dikkat ediyorum ama emziriyorum ben diyet yapamiyorum.tesekkurler bilgiler icinYediklerine dikkat edersen yarar. Bende 2 cm incelme oldu.
Yer müsaitse bebekler beraber yürüyüş daha iyi olabilir.dikkat ediyorum ama emziriyorum ben diyet yapamiyorum.tesekkurler bilgiler icin
Ben dipdibeyken calismayi daha cok seviyorum sanirim yaAslında çalışman açısından daha iyi kuzum. Kötü düşünme, bozma moralini.
Oh valla ya bende bir an once olsun bitsin istiyordum boyle aralikli olunca pek calismiyom daha var daha var dyeO nası sınav takvimi yaa
Bizim cuma gününe bitiyor
Off çok seksi yaa..
Oh sonunda spor yapabildimm
ısınma
-200 squat
-160 mekik
-10 min abs
-50 ucgen
-70 popo kaldirma
Geçer geçer bunlar da geçer :)200 squat ne demek yaabugün 90 yapmam lazım. Bacaklarımın ağrısı geçmedi bir umut geçerse yapacam :)
Oh sonunda spor yapabildimm
ısınma
-200 squat
-160 mekik
-10 min abs
-50 ucgen
-70 popo kaldirma
Bugun biraz agrim vardi agri kesicimi icmedim de. O yuzden zorlamadim kendim. Bildirimim:
100 squat
100 istiridye
50 havaya tekme
50 kopek iseme
50 arkaya tekme
Bos gecmiyIm dedim
Benim agrim hastaliktan canim spor kaynakli degil :)Selam kızlar. .Yorumlarınızı takip ediyorum tebrikler gerçekten..Vücut ağrıları olan arkadaşlar ağrı kesici kullanmak yerine magnezyum takviyesi kullansınlar.Bir bardak suya katılarak hergün 1 şase kullanabilirsiniz.Denenmiştir..
Af edersin melekes..Acil şifalar diliyorum.Umarım önemli birşeyin yoktur. O zaman tavsiyem spor sonrası vücutta oluşan ağrı çekenler için olsun nacizaneBenim agrim hastaliktan canim spor kaynakli degil :)
Tesekkur ederim canim cok onemli bir sey degil :)Af edersin melekes..Acil şifalar diliyorum.Umarım önemli birşeyin yoktur. O zaman tavsiyem spor sonrası vücutta oluşan ağrı çekenler için olsun nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?