Oha demek istiyorum sayın seyirciler..Gel Lunem gel ben seni şununla karşılarım.
Norwe mi?ne demek norwe hiç önemli değil cevap veririm ne olacak
en sevdiğim çocuklar gidip kucaklayasım geliyor böyle çocukları
evet aynen öyle işte
off norweyi aşağıdaki cevaba yazacktım lune karıştı norweye lune yazmamışım iyikiO olmaaaaz.
Norwe mi?Benim ben. Lune
Oha demek istiyorum sayın seyirciler..Gel Lunem gel ben seni şununla karşılarım.
Katıldım kuzum :)off norweyi aşağıdaki cevaba yazacktım lune karıştı norweye lune yazmamışım iyikibende devreler yandı galiba sen yarışmaya katıldınmı lune ayrıca sen olduğunu tahmin ettiğin biri varda yarışmada
Yorum yok.yinede söylemeyim şimdi sıkıntı olmasınsonlarda mısın diye sorayım o zaman
oyumu kullandım zaten sizi tanımaya çalışmadan ilk beğendiğimeYorum yok.
Yokum norwem yaaa katilmadim :)sağol kuzum benim sen varmısın yarışmadabeni tanıdın mı
Hic yoktan iyidir balım ben yapmıyorum cuma günü bitiyor sinavlarimmYaaaa bildirimimee bakin
50 arkaya tekme
50 havaya tekme
50 yana bacak acma
100 istiridye
50 kopek iseme
Bu kadar hasta olcam yapasimda gelmiyorsaldim ben sinavlarimda basliyo of of of
Sikinti bombasi gibi daldim araya
aynı benim gibisin bende benleri aldırmaya tek gitmiştim ne kadar lokal anestezi olsada herkes ürker yaniBen çok severdim biliyor musun dişçiyi çocukken de, bir dişçimiz vardı kadın çok tatlıydı. Annemle giderdik mesela ben ordaki dergileri falan düzenlerdimAradan en az 20 yıl geçmiş kadın hala çalışıyor beni gördü mü hiç unutamıyorum seni ve ablanı, hiç öyle korkusuz çocuklar görmemiştim der Ortaokulda yalnız gidiyordum dolgu yaptırmaya :)
heralde kuzum espiri yapıyorum ben valla 4. sınıftadakine de yaptırırım her sey yetenekte biter :)ama niye öyle diyorsun norwe nasıl öğreneceğiz biz o zamanbu günlere nasıl geldim sanıyorsun ayrıca öğrenci diyip geçme o işi 3 kişi kontrol ediyor mükemmel düzeyde dolgu çıkıyor ortaya hata ihtimali yok her aşamada hoca gördüğü için mükemmel oluyor söyleyeyim yani özeldekinden daha güzel bile oluyor olduruyorlar birde son sınıf yapıyorsa korkmayacaksın zaten yeteri kadar deneyimi olmuş oluyor 5 yılda korkacaksan 3. sınıftan kork acemilik o zaman daha çok son sınıfa kadar yüzlerce diş yapıldığı için hiç çekinecek bişey kalmıyor bence çokta güzel yapılıyor tabi sen bilirsin mesela üniversiteye gitmek istemezsen sana kalmış zaten
Bide ben aldırsam sırtımdakini rahatlayacağım.aynı benim gibisin bende benleri aldırmaya tek gitmiştim ne kadar lokal anestezi olsada herkes ürker yani
İyi düşünmüşsün canım, hakikaten ramazan geliyor. Unuttum bile onu..kızlar kafama bişi takıldı yarın spora baslayacağım salonda yalnız ramazanda gidemem çünkü oruçlu olacağım
ramazan ayında mola vercem gibi duruyor çok da geç ezan
15 gün için kayıt yapmasammı dedim ama böylede şişmanladım ya
Yaaaa bildirimimee bakin
50 arkaya tekme
50 havaya tekme
50 yana bacak acma
100 istiridye
50 kopek iseme
Bu kadar hasta olcam yapasimda gelmiyorsaldim ben sinavlarimda basliyo of of of
Sikinti bombasi gibi daldim araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?