- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Iyiyim melegim ebbusu salliyorum bi saniye oturmuyo valla fir döndü bugün evin içinde :) sen nasilsin balim zeytin nasiltatlımmm napıyosunnn ebuş napıyooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim melegim ebbusu salliyorum bi saniye oturmuyo valla fir döndü bugün evin içinde :) sen nasilsin balim zeytin nasiltatlımmm napıyosunnn ebuş napıyooo
ay yerim onu ben öp yerimeeeIyiyim melegim ebbusu salliyorum bi saniye oturmuyo valla fir döndü bugün evin içinde :) sen nasilsin balim zeytin nasil![]()
ay yerim onu ben öp yerimeeeiyiym bende tam 36 saattir uyumadım hala uyumamakta direniyorum burda takılıyorum
zeytinde iyi etrafı dağıtmakla meşgul kendisi
![]()
ne biliyim bebeğim ya yatınca uyuyamıcakmışım gibi geliyor o yüzden yatmıyorumBende zeytinii yiriimm sende öp benim yerime kiz niye uyumuyon yatsanaaa![]()
![]()
ne biliyim bebeğim ya yatınca uyuyamıcakmışım gibi geliyor o yüzden yatmıyorumöperim tabikiiiii
kes sesini kib kibBöyle dedigin için seni hemen kipliyorum tirbiyesiz bayaaann![]()
kıyamam ya ama anne olmak böyle bir şey işte .. boşuna demiyorlar cennet annelerin ayaklarının altında :) iyi geceler güzel anne :)Ahaaa ebrari uyuttum bende yatmaya kaciyom hemenaayy aksam uyumak degilde ben ne zamandır şöyle 11 e 12 ye kadar uyumanin hasretini çekiyorum benim kiz 8:00 dedi mi hemen ayakta
iyi geceler kuzummm
![]()
Benimkini gondereyim sana tikkaKızlar kaç sayfadan çoklu alıntı yapmıştım nedense hepsi gitti
Lunem ramazanda kilo veriyorum ben ya maalesef.. Annem zayıflamamissin dedi, ne kilo al ne de ver böyle kal dediler.
Tatlı kız kedin çok sevimli ya, evin içine almıyor musun?
Ben de ilk müsait zamanda kedicigime kavuşacağım![]()
Yok kuzu ben uslu istiyorum direktBenimkini gondereyim sana tikkabenden sikildi zeytin inadina ortaligi dagitiyor senin yaninda uslanir belki :)
Heee o zmaan zeytini gondermemYok kuzu ben uslu istiyorum direktNeden dersen babamı zor ikna ettim, koltukları eşyaları tırmalar diye istemiyor.
İşte o yüzden Scottish fold cinsi sahiplencem canım, tırnaklarını hiç kullanmayan bir cins.. Şahsen ben de istemem eşyaları perte çıkarmasınıHeee o zmaan zeytini gondermemsifir sandelyelerimiz perte cikti
![]()
Aynen canim esya acisindan cok iyi olur :) bende benimki atsan atilmaz satsan satilmaz seviyorum yinede kiyamiyorum olene kadar benimle yani :)İşte o yüzden Scottish fold cinsi sahiplencem canım, tırnaklarını hiç kullanmayan bir cins.. Şahsen ben de istemem eşyaları perte çıkarmasını![]()
Tabi canım atılır mı, ben de baktım öyle yaramazlara ama kaçtılar hep çiftleşme zamanında, bu sefer kısırlaştırmayı düşünüyorum çok istemesem de..Aynen canim esya acisindan cok iyi olur :) bende benimki atsan atilmaz satsan satilmaz seviyorum yinede kiyamiyorum olene kadar benimle yani :)
Kızlar kaç sayfadan çoklu alıntı yapmıştım nedense hepsi gitti
Lunem ramazanda kilo veriyorum ben ya maalesef.. Annem zayıflamamissin dedi, ne kilo al ne de ver böyle kal dediler.
Tatlı kız kedin çok sevimli ya, evin içine almıyor musun?
Ben de ilk müsait zamanda kedicigime kavuşacağım![]()
Tabi canım atılır mı, ben de baktım öyle yaramazlara ama kaçtılar hep çiftleşme zamanında, bu sefer kısırlaştırmayı düşünüyorum çok istemesem de..
Canım su hiç içmiyorum desem yeridir. Çorba içmeden duramam ama bak..Canım ramazanda kilo vermek istemiyorsan çorba içme. Muhtemelen onunla ve suyla dolduruyorsun karnını.
Yemek bitene kadar 1 bardak su iç. Sonrasında istediğin kadar içebilirsin.
Öyleymiş ya, inşallah sorunsuz geçer.Kıyamam yaa. Çok zor oluyormuş o ameliyat.