Günaydın tatlışlaarr
Gunaydinnnn kizlarrr:))
Geçmiş olsun canım havalara dikkat et, doktora göründün mü?selam kızlar cok hastayım ben yerimden kalkamiyorum ugrayamadim haber vermeye geldim başımda cok ağrıyor hala şimdide kaçıyorum görüşürüz
Bugun 2 saat yuruyus orta tempo
Yarim saat squat, abs karisik
Hayallerim yikildi yahu! 62.3 ciktim tartida ben kendimi 62 saniyordum. 3 haftadir ekmek yemiyorim yemegi azalttim squat falan verdim kesin diyordum.
Esim bugun dedi ki kilo verdin dedi olmayan pantolonuma girdim.
Ama ben 70 lere dayanmisim bayagi. Esimde kesin vardin dedi. Hic kilo aldigimin farkina bile varmamisim
O değil de ben seninkini ısırsaaam?Baldirlardan bi isisrik al diyooo
Bildirim zamanı:
20 min high intensity workout
10 min abs
100 squat
30 üçgen
30 işeyen köpek
30 istiridye
Evet minik prensesiiii.Benimkini mi
Evet minik prensesiiii.
Yok kız kıyamam ki ben pamuğa. Isırıcam lafta işte.Isiiirrrama acitma benim kizin bi küçüklüğü vardi bacaklar boğum boğum şişkocukdu
Marga dün mesaj atmış, bende katıldım kombin yarışmasına sende var mısın?Vallahi ben isiriririm ucundan ciddi anlamda acıtmam ama pancarım korkma
Günaydın bebeklermmm
Oh oh, çok güzel valla, merakla bekliyoreeee..Marga dün mesaj atmış, bende katıldım kombin yarışmasına sende var mısın?
Sen katılmadın mı güzel bacak?Oh oh, çok güzel valla, merakla bekliyoreeee..
Güldürme kız beniSen katılmadın mı güzel bacak?
Güldürme kız beniKatıldım katıldım hem de çoktan yolladım ben fotoğrafımı, sizleri merak ediyorum çok :)
Ezgi demirbaş zatenGörmesek sen de bizi yiyeceksin hatun
Ezgi de göndermişti sanırım, başka var mı bildiğin? Norwe falan?
Varım bianemmmMarga dün mesaj atmış, bende katıldım kombin yarışmasına sende var mısın?
Varım bianemmm
O zaman heyecanla akşamı bekliyoruz.Ezgi demirbaş zatenDiğerlerini hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?