Bende özledim canım ama bilmiyorum ki. Umarım kısa zamanda dönerler.ne zaman gelecekler acaba ya tikka ve norwe yi özledim ben lune
benim için olur haftaya
selam bebekler nasılsınız
15 dk zumba yaptım sonra pilates herekteleri yaptım 15 dk isimlerini bilmiyorum ama sırt için olan hareketlerden yaptım sırtım ağrıyordu zaten bakayım hareketleri bulursam yazcam bulamazsamda artık napalım
az kalmıştır herhalde 10 gün falan mı yediler ki daha bir hafta olmadı günlerini sayıyorum onlarım gelmiyorlarBende özledim canım ama bilmiyorum ki. Umarım kısa zamanda dönerler.
spor alanımı değiştirdim luneOoo dead hanım harika gidiyorsunuz!
spor alanımı değiştirdim luneayaklarım çok ağrıyor akşama kadar birde sırtım boynum o yüzden pilates iyi geliyormuş bir doktor arkadaşım söyledi yüzme yada pilates yapmalıymışım bende pilatesten yana kullanıyorum hakkımı birde kilo verebilsem süper olacak aynı kilodayım ya yediklerime dikkat ediyorum ama inmiyor aşağı ramazanda düzen değişcek ya kendime menü hazırlıyorum ramazanda kilo veririm dikkat edersem geçen sene ramazanda 2.5 kilo vermiştim bu senede yapabilirim
teşekkür ederim güzel fikirCanım ramazanda önce çorba içip sonra da bir süre beklersen 20 dk falan iştahın kapanıyor ve çok kilo veriyorsun.
Bunu bir dene. Bir de bol bol meyve tüket hem şekerini karşılar hem de lezzetli.
Abur cubur da sokmazsan eve bak gör nasıl gidiyor o kilolar.teşekkür ederim güzel fikirzaten yemeklerimi kendim yapıcam mecbur bu sene hafif zeytin yağlı yemekler haşlamalar falan kendime göre yaparım meyvede yenir yani yaz meyveleri en sevdiklerim
Abur cubur da sokmazsan eve bak gör nasıl gidiyor o kilolar.
tikkam gelmiş çok sevindimKızlaaar ben geldim güzellerimm..Şu an memlekete doğru yoldayım Semineri evimin oradaki okulda yapacağım, çok mutluyum. Sizi çok özledim ki ben
Sağol kuzum, çok fena oldu her yerim ya.. Vücudum şekil değiştirdi oturmaktan ve hala yolum var.tikkam gelmiş çok sevindimhayırlı yolculuklar canım benim çok sevindim eve gidiyor olmana
Kızlar banlı arkadaşlarımız olduğundan mesajı haftaya açalım mı ne dersiniz?
Kızlaaar ben geldim güzellerimm..Şu an memlekete doğru yoldayım Semineri evimin oradaki okulda yapacağım, çok mutluyum. Sizi çok özledim ki ben
Yerim yerimYiihhhhuuu tikkamm gelmiiiiiş hemde evine gidiyoogözün aydin bitanem bizde çokkk özledik kiii
Yerim yerimO geçen paylaştığın salatanın tarifini istiyorum he.. Takip ettim sizi
Canımmm çoook sevindimmKızlaaar ben geldim güzellerimm..Şu an memlekete doğru yoldayım Semineri evimin oradaki okulda yapacağım, çok mutluyum. Sizi çok özledim ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?