ıyı dersler canım vıdeoyu unutmaaBen okula geçiyorum, öpüldünüz.
aminnn senın de :)Merhabalar kızlarKandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
Amin canım sağolasın. Yapıyor musun spor?Merhabalar kızlarKandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
Selam la Lune ..evet Leslie devam.Günde 1 kez yapıyorum.Vakit bulursam akşam da..Amin canım sağolasın. Yapıyor musun spor?
Peki neden bildirim vermiyorsun bize?Selam la Lune ..evet Leslie devam.Günde 1 kez yapıyorum.Vakit bulursam akşam da..
Peki neden bildirim vermiyorsun bize?
Olsun kim daha fazla spor yaptı diye yarışmıyoruz ki.Sizin yaptıklarınızın yanında benimki çok basit kalıyor.Sakatlanmış olmak ve iyileşme süreci cidden tedirgin edici.Ne yapsam korka korka yapıyorum.
Spora vakit ayırmak konusunda hiç şüphen olmasın La Lune'cim..Severek ve isteyerek yapıyorum.Yetersizlik hissi sanırım bendekiOlsun kim daha fazla spor yaptı diye yarışmıyoruz ki.
Önemli olan hayatımıza sporu adapte etmiş olmamız, kendi disiplinimizi oturtmamız.
Çünkü en zor olan her gün spora vakit ayırmak.
Spora vakit ayırmak konusunda hiç şüphen olmasın La Lune'cim..Severek ve isteyerek yapıyorum.Yetersizlik hissi sanırım bendekiTamam az uz da olsa yazıciiim , gülmek yok ama
Kızlar ruhen ve bedenen çok yorgun hissediyorum ya kendimi, öyle böyle değil. Bugün okulda hem derse gir çık hem evrak hazırla derken beynim dumur oldu. Son iki ders ne yaptım ne ettim haberim yok. En son sınıf defterini almışım dolabıma koymuşum. Gün sonunda yığılıp kalacak gibi oluyorum.
Canım onlar ne yapacak ki, herkesin derdi kendine.. Çocuklara da güvenemem evrak işinde, illa kendim yapacağım. Beslenme dedin de bugün yine okula bozuk yemek göndermişler, çocuklara dağıtırken bir baktım leş gibi kokuyor, yedirtmedim. Rezalet ya.. Öğretmenler odasında birkaç paket bisküvi vardı onları verdik çocuklara, biz de aç kaldık.Canım öğrenci ya da öğretmen arkadaşlardan yardım alsana. Beslenmene de dikkat et, vitamin falan alabilirsin tatlım.
Canım onlar ne yapacak ki, herkesin derdi kendine.. Çocuklara da güvenemem evrak işinde, illa kendim yapacağım. Beslenme dedin de bugün yine okula bozuk yemek göndermişler, çocuklara dağıtırken bir baktım leş gibi kokuyor, yedirtmedim. Rezalet ya.. Öğretmenler odasında birkaç paket bisküvi vardı onları verdik çocuklara, biz de aç kaldık.
Vitamin kullanıyordum bırakmıştım, alayım yine barim.. Sağol kuzum, oyy gel çok öpesim geldiCanım katlamana yardım edebilirler, ufak tefek işleri verebilirsin. Sana okuyabilirler rakamları vs.
Beslenme takviyesi al canım mutlaka, olmazsa vitamin hapı iç. Yığılır kalırsın Allah korusun.
O bozuk yemeği gönderenlerin de Allah müstehakını versin.
Canımsın sen yaa, öp tabii. Ben bitirdim işleri bana yolla istersen, okulun bahçesinde otururken hallediveririm.Vitamin kullanıyordum bırakmıştım, alayım yine barim.. Sağol kuzum, oyy gel çok öpesim geldi
Günaydın ŞekerPancarı ..buralardayım üstüme alındım bak
Orucum kızlar bugün, çok rahatsız olmazsam ramazanda da spor yapmayı düşünüyorum.
Şimdilik iyiyim, susadıkça da yüzümü kollarımı falan yıkadım.
Vitamin kullanıyordum bırakmıştım, alayım yine barim.. Sağol kuzum, oyy gel çok öpesim geldi
O kadar da iyi hissediyorum ki maşallah diyeyim.Allah kabul etsin lunem valla bende iftar yaptiktan sonra squat falan yapiyim bugün Sen müthiş yapmissin niyetli olmana ragmen kizz bide yetmemis oynamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?