Yoo hiç gelmedik ben çok istiyorum, tayin durumumuz var ya o belli olsun hele. Nasip.Yüksek tempoda her yerimin oynadığı bi oryantal
Aşkım benimmm ya gelin o kadar sevinirim ki hiç gelmiş miydiniz ? Gelin gezelim
Bu arada telefonlara karismama huyunuzu cook sevdim en doğrusu bu
Tatlişımmmmmgel bi öpüşekk
bugun degisik bi sporla karsinizda oliciiiimm hatta birazdan baslicammm plates sikti artik beni vucudumu degistirecek sporlar yapmak istiyorum biraz da
Ooo deadlift falan mı yoksa?
Bitirdim canım çok şükür.. Ya evde doğru düzgün alet edevat yok malum her şeyi yapamıyorum. Yalnız olunca zaten hiçten istemiyor canım..Günaydın canım, bitirdin mi işlerini?
Bitirdiysen yemek yapmaya ver vaktini, çeşitli güzel tarifler dene.
Youtube'da var mı videoları? Merak ettim.insanty max 30 bebegim 30 dklik 13 tane video var hergun birini yapicamnefes nefese ter icinde birakan bi 30 dk olaaacaakkk
Bitirdim canım çok şükür.. Ya evde doğru düzgün alet edevat yok malum her şeyi yapamıyorum. Yalnız olunca zaten hiçten istemiyor canım..
Youtube'da var mı videoları? Merak ettim.
Eve gidince bakayım bir.
Eve gidince bakayım bir.
Sıkılmaya başladım çünkü bende videodan.
Canım ben de öyle almıştım zaten kilo, bebe bisküvisi ile, ama bıktım ondan artık, şimdilik saldım çayıra mevlam kayıra.. Bir de her şeyden bunaldım ya onun da etkisi var, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Sevdiğin şeylerden yap, akşam geç ye. Yiyebiliyorsan muz + süt bebe bisküvisi yap yatmadan önce.
melekes bu formülle kilo aldı. İstediğin kiloya gelince kesersin.
Hayat çok zor kuzum, özetle..La Lune tartılıyorum canım aynı kilomdayım tekrar kilo verme çalışmalarına başladım bakalım haftasonu ankaraya gidiyorum buralarda olmayacağım haberin olsun
Tikkabilla ben kilo vermeye çalışıyorum sen vermemeye ya ortada buluşsak ikimizde mesut oluruz
evet tikka ya hayat çok zorHayat çok zor kuzum, özetle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?