- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Ay ben deade yazıyom sandımdıİnan ben de çok merak ediyorum bütün gün ne yaptığını, kız sen de öyle de oh kafan rahat etsin
Ölüyü kim yıkıyordu peki?çok ilginç ne yapıyormuş arkadaş
bizim köyede bir imam atanmıştı oda ölü yıkayamıyordu ezanda okuyabildiği söylenemezdi
İnan ben de çok merak ediyorum bütün gün ne yaptığını, kız sen de öyle de oh kafan rahat etsin
köylüler yardım ediyorduÖlüyü kim yıkıyordu peki?
Yapamayacağın işi seçme arkadaş bu ne?
Kızlar benim bulunduğum yerdeki hastanede çalışan diş hekimi diş bile çekmiyor. Tanıdık kaç kişi gitti, ile gidin diyormuş, ben çekemiyorum diyormuş. Çok şaşırdım ya, yani diş hekiminin en temel olayı değil midir diş çekmek? 20lik diş de değil, çocuk dişi..
evet tikka norwe çok güzel örneklendirmişçok ilginç ne yapıyormuş arkadaş
bizim köyede bir imam atanmıştı oda ölü yıkayamıyordu ezanda okuyabildiği söylenemezdi
Zaten bundan dolayı geliyor başımıza ne geliyorsa.köylüler yardım ediyordu
haklısın kuzum maaşı alırken iyi işe gelince nanay
4 ziyaretçi, üyelik alın da beraber spor yapalım. Öyle uzaktan keyifli olmaz.
evet tikka norwe çok güzel örneklendirmişşahsen ben geldiğimden beri diş çekiyorum çoğuda tamamen çürümüş tabiki zor olsada çekiyorum uğraşıyorum falan yirmilikte çektim ama bu gömük yada yarı gömükse yada filimde diş kırılacak gibi olursa çekmiyorum birtek çünkü içerde kökü kırılırsa çıkartacak malzeme yok o kadar da zorlamamk lazım tabi ama değişiyor kişiden kişiye tikka söyleyecek bişeyim olmaz kırmaktansa uğraşmıyım diyordur belki
takipteyizne okuyorlarki bizi ne yazıyoruz sanki
Norwe ile sıcak saatler.ne okuyorlarki bizi ne yazıyoruz sanki
Canlarım o facede verilen mutluluk pozlarının neredeyse hepsi sahte.
Hiç kafanıza takmayın, dua edin. Bende sizin için edeceğim bir bakarsınız bir yerde hepsi yoluna girmiş.
Tikkam onu 2 yıla düşüreceklerdi.
Belki de 1 yıla düşer geri.
Canım 20lik cidden zor ona bir şey demem de ne bileyim çocuk dişi de mi zor? Tabi hiç diş çekmediğim için bilmiyor da olabilirimevet tikka norwe çok güzel örneklendirmişşahsen ben geldiğimden beri diş çekiyorum çoğuda tamamen çürümüş tabiki zor olsada çekiyorum uğraşıyorum falan yirmilikte çektim ama bu gömük yada yarı gömükse yada filimde diş kırılacak gibi olursa çekmiyorum birtek çünkü içerde kökü kırılırsa çıkartacak malzeme yok o kadar da zorlamamk lazım tabi ama değişiyor kişiden kişiye tikka söyleyecek bişeyim olmaz kırmaktansa uğraşmıyım diyordur belki
geçen yine otobüste içim yandı şöyleee bir yel geldi miss gbi camdan oh dedim sonra bir baktım ne göreyimNorwe ile sıcak saatler.
Hadi başla anlatmaya. Biraz artsın ziyaretçimiz tt olalım.
ÖpOyy kuzum benim, gel öpeyim bi
Canım 20lik cidden zor ona bir şey demem de ne bileyim çocuk dişi de mi zor? Tabi hiç diş çekmediğim için bilmiyor da olabilirim
evet lune malzeme olsa neler yapcamda malzemeler yok devlet işte ne kadar yollarsa istemişler mesela dolgu maddesi bitmeden istemişler istek yollamışlar aylardır gelmemiş idare edin elinizdekilerle gibisinden yazı gelmiş falan böyle şey mi olur yani çok saçmaAy Allah kolaylık versin canım. Çok zor valla işiniz.
Devletteki malzemeler o kadar iyi değilmiş, bir diş doktoru arkadaşım söylemişti.
geçen yine otobüste içim yandı şöyleee bir yel geldi miss gbi camdan oh dedim sonra bir baktım ne göreyim
finito
Çok haklısın canım.. Amiiiiinnn..Öp
Canımsınız siz ya, kıyamam üzülmenize.
Ama gerçekten mutluluk pozlarına takılmayın.
Eşi aldattığı her gün kavga kıyamet olduğu halde sürekli yanak yanağa poz koyan tanıdığım var.
Gören der ki bu ne aşk?!
Allah hayırlı iş kapıları açsın, tamamına erdirsin.
Kız ben altta görünüyom mu? Gizlemiştim kendimi..
Ay bayılacağım, kaçtı 2 ziyaretçi.
evet lune malzeme olsa neler yapcamda malzemeler yok devlet işte ne kadar yollarsa istemişler mesela dolgu maddesi bitmeden istemişler istek yollamışlar aylardır gelmemiş idare edin elinizdekilerle gibisinden yazı gelmiş falan böyle şey mi olur yani çok saçmaneyseki benim bulunduğum ilçe ilin en büyük ilçesi olduğu için malzemeler daha fazla ama daha kötü yerlerde var gerçekten elimizden geldiğince yapıyoruz yoksa malzeme üniversiteye gönderiyorum mecbur en azından üniversite var yoksa daha zor oluyor üniversiteler iyi ama malzemelerde çok iyi güvenerek gidebilirsiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?