Bugün sporum
Saatlerce mağaza gezmesi:)
Isınma
-220 squat
-40 sumo squat
-170 mekik
-60 üçgen
-40 popo kaldırma
2 güne bir yapıyorum, zaten unutuyorum bildirim yapmayı ama değişiklikleri not edeceğim :)
kilomda değişme yok ama leğen kemiği çevrem artık ele gelmiyor yağlar gitti. göbeğim yok denecek kadar az ama hala bişeyler yiyince çıkıyor
veee ta taaaa en güzel kısım!!!
ben bir kahveci güzeli olarak kalcamdaki selülitlerin çoğunun gitmesini başardım ve kalçalarım yukarı kalktı azıcık
Bunu söyleyen eş olunca tabi daha bir güzel oluyor
bu arada spor sütyeni olayınıda decathlondan hallettim 25 tlye hemde kaliteli bir şey buldum. decathlonu öneririm.
Lune siyah elbise boşuna öyle durmuyor diyorsun.
İşte bu harika!
İlk mesaj dışında ilk sayfayı düzenleyebilsem böyle memnuniyet mesajlarını koyacağım. Çünkü selülitle ilgili çok soru oluyor. Tabloya göre mi devam ediyorsun kaçıncı gün ya da ayın?
Günaydın kuzuuumGünaydın tatlşlaaarrr
siyah elbise
Lune siyah elbise boşuna öyle durmuyor diyorsun.
İşte bu harika!
İlk mesaj dışında ilk sayfayı düzenleyebilsem böyle memnuniyet mesajlarını koyacağım. Çünkü selülitle ilgili çok soru oluyor. Tabloya göre mi devam ediyorsun kaçıncı gün ya da ayın?
Günaydın kuzucuğum. Bulursun umarım istediğin gibi.günaydın canlarımmm
ve adet sinyallerini verdi sevgili vücudum
bi de etek bluz takımlarına bakıcam askım ona bakmak çok aklıma gelmedıGünaydın kuzucuğum. Bulursun umarım istediğin gibi.
Diğeri de ağrısız sancısız olsun umarım.
Canım hemen umutsuzluğa kapılma, butik tarzı yerlere de git mutlaka. Sadece avm ile sınırlı kalma.bi de etek bluz takımlarına bakıcam askım ona bakmak çok aklıma gelmedı
nefret ettım 1 günde mağazalardan
işte böyle parçalar bulsam keşkee
sana watsaptan attığım bustıyer etek takımlarını hatırlıyosun dımı
Netten baksan kuzum?işte böyle parçalar bulsam keşkee
yok yok yok lunem ya
hıhh işte buydu hatırladın mıı
bebeğim ya güzel olmazsa durmazsaNetten baksan kuzum?
bebeğim ya güzel olmazsa durmazsacesaret edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?