Nil nerde vallahi hiç bilmiyorum kuzum..kızlar norwe ne zaman dönüyor bitmedi mi daha süresi banınbirde prenses nil nerde ya bayadır karşaılaşmıyorum ona ortalıktada göremedim
melekes sınavlarında başarılar canım
ezgi geçmiş olsun canım amcana çok geçmişte yeni gördüm amcanın hastanede olduğunu
Çalıskan Toktor seniiibugün o kadar yoruldum ki akşama kadar 5 dk oturmadım öğle arası bile yapmadım dolgu falan yapmak için öğlen zor yemek yedim birde reglimin ilk günüydü kaarnım ağrıyor çok bayılcaktım ya1 mil leslie yaptım yinede boş durmayım spor iyi geliyor karın ağrıma hafif olanı tabi
ben melekes e saçma sapan fotolar atıyorum ama Lune min eşi görür de sen kimlerle takılıyosun derse ben naparm
Kim bu deli diyomus hahahasonra lunenin eşi buraya girmesini yasaklar falan kimlerle takılıyorsusn diye yapma bence
anladım canım morlim bozuk falan diyordu ya uğramadı onadan sonra gelince sorarız artıkNil nerde vallahi hiç bilmiyorum kuzum..
Teşekkür ederim bebeğim hastanede şimdi daha iyi :)
bende dedim 12 yi biraz geçer sıkıntı olmaz boşa gelmiş olmasın dedim hastaÇalıskan Toktor seniii
Bizim asistnlar da 12 oldu mu hemen bırakıyolar
takibe alıyormuş lunenin telefonu seni araştırmak içinKim bu deli diyomus hahaha
Hahaha koptum yaatakibe alıyormuş lunenin telefonu seni araştırmak içindeli ezgi olursun sonra
Hahaha koptum yaa
Canımsın sen Tikkam, güzelim benim.Kıyamam sana, onlar pis kakaBen atarım Lunem sana istediğin fotoyu
Squatlar artacak tatlım, seninkiler kırpılıyorİsinma
180 squat
40 sumo squat
20 dk oryantal
50 popo kaldirma
40 üçgen
Hihhhhhhh
Koru beni tikka, bunlar çok üzüyorlar.Pisler sizi, nasıl foto atmazsınız Luneme, gelin dövüyorum
kızlar norwe ne zaman dönüyor bitmedi mi daha süresi banınbirde prenses nil nerde ya bayadır karşaılaşmıyorum ona ortalıktada göremedim
melekes sınavlarında başarılar canım
ezgi geçmiş olsun canım amcana çok geçmişte yeni gördüm amcanın hastanede olduğunu
Ahhhaaahaa yok tatlım biz çift olarak tel, pc karıştırmayız. Ne o sizin fotolarınızı görebilir ne de yazışmaları.ben melekes e saçma sapan fotolar atıyorum ama Lune min eşi görür de sen kimlerle takılıyosun derse ben naparm
Ayy ayya ayy sporunu da bırakmazmış, yoğun kuzum benim. Aferin. Tartıldın mı son zamanlarda hiç?bugün o kadar yoruldum ki akşama kadar 5 dk oturmadım öğle arası bile yapmadım dolgu falan yapmak için öğlen zor yemek yedim birde reglimin ilk günüydü kaarnım ağrıyor çok bayılcaktım ya1 mil leslie yaptım yinede boş durmayım spor iyi geliyor karın ağrıma hafif olanı tabi
takibe alıyormuş lunenin telefonu seni araştırmak içindeli ezgi olursun sonra
Kim bu deli diyomus hahaha
sonra lunenin eşi buraya girmesini yasaklar falan kimlerle takılıyorsusn diye yapma bence
Yüksek tempoda her yerimin oynadığı bi oryantalCanımsın sen Tikkam, güzelim benim.
Squatlar artacak tatlım, seninkiler kırpılıyor
20 dakika hangi tempoda oryantal?
Koru beni tikka, bunlar çok üzüyorlar.
Canım Nil'in düğünle ilgili işleri var, norwenin banı da bugün yarın biter.
Ahhhaaahaa yok tatlım biz çift olarak tel, pc karıştırmayız. Ne o sizin fotolarınızı görebilir ne de yazışmaları.
Ayy ayya ayy sporunu da bırakmazmış, yoğun kuzum benim. Aferin. Tartıldın mı son zamanlarda hiç?
Aşkım benimmm ya gelin o kadar sevinirim ki hiç gelmiş miydiniz ? Gelin gezelimEzgiyi biliyor eşim. Bir gün en eski üyen kim dedi topikte. Bende tatlibikiz dedim. Adı ne dedi adını ve yaşadığı yeri söyledim. Gidelim mi Antep'e dedim, bakarız dedi.
Günaydın aşk bocugum :)Günaydın kizlaarr
Bu kadar tatlı olma bi hamlede yerim seni ufacık zayifciksin zatenTatlişımmmmmgel bi öpüşekk
Bu kadar tatlı olma bi hamlede yerim seni ufacık zayifciksin zaten
Günaydın kızlar, 50 kiloya düşmüşüm ya.. Daha da düşerim diye moralim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?