Gorusuruz tatlimmKızçelerim, pazartesiye kadar yokum, giremiycem. Kendinize iyi bakın öpüyorum.
Burdayimm sennnNerdesinizzz kızlaarrr
Yine harikalar yaratmissinnher ne kadar sporumu yapmama engel olan bir kedim olsa da en sonunda bitirdimmm
- 110 squat
- 8 egzersiz 100'er tane
- 15 dk trambolinnn :)
Yok kizzzz taş olcezzYaa ben daha çok kaya sınıfına giriyorum
niyeeeay ben sporu cok bosladım bu ara
kuzum birşey soracağım squat da dinlenme var mı arada sizde100squat tamamdir kizlarr
Ben cok yoruldugumda mesela genlde 20de falan yoruluyorum bir dakika falan dinleniyorum canim zorluyor yoksakuzum birşey soracağım squat da dinlenme var mı arada sizde
ben nefes darlanıyor kaç zamandır spor yaparım yıllar oldu ama :S
saol bebeğimmmm nerdesin sen :)Gorusuruz tatlimm
Burdayimm sennn
Yine harikalar yaratmissinn
bilmemki ya bazı donem oyle oluyoniyeee
Disardaydim ya evime geldim yine geziyorumsaol bebeğimmmm nerdesin sen :)
slm canım önceki mesajlarında thigh master diye bir alet kullandığını okumuştum sanırımiç bacak için nasıl kullandığını detaylı anlatabilir misin ve işe yarıyor mu ? bir de aynı işleve sahip pilates çemberivarmış hangisi daha kapsamlı canım bir bilgin var mı hangisini tavsiye edersin?Nerdesinizzz kızlaarrr
Bi gun aynaya baktiginda aaaa nolmus dersin amabilmemki ya bazı donem oyle oluyo
yani duraksız 100 yapmıyorsun demiBen cok yoruldugumda mesela genlde 20de falan yoruluyorum bir dakika falan dinleniyorum canim zorluyor yoksa
gez gez ne güzelll :) okullar açılınca sınavdı dersti gezecek fazla vakit kalmıyor :))Disardaydim ya evime geldim yine geziyorum
Yok kiz durmadan 100yapamiyorumyani duraksız 100 yapmıyorsun demi
ben 50 yapıyorum bir kerede durmadan ama 45 de falan baya yoruluyorum
50 normal
50 sumo squat yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?