fitim fitsin fit (squat)

Eşim yoldan gelecek canım, biraz dinlenirsem sabah olur.
Yorgun Lune'yi hiç sevmiyorum. Hep enerjik olmam lazım.
hıı bekle o zaman biraz daha bende yorgun olmayı sevmiyorum ama buraya geldiğimden beride sadece yorgunum ya pilim bitiyor 11 den sonra bende daha fazla dayanamıyorum

hıı bekle o zaman biraz daha bende yorgun olmayı sevmiyorum ama buraya geldiğimden beride sadece yorgunum ya pilim bitiyor 11 den sonra bende daha fazla dayanamıyorum
Bütün gün ayaktasın kuzum ya olacak tabii yorgunluk.
Çalışma saatleriniz nasıl? 8-5 mi?

Bütün gün ayaktasın kuzum ya olacak tabii yorgunluk.
Çalışma saatleriniz nasıl? 8-5 mi?
evet ya çok ayaktayım alışkın olmayınca daha fena oluyor tabi sabah 9 akşam 5 çalışıyoruz ama bazen 4.5 ta çıkıyoruz hasta falan olmazsa yada işimiz erken biterse o açıdan iyi oluyor

evet ya çok ayaktayım alışkın olmayınca daha fena oluyor tabi sabah 9 akşam 5 çalışıyoruz ama bazen 4.5 ta çıkıyoruz hasta falan olmazsa yada işimiz erken biterse o açıdan iyi oluyor

Bazı sabahlar işi bırakmayı düşünüyorum, sırf biraz daha uyuyabilmek için.
En azından 2 ay tatilimiz var, yoksa ne yapardım bilmiyorum. Bence her meslekte olmalı. İnsan kafayı yiyor, millet az bir çocuk gürültüsü dinleyemiyor tüm kış biz çekiyoruz.

evet ya sizin işte zor zaten eğitim ve sağlık bence en zor alanlar eğitimde bir çocuğun geleceğini belirliyorsunuz sağlıktada insanların hayatı ikiside çok önemli birde çocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten allah sabır versin tatiliniz iyide anca toparlanırsınız zaten psikolojik olarak keşke bzde de olsa ya gerçi benim bir yıl hiç iznim yok el mahkum çalışcam ya bennim yerime de dinlen lune

İnş. canım 1 temmuzu görünce tam dinlenme başlayacak benim için. Hadi hayırlısı. Sence nereyi yazayım kuzum ya?
Aydın, izmir, balıkesir, manisa ve sandıklı var. Yapsan hangi sıralamayı yaparsın?

İnş. canım 1 temmuzu görünce tam dinlenme başlayacak benim için. Hadi hayırlısı. Sence nereyi yazayım kuzum ya?
Aydın, izmir, balıkesir, manisa ve sandıklı var. Yapsan hangi sıralamayı yaparsın?
bilemedim ki lune baktığın kriterler neler ben daha küçük yerleri seviyorum mesela balıkesir manisa yı izmire tercih ederim ama bence hepsi güzel yani çok uzak ve alakasız şehirler değil izmirde akrabaların mı var lune izmire gidecektin ya tatilde öyle bişey varsa aileye yakın olmak falan izmirde yazablrisin

Kvdem var canım İzmir'de. Ya onlar istiyorlar ama ne bileyim. Bende küçük şehir seviyorum hatta ile uzak olmayan bir kasaba falan olsa harika olur.

Kvdem var canım İzmir'de. Ya onlar istiyorlar ama ne bileyim. Bende küçük şehir seviyorum hatta ile uzak olmayan bir kasaba falan olsa harika olur.
ya gürültü kalabalık olmuyor küçük şehirlerde eksi yönleride var ama tabi büyük şehirlerdeki imkan yok ama sakin huzurlu öğrencilerde genelde daha saygılı oluyor sanki küçük şehirlerde daha rahat edebilirsin eşin ne diyor o da razıysa balıkesir manisa aydın yaz kv ye çok yakın olmamak lazım ne kadar iyi anlaşsanda hemçok uzakta olmaycaksınız bence daha güzel olur tam kararı tabi eşinin ne düşündüğüne de bağlı

Aynen canım bakalım ne olacak? Daha oturup düzgünce analiz edemedik seçenekleri. Ama Aydın da istediğimiz gibi bir seçenek var onu da yazabiliriz. Hayırlısı.

Aynen canım bakalım ne olacak? Daha oturup düzgünce analiz edemedik seçenekleri. Ama Aydın da istediğimiz gibi bir seçenek var onu da yazabiliriz. Hayırlısı.
çok iyi ya oturup karar verin yerler çok iyi bence çokta üzme kendini ben balıkesir aydın gelsin çok istemiştim çok hoşuma gidiyor ege şehirleri ama olmadı gezmeye falan giderim artık oralara napalım

çok iyi ya oturup karar verin yerler çok iyi bence çokta üzme kendini ben balıkesir aydın gelsin çok istemiştim çok hoşuma gidiyor ege şehirleri ama olmadı gezmeye falan giderim artık oralara napalım
Gelirsin bana denize gideriz beraber, ben yüzme bilmiyorum ama baştan söyleyeyim.
Bundan sonraki hedefim de yüzme öğrenmek. Ahh yazz benim yazım olsan...

Gelirsin bana denize gideriz beraber, ben yüzme bilmiyorum ama baştan söyleyeyim.
Bundan sonraki hedefim de yüzme öğrenmek. Ahh yazz benim yazım olsan...
bende yüzme bilmiyorum yani çok az biliyor gibiyim sen öğren banada öğretirsin lune ben 1 yıldır yüzme kursuna yazılacaktım kışın üşendim soğuk falan şimdi buralarda da havuz var mı araştırıyorum ama yok gibi olsa yazılacaktım ya hatta spor salonu olsa ona yazılmayı falanda düşünüyorum biraz buraları tanıyımda bakalım belki bulurum güzel biyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…