fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamanı fıstıklaaaarr

♥ 45 dk pilates ( sadece karın)
♥ 200 squat workout 10 dk ( öldüm yaa ter akmadik yerim kalmadi 5 10 tane kaçırmış olabilirim)
♥ 150 thing master aletiyle iç bacak çalışma
soğuma

günaydın kızlar midem feci bulanıyor otobüsten zor indim valla
klima açıyorlar sıcak diye ama buz gibi oluyor otobüs :S çok feci oldum
inş kusmam
Nasıl oldun tatlım?
O video fenaydı yaa. Değil mi?

Evet kuzum, herkeslerde bir yorgunluk var galiba.. Şahsen bende artık bir bıkkınlık oluştu, çok sıkıldım okuldan da her şeyden de.. Utanmasam derse ağlayarak gireceğim, o derece..

Bazen oluyor canım bu durum. Ama geçici sabret. Az kaldı okulların kapanmasına.

Kızlar bayadır gıremedım zaten sporda yapamadım reglım dun bıttı bugun basladım ama sadece squat ve mekık cektım baska bişey yapamadım sanırım..

Her şeyin sonuna gelince öyle bir bunaldığın dönem olur canım.
Şu sıralar biraz da havalardan olsa gerek, hep böyle moraller.
Varsa canını sıkan bir şey yazabilirsin.
Canım benimm tabiki yazarım bitanem sin
Ama degisimlerden falan heralde bugün çok kötü hissettim kendimi okula makyaj falan yapmadm saçımi yapmadm öylesine gittim (benim için anormal bi durum
Kuzummm noldu sebep yok mu? arada bende aglarım oyle ıyı gelır bana rahatlarım..
Yok bebegm bi sebep kafayı yedim herhalde

Farklı değiliz kuzum ben ne buraya gırdım nede 4 gundur evden cıktım bugun annemın zoruyla cıktm pazara gıttık. tam gundur pijamalarımla ruh gıbıydım evde suandada iyi hissetmıyorum valla..

Bazen oluyor canım bu durum. Ama geçici sabret. Az kaldı okulların kapanmasına.
Okul kapansa da daha seminer dönemi var 1 temmuza kadar offf

Bugün ruh halim çok kötü kızlar ya nedensiz yere ağladım oturup
Ben de dün ağladım durdum, çok dolmuş içim.. Arada ağlamak iyi geliyor. Bu aralar ruh halim iyi değil. Facebook u dondurdum ilk defa çünkü milleti ailesiyle vs gezerken görmek istemiyorum Herkes mutlu, herkes sevdikleriyle beraber, geziyor gününü gün ediyor, ben burda mahkumlar gibi okul-ev sadece.. Ne bir arkadaşım var ne bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…