fitim fitsin fit (squat)

Tesekkur ederim tatlim begendigin icin:)
Yaza kadar olucak bikiniler taş gibi durcak ustumuzde gobek dumduz elimizde limonata bi yandan muzik calicak bacaklarimizi
uzaticaz tum azmanlarin gozu ustumuzde olucak ;D sonra kalkicaz yerimizden denize dohru gidicez suya giricez yavas yavas arkada tas gibi bi toto:KK53:
gözümde canlandırdım bir an :D süper olucak inşallah yaaa

Asadaki mesajimi oku sabaha kadar ziplarsin:KK70:
valla zıplarımmmm :D erkek arkadaşımıda orta yerinden çatlatıcam :D benimle eskiden dalga geçiyordu aldın başını gidiyon diye şimdi zayıfladım sporlada sıkılaşcam ağzı açık kalcak :KK53::KK53:

valla zıplarımmmm :D erkek arkadaşımıda orta yerinden çatlatıcam :D benimle eskiden dalga geçiyordu aldın başını gidiyon diye şimdi zayıfladım sporlada sıkılaşcam ağzı açık kalcak :KK53::KK53:
Gozu senden baska bisey gormez bi de ustune deli gibi kiskaknir kizz

Tesekkur ederim tatlim begendigin icin:)
Yaza kadar olucak bikiniler taş gibi durcak ustumuzde gobek dumduz elimizde limonata bi yandan muzik calicak bacaklarimizi
uzaticaz tum azmanlarin gozu ustumuzde olucak ;D sonra kalkicaz yerimizden denize dohru gidicez suya giricez yavas yavas arkada tas gibi bi toto:KK53:
Ahahah en iyi motivasyon fotoğrafından bile daha etkileyici olmuş yalnız bu. :KK53::KK53:
En güzeli de o sevgililere laflarını yedirmek olacak. :KK53:

yaptım trambolinimide ohhhhh :) birazdan da yeşil çayımı içerim :) suda içmeye başladım zorluyorum kendimi :D

Bu squat dediğimiz hareketi 4 ay önce sezeryan oldum bir ay sonrasında ayni yerden tekrar ameliyat oldum yani 3 ay önce ameliyat oldum simdi yapmaya baslasammi bi zararı olurmu?

mekik yapmayı unutmuşum 50 mekik yaptım şimdi de ..
ve bitti :)

Back
X