Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1393994 Benim popik boy154 pantolon altında olan çorap var o yüzden yapışmış .biraz etkisi oldu gibi .
Günaydın kızlar ben biraz hastayım öksürük var birde mensle alakalı sıkıntılarım var tam olarak başlayamadığım için bildirim yapamıyorum ama sizinleyim başlıycam en kısa zamanda
Eki Görüntüle 1393994 Benim popik boy154 pantolon altında olan çorap var o yüzden yapışmış .biraz etkisi oldu gibi .
Hoşbuldum canıımm.Hoşgeldin tattlmmmm![]()
GunaydinnnnGünaydın kızlaarrr![]()
Harikasin tatlimgünaydın..
dün akşam jillian level 1 i yaptım.6. günüm bugün.
Harika baslangic yaptin tatlim artirarak devam edersin hareketleriGünaydın,
Dün 30 squart yapıp
15 dakika bisitlet sürdüm,
15 tanede mekik çektim .
Umarım devam ettikçe faydalarını alırım.
Sürekli videoları izleyip yeni hareketler öğreniyorum.
Gunaydin canimGünaydın canlar![]()
Oncesi sonrasi foto var mi canimEki Görüntüle 1393994 Benim popik boy154 pantolon altında olan çorap var o yüzden yapışmış .biraz etkisi oldu gibi .
Canim once saglik cok gecmis olsun atlatirsin inşallahhGünaydın kızlar ben biraz hastayım öksürük var birde mensle alakalı sıkıntılarım var tam olarak başlayamadığım için bildirim yapamıyorum ama sizinleyim başlıycam en kısa zamanda
Popicikte bi fark yok gibi kizlarEki Görüntüle 1394125 Eki Görüntüle 1394126
1ay oldu olmadi herhalde tatlim dur otekiyle bi yanyana koyuym ben oteki konumu bilmeyenler olur :) ya bana farketmedi gibi geldine zamandır devam ediyosun tatlım sen
diğer konundan bakmıştım farketmiş aslında![]()
selam kızlar fotoları falan görünce gaza geldim :)))
maşallah ne güzel bende istiyorum taş gibi vücut:)))
gerçi benim kilomda fazla, boyum 169 kilom ile 71(( önce zayıflamalımıyım yoksa az az başlamalımıyım squat. birde dizimde eklem kırığı var ve çok zorlayınca canım acıyor. gerçi doktora göre üst bacak kaslarımı çalıştırmam gerekmiş dize binen yükü azaltmak için ozaman ağrım azalır veya geçermiş.
sizce önce zayıflayım mı, zayıflamadan yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı