- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Yarın bi konuşma acar atarım aşkımmm saçım falan ıslak şimdi paspal paspal atmiyimm:)))Mezuniyet kıyafeti ve frenchlerinle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bi konuşma acar atarım aşkımmm saçım falan ıslak şimdi paspal paspal atmiyimm:)))Mezuniyet kıyafeti ve frenchlerinle.
Zeminde misiniz canım?Annesi de yok Lune tek başına yaşıyo(
Kıyamam ya balkonda havlu vardı gelmiş üstünde uyumuş
Bi de kuyruğunu altına alıyo patilerini birlestiriyo
Gel beni ye diyoo
Anlaştık kuzum.Yarın bi konuşma acar atarım aşkımmm saçım falan ıslak şimdi paspal paspal atmiyimm:)))
1. Kattayiz ama zemin gibi bebegm yere yakın bi de arka balkondan bahçeye merdiven var o merdivenden inip çıkıp geliyo balkonaZeminde misiniz canım?
Kıyamam yaa bir süre besle nasılsa alışır. Yemek yerken sevmeye çalışma ama hiç hoşlanmazlar.
1. Kattayiz ama zemin gibi bebegm yere yakın bi de arka balkondan bahçeye merdiven var o merdivenden inip çıkıp geliyo balkona![]()
Foto isteriz o zaman.
Ben kiblicem bana öpücük vermiyorsun diye.![]()
Ya bak iste alisiyor demek ki sana bebegimGörüyo askm başta korkuyo du şimdi önce elimi uzatıyorm elimde görüyo tısliyo sadece ufacık ağzıyla ama kacmiyo yemeği bırakana kadar
Bi de sadece bana bakıyo beni görüyoo
Sabah khvalti yapıyorduk o da balkonda ydi annem babam kardeşim arasından bana bakıp miyavliyoo :)))
ayyy ne gycen aşkımmmmBende boncuguma süt verdim
Mervem ben bu kedicigi nasıl alistiririm kendime dokunmak istiyorum ama kaciyo
Mezuniyet bebegmm
Lune bak yaaaYumuş yaa fotosu varsa atsana tontişin.
yerimmmmmmmmLune bak yaaa
Kız bu neee minnak bu yaa. Tam gel beni ısır diyor. Yerim ben onu. Sarı şebek.Lune bak yaaa
Yarın atarım mm kızlara gösterdim de sen banliydinnnnayyy ne gycen aşkımmmm
yerimmmmmmmm
Minicik minicikkkKız bu neee minnak bu yaa. Tam gel beni ısır diyor. Yerim ben onu. Sarı şebek.
kuzum ikili olan kalem etekli olan takımmıYarın atarım mm kızlara gösterdim de sen banliydinnnn
Minicik minicikkk
Gözümün içine bakıp miyavliyooo![]()
Allahim yerim yaaaa cok tatliiiiLune bak yaaa
okuldan okula değişiyor bence bizde cc den sonra direk ff vardı mesela kabus gibi
bende dün gece acile gittim lune serumla ilaç verdiler mide ağrım çoktu ve nefes alamıyordum ben senin yerine sters yaptım galiba ben neye stres yaptım bulamıyorum çünkübugünde çok başağrım var ya sanada çok çok geçmiş olsun ne kadar zor biliyorum beklemeyi
norwem gelmiş bizde seni özledikkbir daha gitme norwe arka arkaya yok oldun bu sefer ya
![]()
bildirim :
- Isınma
- Miley cyrus workout videosu (17 dakika)
- Legs workout videosu (10 dakika)
- 200 bodyweight squats videosu (14 dakika)
- 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
- 50 yatarak havaya tekme
- 50 yana bacak kaldırma
- Trambolin (5 dakika)
- Soğuma
hiç ne zaman kiblencem diye bekliyorum![]()
Kendim yaptım Agdamı kardeşim hiç yardım etmedi pislik
Foto muuuu![]()
Lune bak yaaa
tatlımmm napıyosunnn ebuş napıyoooYaaa ama bu cok tatli miniciiijkkportakalim benim yarim ben onu
![]()