- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Asadaki mesajimi oku sabaha kadar ziplarsinezgi beni kovala burdantrambolini yapmıcam yoksa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asadaki mesajimi oku sabaha kadar ziplarsinezgi beni kovala burdantrambolini yapmıcam yoksa
![]()
gözümde canlandırdım bir anTesekkur ederim tatlim begendigin icin:)
Yaza kadar olucak bikiniler taş gibi durcak ustumuzde gobek dumduz elimizde limonata bi yandan muzik calicak bacaklarimizi
uzaticaz tum azmanlarin gozu ustumuzde olucak ;D sonra kalkicaz yerimizden denize dohru gidicez suya giricez yavas yavas arkada tas gibi bi toto![]()
valla zıplarımmmmAsadaki mesajimi oku sabaha kadar ziplarsin![]()
Hadi bakalim trambolinegözümde canlandırdım bir ansüper olucak inşallah yaaa
Gozu senden baska bisey gormez bi de ustune deli gibi kiskaknir kizzvalla zıplarımmmmerkek arkadaşımıda orta yerinden çatlatıcam
benimle eskiden dalga geçiyordu aldın başını gidiyon diye şimdi zayıfladım sporlada sıkılaşcam ağzı açık kalcak
![]()
ayyy valla yaaaGozu senden baska bisey gormez bi de ustune deli gibi kiskaknir kizz
ayyy valla yaaahadi o zaman ben gittim trambolinciğime
![]()
Ahahah en iyi motivasyon fotoğrafından bile daha etkileyici olmuş yalnız bu.Tesekkur ederim tatlim begendigin icin:)
Yaza kadar olucak bikiniler taş gibi durcak ustumuzde gobek dumduz elimizde limonata bi yandan muzik calicak bacaklarimizi
uzaticaz tum azmanlarin gozu ustumuzde olucak ;D sonra kalkicaz yerimizden denize dohru gidicez suya giricez yavas yavas arkada tas gibi bi toto![]()
En güzeli de o sevgililere laflarını yedirmek olacak.valla zıplarımmmmerkek arkadaşımıda orta yerinden çatlatıcam
benimle eskiden dalga geçiyordu aldın başını gidiyon diye şimdi zayıfladım sporlada sıkılaşcam ağzı açık kalcak
![]()
Bu motivasyonun ustune sporunu yapmis miydin seeeenAhahah en iyi motivasyon fotoğrafından bile daha etkileyici olmuş yalnız bu.
En güzeli de o sevgililere laflarını yedirmek olacak.![]()
evettttttAhahah en iyi motivasyon fotoğrafından bile daha etkileyici olmuş yalnız bu.
En güzeli de o sevgililere laflarını yedirmek olacak.![]()
İnşallah kalkıp yapıcam geç olmadan.Bu motivasyonun ustune sporunu yapmis miydin seeeen![]()
Doktorunuza sormanızda fayda var bence. :/Bu squat dediğimiz hareketi 4 ay önce sezeryan oldum bir ay sonrasında ayni yerden tekrar ameliyat oldum yani 3 ay önce ameliyat oldum simdi yapmaya baslasammi bi zararı olurmu?
Canim doktoruna danismalisin biz bisey deriz yanlis bisey olur Allah korusunBu squat dediğimiz hareketi 4 ay önce sezeryan oldum bir ay sonrasında ayni yerden tekrar ameliyat oldum yani 3 ay önce ameliyat oldum simdi yapmaya baslasammi bi zararı olurmu?
İnşallah kalkıp yapıcam geç olmadan.
Doktorunuza sormanızda fayda var bence. :/
Canim doktoruna danismalisin biz bisey deriz yanlis bisey olur Allah korusun
Canim ameliyatlisin sonucta korkarim yap demeyeDoktoruma gitmiyorum küsüm
Bu hareketi hic denemedim karni çok zorlarmi ondan sordum ama olmazsa ailehekimine danisirim
bencede başka bir doktora sorabilirsin yani şimdi yaparsın kötü bir şey olur falan Allah korusun ..Doktoruma gitmiyorum küsüm
Bu hareketi hic denemedim karni çok zorlarmi ondan sordum ama olmazsa ailehekimine danisirim
Evime kavusayim bi ya sehirdisindayim ya rahat rahat spor yapabilcemmekik yapmayı unutmuşum 50 mekik yaptım şimdi de ..
ve bitti :)
yaparsın tatlım merak etme zaten hergün yapıyosun mekik ve squat gördüğüm kadarıyla :) yaza daha var zaten :)Evime kavusayim bi ya sehirdisindayim ya rahat rahat spor yapabilcem![]()