- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
helal kız sanaaaaaaaaaaaKıskanıyor zaten ona kalsa hemen beni şişmanlatacak. Yer miyim kuzum?
Akşam alıyor geliyor cıssları hadi ye hatırım için ye, yemeeem.
Anlık zevkler için vazgeçemem fitlikten.
gönderdiğin yakısıklının adını unuttum bugun galerıde gezerken denk geldım onun o bembeyaz boynundan öp yaaaHeheheh cok degusuk fotolar atiyom
istediğin foto olsun guzelımVay alçak. Zaten Lune kim ki ona foto atılsın?
Yaaaaa Luneeeemmmm yok kiz foto attigim bi kuzenimn bebegyle cekinmistim onu attiydim, mezuniyetin de nasil bi elbise giycegine karar veriyoduk en sonVay alçak. Zaten Lune kim ki ona foto atılsın?
Balikesire gitmis essek gelsin opucem zaten sipam ya bayadir vakit geciremedim onlada sinavlar hem beynen hem de fiziken yoruyor benigönderdiğin yakısıklının adını unuttum bugun galerıde gezerken denk geldım onun o bembeyaz boynundan öp yaaa
istediğin foto olsun guzelımküsme bizeee
gönderdiğin yakısıklının adını unuttum bugun galerıde gezerken denk geldım onun o bembeyaz boynundan öp yaaa
istediğin foto olsun guzelımküsme bizeee
Daha da konuşmam, bana da resim atın hemen.Yaaaaa Luneeeemmmm yok kiz foto attigim bi kuzenimn bebegyle cekinmistim onu attiydim, mezuniyetin de nasil bi elbise giycegine karar veriyoduk en son
kız sen ufacıksın yanında maşalah iri kilolu ama cok tatlı yaBalikesire gitmis essek gelsin opucem zaten sipam ya bayadir vakit geciremedim onlada sinavlar hem beynen hem de fiziken yoruyor beni
telefonum şarjda senı benden mahrum bırakıcağım şimdilikDaha da konuşmam, bana da resim atın hemen.
Sorma ya tosunum o benim masallah kuzumaaakız sen ufacıksın yanında maşalah iri kilolu ama cok tatlı ya
telefonum şarjda senı benden mahrum bırakıcağım şimdilik
Bildirim zamanı:
20 dakika yüksek yoğunluklu spor
10 dakika karın videosu
100 squat
30 üçgen
30 işeyen köpek
30 istiridye
Bende ki bildirim de bu kadar :)
20 dk pilates
90 squat ağırlıklı
Çok şükür :) geçti geçti :)
Ağrıların geçti mi?
Bundan sonrası daha da kolay olacak.Çok şükür :) geçti geçti :)
Kıyamam sana, onlar pis kakaVay alçak. Zaten Lune kim ki ona foto atılsın?
HihhhhhhhKıyamam sana, onlar pis kakaBen atarım Lunem sana istediğin fotoyu
oryantalmi yaptın fıstık çok eğlenceliİsinma
180 squat
40 sumo squat
20 dk oryantal
50 popo kaldirma
40 üçgen
Hihhhhhhh
Pisler sizi, nasıl foto atmazsınız Luneme, gelin dövüyorumİsinma
180 squat
40 sumo squat
20 dk oryantal
50 popo kaldirma
40 üçgen
Hihhhhhhh
Teşekkur ederim fistikimmoryantalmi yaptın fıstık çok eğlencelitebrikler
ben melekes e saçma sapan fotolar atıyorum ama Lune min eşi görür de sen kimlerle takılıyosun derse ben naparmPisler sizi, nasıl foto atmazsınız Luneme, gelin dövüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?