fitim fitsin fit (squat)

Sizin yaptıklarınızın yanında benimki çok basit kalıyor.Sakatlanmış olmak ve iyileşme süreci cidden tedirgin edici.Ne yapsam korka korka yapıyorum.
Olsun kim daha fazla spor yaptı diye yarışmıyoruz ki.
Önemli olan hayatımıza sporu adapte etmiş olmamız, kendi disiplinimizi oturtmamız.
Çünkü en zor olan her gün spora vakit ayırmak.

Olsun kim daha fazla spor yaptı diye yarışmıyoruz ki.
Önemli olan hayatımıza sporu adapte etmiş olmamız, kendi disiplinimizi oturtmamız.
Çünkü en zor olan her gün spora vakit ayırmak.
Spora vakit ayırmak konusunda hiç şüphen olmasın La Lune'cim..Severek ve isteyerek yapıyorum.Yetersizlik hissi sanırım bendeki Tamam az uz da olsa yazıciiim , gülmek yok ama

Kızlar ruhen ve bedenen çok yorgun hissediyorum ya kendimi, öyle böyle değil. Bugün okulda hem derse gir çık hem evrak hazırla derken beynim dumur oldu. Son iki ders ne yaptım ne ettim haberim yok. En son sınıf defterini almışım dolabıma koymuşum. Gün sonunda yığılıp kalacak gibi oluyorum.

Canım öğrenci ya da öğretmen arkadaşlardan yardım alsana. Beslenmene de dikkat et, vitamin falan alabilirsin tatlım.

Canım öğrenci ya da öğretmen arkadaşlardan yardım alsana. Beslenmene de dikkat et, vitamin falan alabilirsin tatlım.
Canım onlar ne yapacak ki, herkesin derdi kendine.. Çocuklara da güvenemem evrak işinde, illa kendim yapacağım. Beslenme dedin de bugün yine okula bozuk yemek göndermişler, çocuklara dağıtırken bir baktım leş gibi kokuyor, yedirtmedim. Rezalet ya.. Öğretmenler odasında birkaç paket bisküvi vardı onları verdik çocuklara, biz de aç kaldık.

Canım katlamana yardım edebilirler, ufak tefek işleri verebilirsin. Sana okuyabilirler rakamları vs.
Beslenme takviyesi al canım mutlaka, olmazsa vitamin hapı iç. Yığılır kalırsın Allah korusun.
O bozuk yemeği gönderenlerin de Allah müstehakını versin.

Vitamin kullanıyordum bırakmıştım, alayım yine barim.. Sağol kuzum, oyy gel çok öpesim geldi

Orucum kızlar bugün, çok rahatsız olmazsam ramazanda da spor yapmayı düşünüyorum.
Şimdilik iyiyim, susadıkça da yüzümü kollarımı falan yıkadım.

Allah kabul etsin lunem valla bende iftar yaptiktan sonra squat falan yapiyim bugün Sen müthiş yapmissin niyetli olmana ragmen kizz bide yetmemis oynamissin

Allah kabul etsin lunem valla bende iftar yaptiktan sonra squat falan yapiyim bugün Sen müthiş yapmissin niyetli olmana ragmen kizz bide yetmemis oynamissin
O kadar da iyi hissediyorum ki maşallah diyeyim.
Yiyip yattım sahura da kalkmamıştım.
Yapabilirsin bende ramazanda yaparım diye düşünüyorum belki her gün olmaz ama haftada 2-3 gün olur.

Daha onların üstüne 3 çeşit yemek, onların bulaşıkları, yarınki yemek hazırlığımı bile yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…