fitim fitsin fit (squat)

çok ilginç ne yapıyormuş arkadaş
bizim köyede bir imam atanmıştı oda ölü yıkayamıyordu ezanda okuyabildiği söylenemezdi
evet tikka norwe çok güzel örneklendirmiş şahsen ben geldiğimden beri diş çekiyorum çoğuda tamamen çürümüş tabiki zor olsada çekiyorum uğraşıyorum falan yirmilikte çektim ama bu gömük yada yarı gömükse yada filimde diş kırılacak gibi olursa çekmiyorum birtek çünkü içerde kökü kırılırsa çıkartacak malzeme yok o kadar da zorlamamk lazım tabi ama değişiyor kişiden kişiye tikka söyleyecek bişeyim olmaz kırmaktansa uğraşmıyım diyordur belki

Ay Allah kolaylık versin canım. Çok zor valla işiniz.
Devletteki malzemeler o kadar iyi değilmiş, bir diş doktoru arkadaşım söylemişti.

Oyy kuzum benim, gel öpeyim bi
Canım 20lik cidden zor ona bir şey demem de ne bileyim çocuk dişi de mi zor? Tabi hiç diş çekmediğim için bilmiyor da olabilirim

Oyy kuzum benim, gel öpeyim bi

Canım 20lik cidden zor ona bir şey demem de ne bileyim çocuk dişi de mi zor? Tabi hiç diş çekmediğim için bilmiyor da olabilirim
Öp
Canımsınız siz ya, kıyamam üzülmenize.
Ama gerçekten mutluluk pozlarına takılmayın.
Eşi aldattığı her gün kavga kıyamet olduğu halde sürekli yanak yanağa poz koyan tanıdığım var.
Gören der ki bu ne aşk?!

Allah hayırlı iş kapıları açsın, tamamına erdirsin.

Ay Allah kolaylık versin canım. Çok zor valla işiniz.
Devletteki malzemeler o kadar iyi değilmiş, bir diş doktoru arkadaşım söylemişti.
evet lune malzeme olsa neler yapcamda malzemeler yok devlet işte ne kadar yollarsa istemişler mesela dolgu maddesi bitmeden istemişler istek yollamışlar aylardır gelmemiş idare edin elinizdekilerle gibisinden yazı gelmiş falan böyle şey mi olur yani çok saçma neyseki benim bulunduğum ilçe ilin en büyük ilçesi olduğu için malzemeler daha fazla ama daha kötü yerlerde var gerçekten elimizden geldiğince yapıyoruz yoksa malzeme üniversiteye gönderiyorum mecbur en azından üniversite var yoksa daha zor oluyor üniversiteler iyi ama malzemelerde çok iyi güvenerek gidebilirsiniz yani

Çok haklısın canım.. Amiiiiinnn..

Aa hadi ya giderim o zaman, ben öğrencilere yaptırırlar diye korkmuştum.
Bizim arkadaş üniversitede dolgu yaptırmış. Öğrenci yapıyor dolguyu, geliyor bakıyor hoca diyor ki kaldın.
O kaldı tamam da bizim arkadaşı da göndermişler düzeltme vs yapmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…