fitim fitsin fit (squat)

Oyy kuzum benim, gel öpeyim bi

Canım 20lik cidden zor ona bir şey demem de ne bileyim çocuk dişi de mi zor? Tabi hiç diş çekmediğim için bilmiyor da olabilirim
çocuğun yaşına göre değişir tikka yaşı küçükse dişin kökleri erimemiştir çok zor çıkıyor o zamanbirde o çocuğa iğne yapması var hey gidi çoğu hekim 1 çocuk bakmaktansa 20 büyük bakmayı tercih eder bu yüzden birde sürekli ağlıyorlar doğal olarak çok zor çok

Doğru dedin, Allah çocuklarla sabır versin canım sana

çocuklarla kedileri zaptetmek aynı zorlukta yaa
onlara tedavi yapmak zor kzum allah sabır versin

dolgu falan öğrencide yapıyor ama ameliyatlı çekimlerde sadece asistanlar hocalar yapıyor birde sıra alabilirsin dolguda asistan yada hoca yapabilir mi ondan sıra almak istiyorum dersen şansını dene öğrenci yapıyorsa istersen yaptırmazsın hocaya sıra vermezlerse ama diş çekiminde özellikle bu gömülü dişlerde direk asistanlar çekiyor öğrencinin yapacağı şey değil ki bizde yapmıyoruz mesela uzmanlık işine giriyor

hay maşallah kobay arıyorlar

O zaman ben bunu bir sordurayım canım. Ege'nin hastanesine gidebilirim. Oradaki imkanları beğenmiştim.

Sağol Dead'im ya. Kusura bakma başını ağrıttım. Gün boyu bıkıyorsundur zaten.

sağol tikka

tespitler çok iyi norwe birde sıkılıyorlar hemen 3 saniye sürüyor odaklanmaları sonra istemiyorum gidelim anne falan demeye başlıyorlar 2 dk oturmuyorlar
Ben çok severdim biliyor musun dişçiyi çocukken de, bir dişçimiz vardı kadın çok tatlıydı. Annemle giderdik mesela ben ordaki dergileri falan düzenlerdim Aradan en az 20 yıl geçmiş kadın hala çalışıyor beni gördü mü hiç unutamıyorum seni ve ablanı, hiç öyle korkusuz çocuklar görmemiştim der Ortaokulda yalnız gidiyordum dolgu yaptırmaya :)

hay maşallah kobay arıyorlar
ama niye öyle diyorsun norwe nasıl öğreneceğiz biz o zaman bu günlere nasıl geldim sanıyorsun ayrıca öğrenci diyip geçme o işi 3 kişi kontrol ediyor mükemmel düzeyde dolgu çıkıyor ortaya hata ihtimali yok her aşamada hoca gördüğü için mükemmel oluyor söyleyeyim yani özeldekinden daha güzel bile oluyor olduruyorlar birde son sınıf yapıyorsa korkmayacaksın zaten yeteri kadar deneyimi olmuş oluyor 5 yılda korkacaksan 3. sınıftan kork acemilik o zaman daha çok son sınıfa kadar yüzlerce diş yapıldığı için hiç çekinecek bişey kalmıyor bence çokta güzel yapılıyor tabi sen bilirsin mesela üniversiteye gitmek istemezsen sana kalmış zaten

Sağol Dead'im ya. Kusura bakma başını ağrıttım. Gün boyu bıkıyorsundur zaten.
ne demek norwe hiç önemli değil cevap veririm ne olacak

en sevdiğim çocuklar gidip kucaklayasım geliyor böyle çocukları

Dur kız (anne burada çocuğu çimdikliyor) gebertirim susss!

evet aynen öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…