- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Hosgeldin:)
Spor programına la lune gelince ilgilenicektir
Tabi kilo verme doneminde kas yapmaktan çok kalori yaktıran egzersizler daha iyi olur senin icin
HoşbuldumHoşgeldin, La Lune akşama gelince senin için tavsiyelerde bulunacaktır. Benim ufak bir göbek vardı onu hallettim, şimdi yine daha az miktarlarda devam ediyorum spora.. O yüzden kilo vermek amaçlı neler yapılabilir çok bilgim yok :)
1 sporcanım ya allah aşkın abendede selülit var ne yaptıysam geçmedi plates spor selülit kremleri vs yardım ya ne yapmam gerek
Cardio kilo vermeyi destekleyen bir spor türüdür. O yüzden irileşmezsin. Hatta sporsuz verilen kilolardaki sarkma vs problemleri yaşamazsın.3 günde 1884 sayfayı okudum vallahi nasıl şekersinizBende başlıcam sizin sayenizde fakat benim 18 kilo fazlam var bunu vermek için ne tür egzersiz önerirsiniz. Kardiyo egzersizleri düşünüyorum fakat yağım çok bu şekilde başlarsam kardiyoya irice bişi olurum diye korkuyorum Zumba veya aerobik tarzı hareketli periyotlara başlasam sonra Jillian'a geçsem hem zayıflayıp hem sıkılaşır mıyım ? Kafam çok karışık bir türlü başlayamadım sizin güzel popolara yetişmek için bu çabam Siz fazlalıklarınızı ne tür bi sporla verdiniz acep bana bi el atıverin
nasıl gectı bebegn piknikkk1 spor
2 bol su içmek ve yeşilçay
3 paketli gıdaları azaltmak, hatta hayatımızdan çıkarmak
4 asitli içecek tüketmemek
Ben bu programla selülitlerden kurtuldum.
Cardio kilo vermeyi destekleyen bir spor türüdür. O yüzden irileşmezsin. Hatta sporsuz verilen kilolardaki sarkma vs problemleri yaşamazsın.
Ben Jillian ile inceldim ama başlangıç için zor bir program. Onun yerine zumba vs daha eğlenceli olur.
Yarım kaldı, yağmur yağdı.nasıl gectı bebegn piknikkk
afiyet olsun canımYarım kaldı, yağmur yağdı.
Yine de yemeğimizi yemiştik.
Sen neler yaptın bakalım?
kot elbıselılere bayıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?