kızdım sanatatlibikiz galiba ben seni tanıyamadım yaaaa kızma banaaaaa tamam mı başta tanıdım sandım ama sonra emin olamadım
Evet kuzum, herkeslerde bir yorgunluk var galiba.. Şahsen bende artık bir bıkkınlık oluştu, çok sıkıldım okuldan da her şeyden de.. Utanmasam derse ağlayarak gireceğim, o derece..Slm tikkaamm bugün pek sessiz burasi
Nasıl oldun tatlım?günaydın kızlar midem feci bulanıyor otobüsten zor indim valla
klima açıyorlar sıcak diye ama buz gibi oluyor otobüs :S çok feci oldum
inş kusmam
O video fenaydı yaa. Değil mi?Bildirim zamanı fıstıklaaaarr
♥ 45 dk pilates ( sadece karın)
♥ 200 squat workout 10 dk ( öldüm yaa ter akmadik yerim kalmadi5 10 tane kaçırmış olabilirim )
♥ 150 thing master aletiyle iç bacak çalışma
soğuma
Evet kuzum, herkeslerde bir yorgunluk var galiba.. Şahsen bende artık bir bıkkınlık oluştu, çok sıkıldım okuldan da her şeyden de.. Utanmasam derse ağlayarak gireceğim, o derece..
Bugün ruh halim çok kötü kızlar ya nedensiz yere ağladım oturup
Kuzummm noldu sebep yok mu? arada bende aglarım oyle ıyı gelır bana rahatlarım..Bugün ruh halim çok kötü kızlar ya nedensiz yere ağladım oturup
Canım benimm tabiki yazarım bitanem sinHer şeyin sonuna gelince öyle bir bunaldığın dönem olur canım.
Şu sıralar biraz da havalardan olsa gerek, hep böyle moraller.
Varsa canını sıkan bir şey yazabilirsin.
Yok bebegm bi sebep kafayı yedim herhaldeKuzummm noldu sebep yok mu? arada bende aglarım oyle ıyı gelır bana rahatlarım..
Canım benimm tabiki yazarım bitanem sin
Ama degisimlerden falan heralde bugün çok kötü hissettim kendimi okula makyaj falan yapmadm saçımi yapmadm öylesine gittim (benim için anormal bi durum
Yok bebegm bi sebep kafayı yedim herhalde
Farklı değiliz kuzum ben ne buraya gırdım nede 4 gundur evden cıktım bugun annemın zoruyla cıktm pazara gıttık. tam gundur pijamalarımla ruh gıbıydım evde suandada iyi hissetmıyorum valla..Canım benimm tabiki yazarım bitanem sin
Ama degisimlerden falan heralde bugün çok kötü hissettim kendimi okula makyaj falan yapmadm saçımi yapmadm öylesine gittim (benim için anormal bi durum
Yok bebegm bi sebep kafayı yedim herhalde
Nasıl oldun tatlım?
O video fenaydı yaa. Değil mi?
Okul kapansa da daha seminer dönemi var 1 temmuza kadar offfBazen oluyor canım bu durum. Ama geçici sabret. Az kaldı okulların kapanmasına.
Ben de dün ağladım durdum, çok dolmuş içim.. Arada ağlamak iyi geliyor. Bu aralar ruh halim iyi değil. Facebook u dondurdum ilk defa çünkü milleti ailesiyle vs gezerken görmek istemiyorum Herkes mutlu, herkes sevdikleriyle beraber, geziyor gününü gün ediyor, ben burda mahkumlar gibi okul-ev sadece.. Ne bir arkadaşım var ne bir şey..Bugün ruh halim çok kötü kızlar ya nedensiz yere ağladım oturup
Canım sen bizim nişan topiğine takılıyor musun hala? Ben aylar oldu girmedim, dün bir gireyim dedim herkes yabancı..Kızlar bayadır gıremedım zaten sporda yapamadım reglım dun bıttı bugun basladım ama sadece squat ve mekık cektım baska bişey yapamadım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?