu an başlamalı mıyım yoksa bir süre daha kilo verip öyle mi başlamalıyım? Cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba hoşgeldin, adet düzenleyici ben de kullanıyorum yıllardır ama hiç kilo aldırmadı bana, aksine düzenli adet olduğum için hiçbir zaman şişkinliğim olmuyor. Bünyeye göre değişebilir tabi ki..
Bence önce kilo vermen daha doğru olur. Sonrasında sıkılaşmak için squat yapabilirsin. Squat bilinenin aksine bacak da kalınlaştırmıyor. Burda kimsenin bacağı kalınlaşmadı.

Bence kilo verdikten sonra baslamalisin:)
Biz burda squat yapıyoruz ve inceldi bacaklarimiz

28 yaşında, öğretmenim evliyim. 1.62 boyunda 50 kgyim. Selülitlerim var onları göndermek ve sporu hayatıma alarak daha sağlıklı ve fit olmak istiyorum.
canım ya allah aşkın abendede selülit var ne yaptıysam geçmedi plates spor selülit kremleri vs yardım ya ne yapmam gerek

3 günde 1884 sayfayı okudum vallahi nasıl şekersiniz Bende başlıcam sizin sayenizde fakat benim 18 kilo fazlam var bunu vermek için ne tür egzersiz önerirsiniz. Kardiyo egzersizleri düşünüyorum fakat yağım çok bu şekilde başlarsam kardiyoya irice bişi olurum diye korkuyorum Zumba veya aerobik tarzı hareketli periyotlara başlasam sonra Jillian'a geçsem hem zayıflayıp hem sıkılaşır mıyım ? Kafam çok karışık bir türlü başlayamadım sizin güzel popolara yetişmek için bu çabam Siz fazlalıklarınızı ne tür bi sporla verdiniz acep bana bi el atıverin

Hoşgeldin, La Lune akşama gelince senin için tavsiyelerde bulunacaktır. Benim ufak bir göbek vardı onu hallettim, şimdi yine daha az miktarlarda devam ediyorum spora.. O yüzden kilo vermek amaçlı neler yapılabilir çok bilgim yok :)

Hosgeldin:)
Spor programına la lune gelince ilgilenicektir
Tabi kilo verme doneminde kas yapmaktan çok kalori yaktıran egzersizler daha iyi olur senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…