- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Ben o zaman da geziyorum ahahahgez gez ne güzelll :) okullar açılınca sınavdı dersti gezecek fazla vakit kalmıyor :))
Vallahi bana farketmiyo sinav falan hahahay ben onu yapamıyorum yaaaaklımda ders varken dışarda gezince vicdan azabı çekiyorum resmen çok çalışkan bir öğrenci de değilim ama
yok kız okdr ara vermiyomBi gun aynaya baktiginda aaaa nolmus dersin ama
Hazir fitken kalk daha da fit ollll
oda iyiVallahi bana farketmiyo sinav falan hahah
noldu sizeeeeeyok kız okdr ara vermiyomzaten squatı unutmama fırsat yok instg hesabımdan nedense surekli squat sayfaları takip ediliyo
oda iyispor yapmaktan sıkılıyorum bu aralar zorla yapıyorum
havalardan mıdır nedir bilemedim :) zor geliyor yaaa :)noldu sizeeeee
pes etmek yokk
yaza azkaldı
yazında bikini giymicemki bennoldu sizeeeee
pes etmek yokk
yaza azkaldı
tam sıkılıyorum derken ezgiden bir bombaaa
mevsim degişiyo ondan heralde genelde subat mart aylarında tırnaklarım kırılır basladı yine kırılmayahavalardan mıdır nedir bilemedim :) zor geliyor yaaa :)
heralde ondan ya :) bende bu aralar çok uyuyorum normalde uyumam ama :) ah bu havalarrrmevsim degişiyo ondan heralde genelde subat mart aylarında tırnaklarım kırılır basladı yine kırılmaya
Allah seniyoksa bu mu????
aynen uyku tavan zaten yataga bagımlı yasıyorumheralde ondan ya :) bende bu aralar çok uyuyorum normalde uyumam ama :) ah bu havalarrr
çabuk toplayabilsek bari kendimizi :)aynen uyku tavan zaten yataga bagımlı yasıyorum
burda güneş yenı doğdu bı arabayla gezıntıye cıkym dedım sıze de bı foto cektımtam sıkılıyorum derken ezgiden bir bombaaa
hafta basına toplamayı dusunuyorum yıllık izin diyelim artık biz bu durumaçabuk toplayabilsek bari kendimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?