fitim fitsin fit (squat)

selam bebekler nasılsınız
15 dk zumba yaptım sonra pilates herekteleri yaptım 15 dk isimlerini bilmiyorum ama sırt için olan hareketlerden yaptım sırtım ağrıyordu zaten bakayım hareketleri bulursam yazcam bulamazsamda artık napalım

Ooo dead hanım harika gidiyorsunuz!

Ooo dead hanım harika gidiyorsunuz!
spor alanımı değiştirdim lune ayaklarım çok ağrıyor akşama kadar birde sırtım boynum o yüzden pilates iyi geliyormuş bir doktor arkadaşım söyledi yüzme yada pilates yapmalıymışım bende pilatesten yana kullanıyorum hakkımı birde kilo verebilsem süper olacak aynı kilodayım ya yediklerime dikkat ediyorum ama inmiyor aşağı ramazanda düzen değişcek ya kendime menü hazırlıyorum ramazanda kilo veririm dikkat edersem geçen sene ramazanda 2.5 kilo vermiştim bu senede yapabilirim

Canım ramazanda önce çorba içip sonra da bir süre beklersen 20 dk falan iştahın kapanıyor ve çok kilo veriyorsun.
Bunu bir dene. Bir de bol bol meyve tüket hem şekerini karşılar hem de lezzetli.

Canım ramazanda önce çorba içip sonra da bir süre beklersen 20 dk falan iştahın kapanıyor ve çok kilo veriyorsun.
Bunu bir dene. Bir de bol bol meyve tüket hem şekerini karşılar hem de lezzetli.
teşekkür ederim güzel fikir zaten yemeklerimi kendim yapıcam mecbur bu sene hafif zeytin yağlı yemekler haşlamalar falan kendime göre yaparım meyvede yenir yani yaz meyveleri en sevdiklerim

teşekkür ederim güzel fikir zaten yemeklerimi kendim yapıcam mecbur bu sene hafif zeytin yağlı yemekler haşlamalar falan kendime göre yaparım meyvede yenir yani yaz meyveleri en sevdiklerim
Abur cubur da sokmazsan eve bak gör nasıl gidiyor o kilolar.

Abur cubur da sokmazsan eve bak gör nasıl gidiyor o kilolar.
abur cubur yok bayadır zaten hayatımda lune aramıyorumda ama canım çok bişey isterse kendim kurabiye kek yapıyorum az ölçüyle birde az yağlı az şekerli onlardanda geçen yaptım kurabiye bir tane yedim buzluğa attım gerisini çok canım tatlı isterse bir tane yerim diye en azından ne yediğimi bilirim paket gıda olmasın dedim zaten insan ramazanda abur cubur yiyecek vakit bulamıyor ya o vakti meyveyle kaparsam aklıma bile gelmez

Kızlaaar ben geldim güzellerimm.. Şu an memlekete doğru yoldayım Semineri evimin oradaki okulda yapacağım, çok mutluyum. Sizi çok özledim ki ben

Yiihhhhuuu tikkamm gelmiiiiiş hemde evine gidiyoo gözün aydin bitanem bizde çokkk özledik kiii

Gunaydin kizlar , Tikkacim hos geldinn:) varmissindir belki ama hayirli yolculuklar olmustur insallah :)

Lunecim ben bugun spor yapmicam her yerim agriyor yuruyemiyorum ya hamlamisim resmen zaten bugun lazere de gidicem

Yine ders çalışıyorum yineeeeee
15inde mezuniyet var gece de musait olamicam
16 sinda kuzenimin dugunu var hiç musait olamicam
17 sinde sınav var bari bu hafta sonu iki gün calisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…