Yok canım sayı olarak var ama kim olduğu görünmüyor.Kız ben altta görünüyom mu? Gizlemiştim kendimi..
çocuğun yaşına göre değişir tikka yaşı küçükse dişin kökleri erimemiştir çok zor çıkıyor o zamanbirde o çocuğa iğne yapması var hey gidiOyy kuzum benim, gel öpeyim bi
Canım 20lik cidden zor ona bir şey demem de ne bileyim çocuk dişi de mi zor? Tabi hiç diş çekmediğim için bilmiyor da olabilirim
Doğru dedin, Allah çocuklarla sabır versin canım sanaçocuğun yaşına göre değişir tikka yaşı küçükse dişin kökleri erimemiştir çok zor çıkıyor o zamanbirde o çocuğa iğne yapması var hey gidiçoğu hekim 1 çocuk bakmaktansa 20 büyük bakmayı tercih eder bu yüzden birde sürekli ağlıyorlar doğal olarak çok zor çok
çocuklarla kedileri zaptetmek aynı zorlukta yaaçocuğun yaşına göre değişir tikka yaşı küçükse dişin kökleri erimemiştir çok zor çıkıyor o zamanbirde o çocuğa iğne yapması var hey gidiçoğu hekim 1 çocuk bakmaktansa 20 büyük bakmayı tercih eder bu yüzden birde sürekli ağlıyorlar doğal olarak çok zor çok
dolgu falan öğrencide yapıyor ama ameliyatlı çekimlerde sadece asistanlar hocalar yapıyor birde sıra alabilirsin dolguda asistan yada hoca yapabilir mi ondan sıra almak istiyorum dersen şansını dene öğrenci yapıyorsa istersen yaptırmazsın hocaya sıra vermezlerseAa hadi ya giderim o zaman, ben öğrencilere yaptırırlar diye korkmuştum.
Bizim arkadaş üniversitede dolgu yaptırmış. Öğrenci yapıyor dolguyu, geliyor bakıyor hoca diyor ki kaldın.
O kaldı tamam da bizim arkadaşı da göndermişler düzeltme vs yapmadan.
hay maşallah kobay arıyorlarAa hadi ya giderim o zaman, ben öğrencilere yaptırırlar diye korkmuştum.
Bizim arkadaş üniversitede dolgu yaptırmış. Öğrenci yapıyor dolguyu, geliyor bakıyor hoca diyor ki kaldın.
O kaldı tamam da bizim arkadaşı da göndermişler düzeltme vs yapmadan.
O zaman ben bunu bir sordurayım canım. Ege'nin hastanesine gidebilirim. Oradaki imkanları beğenmiştim.dolgu falan öğrencide yapıyor ama ameliyatlı çekimlerde sadece asistanlar hocalar yapıyor birde sıra alabilirsin dolguda asistan yada hoca yapabilir mi ondan sıra almak istiyorum dersen şansını dene öğrenci yapıyorsa istersen yaptırmazsın hocaya sıra vermezlerseama diş çekiminde özellikle bu gömülü dişlerde direk asistanlar çekiyor öğrencinin yapacağı şey değil ki bizde yapmıyoruz mesela uzmanlık işine giriyor
sağol tikkaDoğru dedin, Allah çocuklarla sabır versin canım sana
tespitler çok iyi norweçocuklarla kedileri zaptetmek aynı zorlukta yaa
onlara tedavi yapmak zor kzum allah sabır versin
Sağol Dead'im ya. Kusura bakma başını ağrıttım. Gün boyu bıkıyorsundur zaten.dolgu falan öğrencide yapıyor ama ameliyatlı çekimlerde sadece asistanlar hocalar yapıyor birde sıra alabilirsin dolguda asistan yada hoca yapabilir mi ondan sıra almak istiyorum dersen şansını dene öğrenci yapıyorsa istersen yaptırmazsın hocaya sıra vermezlerseama diş çekiminde özellikle bu gömülü dişlerde direk asistanlar çekiyor öğrencinin yapacağı şey değil ki bizde yapmıyoruz mesela uzmanlık işine giriyor
aannniiiiiiiiiiiiiiii gidelim iğne yapacak ühüsağol tikka
tespitler çok iyi norwebirde sıkılıyorlar hemen 3 saniye sürüyor odaklanmaları sonra istemiyorum gidelim anne falan demeye başlıyorlar 2 dk oturmuyorlar
Ben çok severdim biliyor musun dişçiyi çocukken de, bir dişçimiz vardı kadın çok tatlıydı. Annemle giderdik mesela ben ordaki dergileri falan düzenlerdimsağol tikka
tespitler çok iyi norwebirde sıkılıyorlar hemen 3 saniye sürüyor odaklanmaları sonra istemiyorum gidelim anne falan demeye başlıyorlar 2 dk oturmuyorlar
ama niye öyle diyorsun norwe nasıl öğreneceğiz biz o zamanhay maşallah kobay arıyorlar
Dur kız (anne burada çocuğu çimdikliyor) gebertirim susss!aannniiiiiiiiiiiiiiii gidelim iğne yapacak ühü
ne demek norwe hiç önemli değil cevap veririm ne olacakSağol Dead'im ya. Kusura bakma başını ağrıttım. Gün boyu bıkıyorsundur zaten.
en sevdiğim çocuklar gidip kucaklayasım geliyor böyle çocuklarıBen çok severdim biliyor musun dişçiyi çocukken de, bir dişçimiz vardı kadın çok tatlıydı. Annemle giderdik mesela ben ordaki dergileri falan düzenlerdimAradan en az 20 yıl geçmiş kadın hala çalışıyor beni gördü mü hiç unutamıyorum seni ve ablanı, hiç öyle korkusuz çocuklar görmemiştim der Ortaokulda yalnız gidiyordum dolgu yaptırmaya :)
evet aynen öyle işteDur kız (anne burada çocuğu çimdikliyor) gebertirim susss!
Oha demek istiyorum sayın seyirciler..
Misafirliğe gelince böyle isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?