fitim fitsin fit (squat)

Yüksek tempoda her yerimin oynadığı bi oryantal

Aşkım benimmm ya gelin o kadar sevinirim ki hiç gelmiş miydiniz ? Gelin gezelim
Bu arada telefonlara karismama huyunuzu cook sevdim en doğrusu bu
Yoo hiç gelmedik ben çok istiyorum, tayin durumumuz var ya o belli olsun hele. Nasip.

telefonda buldugum videolari bigisayarda bulamiyorum yaa

Günaydın canım, bitirdin mi işlerini?
Bitirdiysen yemek yapmaya ver vaktini, çeşitli güzel tarifler dene.
Bitirdim canım çok şükür.. Ya evde doğru düzgün alet edevat yok malum her şeyi yapamıyorum. Yalnız olunca zaten hiçten istemiyor canım..

Arti squat yapmiyorum içinde hersey var lunecim bi süre sadece insanity yapicam

Bitirdim canım çok şükür.. Ya evde doğru düzgün alet edevat yok malum her şeyi yapamıyorum. Yalnız olunca zaten hiçten istemiyor canım..

Sevdiğin şeylerden yap, akşam geç ye. Yiyebiliyorsan muz + süt bebe bisküvisi yap yatmadan önce.
melekes bu formülle kilo aldı. İstediğin kiloya gelince kesersin.

Sevdiğin şeylerden yap, akşam geç ye. Yiyebiliyorsan muz + süt bebe bisküvisi yap yatmadan önce.
melekes bu formülle kilo aldı. İstediğin kiloya gelince kesersin.
Canım ben de öyle almıştım zaten kilo, bebe bisküvisi ile, ama bıktım ondan artık, şimdilik saldım çayıra mevlam kayıra.. Bir de her şeyden bunaldım ya onun da etkisi var, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.

La Lune tartılıyorum canım aynı kilomdayım tekrar kilo verme çalışmalarına başladım bakalım haftasonu ankaraya gidiyorum buralarda olmayacağım haberin olsun
Tikkabilla ben kilo vermeye çalışıyorum sen vermemeye ya ortada buluşsak ikimizde mesut oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…