fitim fitsin fit (squat)

Annesi de yok Lune tek başına yaşıyo :KK43:(
Kıyamam ya balkonda havlu vardı gelmiş üstünde uyumuş
Bi de kuyruğunu altına alıyo patilerini birlestiriyo
Gel beni ye diyoo
Zeminde misiniz canım?
Kıyamam yaa bir süre besle nasılsa alışır. Yemek yerken sevmeye çalışma ama hiç hoşlanmazlar.

Zeminde misiniz canım?
Kıyamam yaa bir süre besle nasılsa alışır. Yemek yerken sevmeye çalışma ama hiç hoşlanmazlar.
1. Kattayiz ama zemin gibi bebegm yere yakın bi de arka balkondan bahçeye merdiven var o merdivenden inip çıkıp geliyo balkona :KK46:

Görüyo askm başta korkuyo du şimdi önce elimi uzatıyorm elimde görüyo tısliyo sadece ufacık ağzıyla ama kacmiyo yemeği bırakana kadar
Bi de sadece bana bakıyo beni görüyoo
Sabah khvalti yapıyorduk o da balkonda ydi annem babam kardeşim arasından bana bakıp miyavliyoo :)))
Ya bak iste alisiyor demek ki sana bebegim

Eklentiler

• IMG_20150614_204810.webp
    IMG_20150614_204810.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 61
okuldan okula değişiyor bence bizde cc den sonra direk ff vardı mesela kabus gibi:KK70::KK70:

bende dün gece acile gittim lune serumla ilaç verdiler mide ağrım çoktu ve nefes alamıyordum ben senin yerine sters yaptım galiba ben neye stres yaptım bulamıyorum çünkü:KK17::KK17: bugünde çok başağrım var ya sanada çok çok geçmiş olsun ne kadar zor biliyorum beklemeyi:KK43:

norwem gelmiş bizde seni özledikk:KK68::KK68: bir daha gitme norwe arka arkaya yok oldun bu sefer ya:KK60:

Geçmişolsun deadii bi düzelemedin bitanem dikkat et kendine :*

bildirim :
  • Isınma
  • Miley cyrus workout videosu (17 dakika)
  • Legs workout videosu (10 dakika)
  • 200 bodyweight squats videosu (14 dakika)
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 50 yatarak havaya tekme
  • 50 yana bacak kaldırma
  • Trambolin (5 dakika)
  • Soğuma

Ooohhh :KK49:supeerr:KK9::KK9:

Back
X